ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ωραιόκαστρο: Σκληρή επίθεση της ομάδας Τζούντο του Ηρακλή - "Βρωμερά σκουλήκια το παίζετε Χριστιανοί!"

Με μία ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση δίνει τη δική του απάντηση το τμήματο τζούντο του Ηρακλή για την απόφαση κάποιων γονέων να μην δεχτούν προσφυγόπουλα στο Ωραιόκαστρο.

Το τμήμα του τζούντο του "Γηραιού" τονίζει πως θα διδάξουν στα προσφυγόπουλα το άθλημα, τιμώντας έτσι την μνήμη των προγόνων μας και την μνήμη του Παύλου Φύσσα "που τον δολοφόνησαν τα κόπρανα του Χίτλερ πριν 3 χρόνια".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"ΓΚΟΒΟΤΣΗΣ ΟΠΩΣ ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ

"Καλύτερα να μείνουν εδώ να τους σφάξη ο Κεμάλ, γιατί αν πάνε στην Αθήνα θα ανατρέψουν τα πάντα", Αριστείδης Στεργιάδης (ύπατος αρμοστής Σμύρνης), καλοκαίρι 1922

«Απαίσιοι πραγματικώς είναι οι εδώ Ελληνες, εκτός ελαχίστων.

Επικρατεί Βενιζελισμός ογκώδης. Θα ήξιζε πράγματι να παραδώσωμεν την Σμύρνην εις τον Κεμάλ διά να τους πετσοκόψη όλους αυτούς τους αχρείους", ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ

Θεσσαλονίκη 14-9-2016

Πέρασαν 94 χρόνια και οι απόγονοι των γουρουνιών ακόμα βρωμάνε Είσαι εσύ Ελληνας γιατρός που έδωσες και τον όρκο του Ιπποκράτη ένα γουρούνι είσαι σαν τον Στεργιάδη.

Ακούστε βρωμερά σκουλήκια εκεί στο Ωραιόκαστρο που έχετε παιδιά και το παίζετε Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Δύο πράγματα δεν διαλέγει ένα παιδί όταν αρχίζει το ταξίδι της Ζωής του να γεννηθεί με αναπηρία ή να ξεριζωθεί από την γειτονιά του να γίνει πρόσφυγας.

Εμείς που είμαστε απόγονοι προσφύγων, σας στέλνουμε να πάτε στον Διάολο. Ως τμήμα τζούντο του Ιστορικού συλλόγου δεχόμαστε να διδάξουμε στα προσφυγόπουλα το Άθλημα μας στο ντότζο μας, τιμώντας έτσι την Μνήμη των προγόνων μας την Μνήμη του Παύλου Φύσσα, που τον δολοφόνησαν τα κόπρανα του Χίτλερ πριν 3 χρόνια".

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. «Την αρρώστια στη Μακρόνησο την αποχτήσαμε. Ζούσαμε μες στη βρώμα, στην πείνα και τη δίψα. Νερό δεν υπήρχε στάλα στο νησί. Μια μαούνα μάς έφερνε από το Λαύριο νερό κι εκείνο γλυφό και λιγοστό. Μας τάιζαν βρωμερά μακαρόνια, ελιές σκουλικιασμένες, χαλασμένες ρέγγες κι έπεσε τύφος. Και νερό πουθενά. Κάποτε έκανε τρεις μέρες η μαούνα να φέρει νερό. Λιποθυμούσε ο κόσμος απ’ τη δίψα. Μας τάιζαν και αλμυρές ρέγγες, χαλασμένες και… καταλαβαίνεις. Οι εργολάβοι που μας τροφοδοτούσαν μας έφερναν αυτές τις χαλασμένες τροφές και έπιασε τον κόσμο τύφος. Η διοίκηση της καραντίνας τα έβλεπε αυτά αλλά δεν μιλούσε, ούτε συνελάμβανε τους εγκληματίες εργολάβους τροφοδότες. Εκείνοι πλούτισαν εις βάρος χιλιάδων ανθρώπων. Πάτησαν πάνω στα πτώματά τους. […] Ξέχασα να σου πω ότι κάπου-κάπου έρχονταν έμποροι με ιστιοφόρα και πουλούσαν λαθραία σε μας ψωμί. Σπείρα σωστή ήταν. Ενα ψωμί το πουλούσαν μια λίρα χρυσή, ένα δαχτυλίδι χρυσό, ένα ρολόι» (σ. 371, Ιγνάτιος Ορφανίδης από τον Αϊ-Εννες της Νίβενας). ΑΥΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΑΠΕΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΛΙΓΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ

  2. FRIDA. 20:26 14/09/2016

    Οι καραγκιόζηδες του ΗΡΑΚΛΗ βρίζουν τους Έλληνες πατριώτες και υποστηρίζουν τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες που είναι οι απογονοί αυτών που έσφαζαν τους Έλληνες.Μια
    ζωή Βούλγαροι οι Ηρακληδείς, μια ζωή ξένο σώμα για την Ελλάδα.Για αυτό δέχτηκαν στο Καυτατζόγλειο τον καταστροφέα της Ελλάδας τον Τσίπρα που στέλνει καθημερινά τους Έλληνες στην αυτοκτονία και την χρεοκοπία.Προδότες του Ηρακλή, σκατάνθρωποι.

  3. ELLHNASl 19:56 14/09/2016

    Το τμήμα Τζούντο του Ηρακλή, οι Έλληνες Εθνικιστές το έχουμε χεσμένο.Από τα σκατά των Βούλγαρων κομιτατζήδων γεννήθηκαν αυτά τα σκουλήκια, οι αληταράδες του Γηραιού.Δεν είμαστε με τον Χίτλερ, αλλά με την Ελλάδα.Εσείς Βούλγαροι είσαστε οι προδότες που υποστηρίζετε τους απογόνους αυτών που σας έσφαζαν.Στα σκατά ανήκετε για αυτό και τους υποστηρίζετε, ανθέλληνες, δοσίλογοι, σκουλήκια.Ό Ηρακλής για πάντα στην αφάνεια, για πάντα σε χαμηλές κατηγορίες γιατί εκεί ανήκει, στα σκατά.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.