ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θα πράξουμε όλα τα δέοντα»

Π.Καμμένος: Δεν θα επιτρέψουμε καμία περικοπή στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

«Δεν θα επιτρέψουμε καμία πλέον περικοπή στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και θα πράξουμε όλα τα δέοντα για να αποκατασταθεί η συνταγματική τάξη και να εφαρμοστεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σε σχέση με το μισθολογικό των Ενόπλων Δυνάμεων» διαβεβαίωσε  από το Καστελόριζο όπου βρέθηκε για τα εγκαίνια 17 οικιών στέγασης προσωπικού ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος.

Στον χαιρετισμό του, στην διάρκεια της τελετής εγκαινίων ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στην συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων επισημαίνοντας ότι τόσο τα στελέχη όσο και οι κληρωτοί μοχθούν νυχθημερόν για την ασφάλεια και την άμυνα της χώρας εκφράζοντας την ευαρέσκεια του τονίζοντας ότι « σας ευχαριστούμε για αυτό γιατί μας δίνετε το κουράγιο και τη δύναμη να ανταπεξέλθουμε στις γενικότερες προκλήσεις των καιρών, σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο».

Ανακοίνωσε επίσης ότι αντιλαμβάνεται πλήρως τις θυσίες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των οικογενειών τους, μέρος των οποίων είναι διασπασμένες, λόγω των ιδιαιτεροτήτων που αναγκαστικά υπάρχουν και των συχνών μεταθέσεων διαβεβαιώνοντας «ότι το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων από την εκμετάλλευση της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, που έχει ξεκινήσει ήδη με την ψήφιση του τελευταίου νομοσχεδίου, θα πάει στο προσωπικό».

Αναφερόμενος στο Καστελόριζο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επεσήμανε ότι σήμερα το νησί επανέρχεται στην πρώτη γραμμή του εθνικού μας ενδιαφέροντος. «Τα διεθνώς κατοχυρωμένα οικονομικά συμφέροντα που συνδέονται με το νησί αγγίζουν αναγκαστικά την υψηλή στρατηγική του ελληνικού κράτους. Εδώ μετριέται καθημερινά το σθένος και η ικανότητα της ελληνικής πολιτείας να φυλάει τα σύνορά της, να διασφαλίζει την ειρήνη, την ασφάλεια και την ευημερία των πολιτών της» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος.

14 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ιστος 10:17 06/09/2016

    Ο ΠΑΚΗΣ ‘’ΣΩΖΕΙ’’ ΤΟΝ ΠΑΝΟ?

    Τον Ιούλιο του 2009 το όνομα του Πάνου Καμμένου
    συνδέθηκε με το σκάνδαλο του «συνδικάτου του εγκλήματος», όπως ονομάστηκε από τον Τύπο, με «εγκέφαλο» τον Παναγιώτη Βλαστό που μεταξύ πολλών άλλων εγκληματικών ενεργειών ήταν υπεύθυνος και για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Σύμφωνα με τις αναφορές, οι Πάνος Καμμένος και Χρήστος Μαρκογιαννάκης ανήκαν στους βουλευτές που αναφέρθηκαν απ’τους κακοποιούς ως καλοί και έμπιστοι φίλοι που τους διευκόλυναν, σε συνομιλίες που υπέκλεψαν οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες (ΕΥΠ) . Ο διοικητής της ΕΥΠ (και μετέπειτα βουλευτής του ΛΑΟΣ) Ιωάννης Κοραντής δήλωσε ότι αρνήθηκε να επεξεργαστεί τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες επειδή αποτελούσαν απόδειξη εμπλοκής συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων της Νέας Δημοκρατίας. Η απόφαση του αυτή, σύμφωνα με τον ίδιο, οδήγησε στην αποπομπή του από την ηγεσία της ΕΥΠ με εντολή του τότε Υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου

    ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ
    «Η Δικαιοσύνη αποφεύγει την πραγματογνωμοσύνη»
    Ο συνήγορος του Παναγιώτη Βλαστού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, τόνισε: «Εξ υπαρχής όλοι οι κατηγορούμενοι καταγγείλανε τη νόθευση των απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών στην υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου, το στήσιμο κατηγοριών με κοπτοραπτική που διενήργησαν αξιωματικοί του ΙΔΕΖΙ, καθώς και την υποκλοπή των συνομιλιών, δεδομένου ότι δεν υπάρχει βούλευμα που να επιτρέπει στην ΕΥΠ να παρακολουθεί και να καταγράφει τις συνομιλίες του Βλαστού και των λοιπών κατηγορουμένων. Ζητήσαμε πολλάκις από την ανακρίτρια τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης… Η απορία μου ως νομικού είναι τι έχει να φοβηθεί η Δικαιοσύνη και δεν διατάσσει τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης, ώστε να λάμψει η αλήθεια;».

