ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γαλάζιες «αιχμές»

ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης: Δεν θα δεχτούμε η νεολαία της ΝΔ να αντικατασταθεί από οργάνωση πειθήνιων ημετέρων

Με ανακοίνωση τους μέλη και στελέχη της πρώην ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης δηλώνουν ότι δεν συμμετείχαν στην υποδοχή του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη χθες το βράδυ στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" της ΔΕΘ και εκφράζουν ανησυχίες για τις εξελίξεις στη Νεολαία της Νέας Δημοκρατίας.
onned1

"Γινόμαστε παρατηρητές μιας προσπάθειας απαξίωσης της οργάνωσης και του δικαιώματος να σκεπτόμαστε και να εκφραζόμαστε ελεύθερα με σκοπό να ελεγχθεί απόλυτα η ΟΝΝΕΔ και να μην έχει μια ανεξάρτητη φωνή. Όλοι εμείς στεκόμαστε απέναντι σε αυτό το σχέδιο και θα υπερασπιστούμε τους αγώνες και την ιστορία της "γαλάζιας γενιάς" με τη φωνή μας , τη σκέψη μας και τη δράση μας. Δεν θα δεχτούμε ποτέ η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας να αντικατασταθεί από μια οργάνωση πρόθυμων και πειθήνιων ημετέρων", υπογραμμίζουν, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Δεν θυμαμαι που και ποτε η ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης έδρασε , σκέφτηκε και ενεργοποιήθηκε ανεξάρτητη.
    Το ιδιο και οι υπόλοιπες νεολαίες ολων των παλαιών κομμάτων με ιδιαίτερη έμφαση στους νέους του ΣΥΡΙΖΑ οταν έκαιγαν ζωντανούς εργαζόμενους στγν Ταπεζα της οδού Σταδίου στην Αθήνα .
    Η μηπως να εξετάσουμε τους νέους στο στρατόπεδο των ναζί της Χ.Α.
    Μήπως αντιδράσατε στο μέρος του νόμου για την Παιδεία της Διαμαντοπούλου για την αποβολή των αιώνειων φοιτητών από τα ΑΕΙ ;
    Σας βόλεψε καλά ο Φυλής … τώρα δεν εχετε παράπονο .!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.