ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

«Την σκότωσε ο Νικολάι»

Ωμή ομολογία του πατέρα της Άννυ: Τεμάχισα την κόρη μου

Με την ομολογία του πατέρα την 4χρονης Άννυ να παραδέχεται ότι τεμάχισε το ίδιο του το παιδί άρχισε η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, για τη αποτρόπαια δολοφονία, το Πάσχα του 2015.
anni1

Ωστόσο, ο Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ, γνωστός ως Σάββας, δεν αποδέχτηκε ότι σκότωσε το παιδί " δείχνοντας " εμμέσως προς τον συγκατηγορούμενο του Νικολάι ο οποίος με τη σειρά του αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στην δολοφονία.
Η μητέρα της μικρής όταν κλήθηκε από το δικαστήριο είπε πως αποδέχεται ότι έχει διαπράξει μόνο το αδίκημα της ψευδορκίας λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα εξηγήσει αργότερα τους λόγους .

Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα συμβεί κάτι κακό γιατί στη Βουλγαρία έδειχναν να αγαπούν το παιδί " είπε καταθέτοντας στο δικαστήριο η μητέρα της κατηγορούμενης.

Εισαγγελέας: Τι πιστεύετε ότι συνέβη με την Άννυ;

Μάρτυρας: Αυτό που μάθαμε στην Ελλάδα, ότι την σκότωσε ο πατέρας της, ότι την τεμάχισε και ότι την μαγείρεψε...

Η ανάγνωση του κατηγορητηρίου προκάλεσε σοκ σε όσους παρακολουθούσαν την δίκη, στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, καθώς σε αυτό περιγράφονται όλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Στο σημείο αυτό ο συνήγορος υπεράσπισης της Δημητρίνα Μπορίσοβα, Σταύρος Γεωργίου, επικαλούμενος το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει για την υπόθεση, αιτήθηκε την μεταφορά της δίκης σε μεγαλύτερη αίθουσα στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Ο πρόεδρος του δικαστηρίου επιφυλάχθηκε να εξετάσει το αίτημα.

Νωρίτερα και μετά από σύντομη διακοπή η εισαγγελέας της έδρας απαντώντας στην ένσταση που υπέβαλε ο τέταρτος κατηγορούμενος σχετικά με την μη μετάφραση του παραπεμπτικού βουλεύματος στη βουλγαρική γλώσσα
είπε πως αυτός ο ισχυρισμός δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα . " Το βούλευμα έχει μεταφραστεί και επιδοθεί στον κατηγορούμενο. Δεν προσβάλλεται κανένα έννομο συμφέρον του " είπε η εισαγγελική λειτουργός προτείνοντας να απορριφθεί η ένσταση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.