  2. Ολο δηλώσεις με στόμφο και ύφος πολλών Καρδηναλίων είναι ο Πάνος Καμμένος !
    Από περιεχόμενο ή , συνέχεια ….τίποτε!
    Όλες οι κόκκινες γραμμές τις οποίες εχει θέσει για την κυβέρνηση, υπουργούς ή
    συνεργαζόμενα μετην διακυβέρνηση άτομα ,εχουν γίνει ροζ με φουρό και καλσόν …
    Παλαιότερα το ελεγαν αυτό » μαγκιά κλανιά και κώλο φινιστρίνι «

  3. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ..ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΑΛΑΤΑΣ ΤΟΥ ?

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ‘’ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ’’ ΑΚΟΜΗ ?

    [[Μέχρι τώρα έχει αποκαλυφθεί ότι ο ίδιος άνθρωπος εμφανίζεται να εκπροσωπεί 158 υπεράκτιες εταιρίες γνωστού εφοπλιστή.]]

    ΒΟΜΒΑ: ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ , ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ, ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ.
    Αποκάλυψη – βόμβα !
    Πολυτελή ακίνητα απλησίαστα για τους κοινούς θνητούς, κρυμμένα πίσω από offshore εταιρίες, συμβόλαια μεταξύ ισχυρών, πακτωλός χρημάτων, αχυράνθρωποι και στο βάθος του τούνελ ένα προβεβλημένο πολιτικό πρόσωπο, ηγέτης αντιμνημονιακού κόμματος…
    Η νέα έρευνα του ΣΔΟΕ που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες, εξελίσσεται σε «καυτή πατάτα» στα χέρια των ελεγκτών, καθώς έχει σκοντάψει σε ισχυρά πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα της χώρας, ωστόσο οι επιτελείς στο κτίριο της οδού Πειραιώς, δηλώνουν αποφασισμένοι να την συνεχίσουν όποιον κι αν αγγίζει.
    Η έρευνα είχε ξεκινήσει με εισαγγελική παραγγελία και με άλλο αντικείμενο, ωστόσο στη συνέχεια και όσο προχωρούσε η διασταύρωση στοιχείων για το πόθεν έσχες, αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του briefingnews.gr, ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός αρχηγός νοικιάζει υπερπολυτελές ακίνητο από offshore εταιρία. Εκτός από το ζήτημα που τίθεται για το αν το νόμιμο είναι και ηθικό για έναν αρχηγό κόμματος που επέλεξε την οδό των υπεράκτιων εταιριών, οι οποίες βρίσκονται στο στόχαστρο για εκτεταμένη φοροδιαφυγή, η συμφωνία ενοικίασης έκρυβε και ένα άλλο μυστικό.
    Το όνομα Γέωργιος-Αλέξανδρος Α. που εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της υπεράκτιας εταιρίας. Αμέσως στους φοροελεγκτικούς μηχανισμούς όλων των βαθμίδων, σήμανε συναγερμός καθώς πρόκειται για όνομα στο οποίο έχουν «σκοντάψει» δεκάδες φορές. Μέχρι τώρα έχει αποκαλυφθεί ότι ο ίδιος άνθρωπος εμφανίζεται να εκπροσωπεί 158 υπεράκτιες εταιρίες γνωστού εφοπλιστή. Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ προσπαθούν τώρα να ξετυλίξουν το κουβάρι ώστε να αποκαλυφθεί πλήρως η σχέση του πολιτικού με τον εφοπλιστή πίσω από τον οποίο αναζητούν εδώ και καιρό ίχνη πολιτικού χρήματος, καθώς στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και με άλλο πολιτικό πρόσωπο στις αγοραπωλησίες ακινήτων.

  4. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΙΣΚΙΟ ΣΤΟ «ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ»;

    Αγράμματος και αιθεροβάμων.
    Γιατί ο κόσμος να πιστέψει το Καμμένο ; Όλα όσα έχουν συμβεί (κλεψιές, κοινοβουλευτικές ατασθαλίες, εγκλήματα κατά του κοινωνικού συνόλου, και γενικώς κάθε επώδυνη πράξη για τους εργαζόμενους Έλληνες φέρει και την υπογραφή του. Πότε αντελήφθη ότι σχεδόν «όλοι» ΠΛΗΝ του ιδίου είναι βουτηγμένοι στην ανομία, στους συμβιβασμούς και στις αρπαγές. Τι είχε αποφασίσει το κόμμα του στην προανακριτική για τον Άκη; Λάδι τον βγάλανε και τώρα τον..δικάζουν; Που ήταν ο κ. Καμμένος για το βατοπέδι, για τα ομόλογα, για τα CFI , για εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες προσλήψεις;
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ όλο αυτό το διάστημα ο «αντιτρομοκράτης » σεναριογράφος; Προσπαθούσε να ¨μεγαλώσει¨κυνηγώντας τον…ίσκιο του Ανδρέα Παπανδρέου και της 17 Νοέμβρη; Τι κοινοβουλευτικό έργο έχει να παρουσιάσει ώστε να ζητά σήμερα γενικότερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση και εκπροσώπηση;
    Όμως τόσο ο Καμμένος όσο και ο κάθε πολιτικός που διετέλεσε από 20 εως 40 χρόνια βουλευτής και υπουργός δεν μπορεί να προσποιείται ότι προήλθε τώρα από τον κρίνο της αλήθειας.

    Να θυμηθούμε; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
    ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Και ξαφνικά έγινε «φωτοτυπία » του SUPER MAN;
    Ξέχασε τον «Μικρό ήρωα» και ξαφνικά …αυτοπροήχθη σε …υπερασπιστή των πάντων;

  5. ΙΒΑΝ 22:58 05/09/2016

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΚΑΜΜΜΕΝΟ:

    ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑΚΑΜΑΝ

    Καλό παιδί ο Πάνος αλλά του αρέσει πολύ να το παίζει Στάκαμαν!
    [[Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους!»]]

    Πιστεύει ότι φωνάζοντας μόνο κατά του μνημονίου ή επαναλαμβάνοντας ραδιοφωνικά συνθήματα λειτουργείς και προεδρεύεις κόμματος.
    Εγώ, δεν θα μείνω στο αν είναι γνήσιο ή όχι το non paper στο Προεδρικό. Εγώ έζησα ορισμένα πράγματα τα οποία θα τα συμπεριλάβω σε βιβλίο. Έβγαλα ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα, άκουσα πριν από τις εκλογές ορισμένους «Ανεξάρτητους» να λένε πως αμέσως μετά τις εκλογές θα αρχίσει η ανασύνθεση της Κεντροδεξιάς.
    Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι πως μπορεί να είσαι φίλος του στρατηγού Γρυλλάκη και να έχεις παλαιότερα στενές σχέσεις με τον Γιώργο Γεωργαλά (τον προπαγανδιστή της επταετίας) και να λες ότι μπορείς να τα βρεις… με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.
    Πως μπορείς να γράφεις βιβλία για την τρομοκρατία με την συνδρομή όπως υποστηρίζει εκείνος (του Γεωργαλά) και ταυτόχρονα να θέλεις να έχεις πολιτική επαφή με ένα χώρο που προηγουμένως έχεις κατηγορήσει ότι πιθανότατα ενέχεται στη δράση της τρομοκρατίας!
    Όταν δεν έχεις πρόγραμμα, δεν έχεις πολιτική έμπνευση και δηλώσεις ότι έχεις μια επιταγή της DELEC έναντι του ορυκτού πλούτου της χώρας, κάποια στιγμή θα φανείς μετέωρος και ελλιποβαρής αν και αρκετά βαρύς.

    ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Γλιτώσαμε!
    ΔΙΔΑΓΜΑ: Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους!»

  6. ΙΒΑΝ 22:54 05/09/2016

    ΚΑΡΑΜΑ(Ν)ΛΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ

    ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ‘’ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ’’ Ο ΠΑΝΟΣ!

    Πάνο δεν είμαστε στα μπουζούκια
    ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗΣ
    Καμμένος: Προεδρούκο, βάλε ένα ουίσκι -Μεϊμαράκης: Πάνο δεν είμαστε στα μπουζούκια

    Η συνεδρίαση για την ψηφοφορία προς σύσταση προκαταρκτικής την Πέμπτη το βράδυ είχε πολύ ένταση, αφού οι τόνοι ανέβηκαν από τους εκπροσώπους των κομμάτων, προσωπικές αντιπαραθέσεις, αλλά και απολαυστικούς διαλόγους που δεν καταγράφηκαν από την κάμερα του καναλιού της Βουλής.
    Όπως γράφουν τα Νέα την ώρα που η συνεδρίαση για την ψηφοφορία είχε διακοπεί, και το γραφείο του προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη γέμισε με εκπροσώπους των κομμάτων προκειμένου να καταστεί σαφής η διαδικασία σημειώθηκε ο εξής διάλογος ανάμεσα στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και τον Πρόεδρο της Βουλής. Ο πρώτος ήθελε ένα ποτό και είπε στον κ. Μεϊμαράκη «Προεδρούκο μου, βάλε μου ένα ουίσκι» και του τσίμπησε το… μάγουλο. Ο κ. Μεϊμαράκης του είπε «Πάνο σοβαρέψου. Δεν είμαστε στα μπουζούκια», εκείνος όμως φαίνεται πως επέμεινε και του είπε: «Ελα μωρέ τώρα. Καλά, θα το πω στη Βούλα», τη γραμματέα του προέδρου της Βουλής.
    Ωστόσο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στο iefimerida.gr διέψευσε το περιστατικό και δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίων των Νέων.

  7. Pano, parlez vous francais?

    «ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Ν. ΣΑΡΚΟΖΙ».

    Αντάμωσαν πάλι οι… παλιόφιλοι (Π. Καμμένος και Χ. Ζώης) !! «ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Ν. ΣΑΡΚΟΖΙ». Pano, parlez vous francais?

    Αντάμωσαν και πάλι σήμερα οι… παλιοί φίλοι, Πάνος Καμμένος και Χρήστος Ζώης. Ο δεύτερος, αφού… ρώτησε τους ψηφοφόρους του (έτσι το λένε τώρα…) ανακοίνωσε την προσχώρησή του στο αριστεροδεξιοκεντρώο μόρφωμα Καμμένου. Είναι, όμως –όπως είπαμε- παλιοί φίλοι. Και δεν ήτανε μαζί μόνο στη ΝΔ, αλλά και στο «Σωματείο Ελλήνων Φίλων του Νικολά Σαρκοζί», του οποίου υπήρξαν… ιδρυτικά μέλη.
    Μαζί με τον αντιπρόσωπο των μαχητικών «Ραφάλ» και διευθυντή της γαλλικής πολεμικής βιομηχανίας κι έναν μεσίτη όπλων –σύμφωνα με ένα «περίεργο» δημοσίευμα της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, στις 29/04/2007, που θα παραθέσουμε παρακάτω.

    Κατά… διαβολική σύμπτωση, οι δύο σημερινοί… φανατικοί αντιμνημονιακοί εθνοσωτήρες, είχαν την εποχή εκείνη θέσεις που είχαν σχέση με την εθνική άμυνα και τα εξοπλιστικά προγράμματα! Άντε μετά να…..πείσεις τυχόν … κακόβουλους «νεοναζιστές» ότι επρόκειτο (ασφαλώς!) περί μιας ακόμη συμπτώσεως. Τέλος πάντων, εμείς δε θα σχολιάσουμε το δημοσίευμα, θα το παραθέσουμε και θα το αφήσουμε στην κρίση των πραγματικά ανεξάρτητων Ελλήνων αναγνωστών μας:

  8. “Οι εντιμότατοι φίλοι του Νικολά Σαρκοζί.

    Των ΒΑΣ. ΣΙΟΥΤΗ, Ν. ΛΕΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    Τι κοινό έχουν ο αντιπρόσωπος των μαχητικών «Ραφάλ» και διευθυντής της γαλλικής πολεμικής βιομηχανίας «Ντασό», Ανρί Λερουά, μεσίτης οπλικών συστημάτων και οι βουλευτές της Ν.Δ., Χρ. Ζώης (μέλος της επιτροπής της Βουλής για τα εξοπλιστικά προγράμματα) και Π. Καμμένος, πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών; Είναι και οι τέσσερις ιδρυτικά μέλη του Σωματείου Ελλήνων Φίλων του Νικολά Σαρκοζί (Club des amis grecs du candidat a la presidentielle francaise Nikolas Sarkozy).

    Η σχέση Σαρκοζί-Ντασό είναι μια κλασική ιστορία παράλληλων σχέσεων: Ο Σερζ Ντασό, πρόεδρος του ομίλου «Dassault Aviation», είναι γερουσιαστής του UMP (του κόμματος Σαρκοζί), ενώ ο γιος του, Ολιβιέ Ντασό, βουλευτής και προσωπικός φίλος του Σαρκοζί. Τόσο στενός, μάλιστα, ώστε στο δικηγορικό γραφείο στο οποίο είναι συνέταιρος ο Σαρκοζί ανατέθηκε η δύσκολη υπόθεση ξεκαθαρίσματος της κληρονομιάς των Ντασό.

    Στην οικογένεια ανήκει και η μεγαλύτερη συντηρητική εφημερίδα της Γαλλίας, η «Figaro», η οποία πολύ πριν από τις προεδρικές εκλογές δούλεψε εναντίον μιας νέας υποψηφιότητας του Σιράκ, προκειμένου να μείνει ανοιχτός ο δρόμος για τον Νικολά.

    **Ο Α. Λερουά, διευθυντής της «Ντασό» στην Ελλάδα και πρόεδρος του Σωματείου Φίλων του Σαρκοζί, έχει άλλη άποψη: «Πρόκειται, για μία συναρπαστική προσωπικότητα. Εμένα μου αρέσει που δεν μιλάει σαν πολιτικός. Δεν μασάει τα λόγια του».

    – Είστε όμως πρόεδρος στον Σύλλογο Φίλων Σαρκοζί και ταυτόχρονα διευθυντής της «Ντασό» στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει ενός τύπου ασυμβίβαστο ανάμεσα στις δύο αυτές θέσεις;

    «Η “Ντασό” είναι μια ιδιωτική κι όχι κρατική εταιρεία. Είμαστε στο έτος 2007, και ο καθένας μπορεί ελεύθερα να εκφράζει τη γνώμη του. Έχω, άλλωστε, συνεργάτες που είναι σοσιαλιστές. Είμαστε μια εταιρεία με διεθνή παρουσία, αλλά πλέον δραστηριοποιούμαστε περισσότερο στα αεροσκάφη τύπου Φάλκον…», είναι η απάντησή του.

    **Εκτός από τα «Φάλκον», βέβαια, ο όμιλος παράγει και τα μαχητικά «Ραφάλ», για τα οποία ασκείται έντονο πρέσινγκ στην ελληνική κυβέρνηση. Πέρυσι μάλιστα ο υπουργός Άμυνας είχε συναντήσει τη γαλλίδα ομόλογό του, Αλιό Μαρί, συνοδεία του βουλευτή Χρ. Ζώη. Η εφημερίδα «Φιγκαρό» ήταν εκείνη που έσπευσε τότε να γράψει ότι θέμα της συνάντησής τους ήταν η ενδεχόμενη αγορά των γαλλικών μαχητικών.

    **Σε επικοινωνία της «Κ.Ε.» με τον Χρ. Ζώη, επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο κλαμπ Φίλων του Σαρκοζί, αρνήθηκε όμως ότι γνωρίζει τον Ανρί Λερουά: «Μπήκα στο κλαμπ μόνο επειδή είμαι πρόεδρος της ελληνογαλλικής κοινοβουλευτικής επιτροπής φιλίας».

    Ο ίδιος ο διευθυντής της «Ντασό», ωστόσο, μιλώντας στην «Κ.Ε.» τον διαψεύδει: Δηλώνει ότι γνωρίζει τον βουλευτή της Ν.Δ. καθώς αμφότεροι ανήκουν στα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου.

    * Συμπέρασμα. Αν την επόμενη Κυριακή στη Γαλλία επικρατήσει ο δεξιός υποψήφιος κάποιοι φίλοι του στην Αθήνα θα πανηγυρίσουν περισσότερο από αρκετούς Γαλάτες…

  9. ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΑΘΛΙΟΙ ….!!!
    ΝΙΑΟΥ ΒΡΕ ΓΑΤΟΥΛΑ ..ΛΙΣΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ??????

    1. Καμμένος: «Ο Παπακωνσταντίνου έχασε τη λίστα και έφυγε ελεύθερος ,
    ο Βαξεβάνης τη βρήκε και διώκεται» ? 2012-10-28

    **Η απόφαση της Εισαγγελίας για δίωξη Βαξεβάνη προκάλεσε την αντίδραση και του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου. «Ο Παπακωνσταντίνου που «έχασε» την λίστα και έφυγε ελεύθερος συνοδεία φρουράς απο την Βουλή, ο Βαξεβάνης δημοσίευσε ονόματα και διώκεται..» γράφει στο Twitter του ο Πάνος Καμμένος.

    ΣΧΟΛΙΟ: Νάτα μας !!! Γι αυτό προκαλούσε ο Βαξεβάνης τον Βενιζέλο να του πεί για την Λίστα?
    **Η λίστα Λαγκάρντ ήλθε στην Ελλάδα αρχές Οκτώβρη του 2010.
    ** ΤΗΝ ΙΔΙΑ λίστα, είχε ο Βαξεβάνης απο τις 10 Αυγούστου του 2010.
    =======================================================

    2. Τώρα γιατί το 2012, ο καΜένος εντελώς
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ τον Βαξεβάνη, και γιατί ο Βαξεβάνης που είχε ΤΗ ΛΙΣΤΑ απο τις 10 Αυγούστου του 2010 δεν κλήθηκε στο δικαστήριο, να αποκαλύψει ΠΟΙΟΣ την έδωσε?
    Είχε τη λίστα ΔΥΟ μήνες πριν έλθει στην Ελλάδα και δεν τον κάλεσαν να ομολογήσει την καμένη πληροφορία του?
    ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ? ΞΕΡΕΙΣ..ΤΙΠΟΤΑ?

    3. Βαξεβάνη στικ δημιουργήθηκε 4.8.2010.
    Απορρίφθηκε αίτημα για κλήση Νικολούδη και Βαξεβάνη στη δίκη Παπακωνσταντίνου
    Απορριπτική ήταν η απόφαση των δικαστών στη δίκη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στο αίτημα της εισαγγελέως για κατάσχεση υπολογιστών -με κωδικό «Σοφία» και του γραφείου υπουργού του υπουργείου Οικονομικών- και στο αίτημά της να κληθεί ο τέως εισαγγελικός λειτουργός και υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Παναγιώτης Νικολούδης.

    4. ΑΙΤΗΜΑ ,ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΦΤΗΚΕ,
    είχαν καταθέσει και οι συνήγοροι υπεράσπισης του Γ. Παπακωνσταντίνου, να κλητευθεί να καταθέσει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης ο οποίος δημοσίευσε στο περιοδικό που εκδίδει (σ.σ. ΗΟΤDOC) την «λίστα Λαγκάρντ», αλλά και ο πραγματογνώμονας που έκανε την σχετική πραγματογνωμοσύνη στο στικάκι που έχει στην κατοχή του ο δημοσιογράφος.
    5. Το συγκεκριμένο usb, σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη, δημιουργήθηκε 4.8.2010.
    Το δικαστήριο διέκοψε για την ερχόμενη Δευτέρα και θα συνεχίσει την κατάθεσή του ο πραγματογνώμονας της Διεύθυνσης Εγκληματικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, Απόστολος Δελτσίδης.

  10. ΝΜan. 20:53 05/09/2016

    ΕΞΩ Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ: ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !!!!

    Συκοφαντείς σε ψηφίζει ο σοφός λαός, πληρώνεις 30 χιλιάρικα, καθάρισες
    Ο Πάνος Καμμένος μετατράπηκε από απλός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε ηγέτη κόμματος που θα τα βάλει με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων υποστηρίζοντας για μήνες ότι θα ξεσκεπάσει τις παράνομες δραστηριότητες των μελών της οικογένειας Παπανδρέου και συγκεκριμένα την εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου σε αθέμιτες αγοροπωλησίες CDS.
    Σήμερα, η Δικαιοσύνη καταδίκασε πρωτόδικα τον κ. Καμμένο για εξύβριση, δικαιώνοντας απολύτως τον αδερφό του πρώην πρωθυπουργού. Τώρα όμως είναι αργά. Ο «αδιάφθορος» Πάνος έχει…

    …ήδη προλάβει να λάβει 671.000 ψήφους στις εκλογές του Μαϊου κι άλλες 462.406 στις εκλογές του Ιουνίου.

    Συνειδήσεις σπιλώθηκαν, άνθρωποι κλείστηκαν στα σπίτια τους, στο Σύνταγμα στήθηκαν κρεμάλες και τώρα που όλα αποδείχθηκαν μπούρδες, ο Καμμένος είναι ο μόνος νικητής, θα πληρώσει για όλο αυτό επικοινωνιακό show που έστησε μόλις 30.000 ευρώ. Ψίχουλα, με 4-5 βουλευτικά μηνιάτικα πατσίζει.

    Δεν ξέρω αν το κατάλαβες Έλληνα ψηφοφόρε, αλλά το κορόιδο είσαι εσύ.
    If you’re playing a poker game and you look around the table and and can’t tell who the sucker is, it’s you. -Paul Newman

  11. Ιστός 20:49 05/09/2016

    ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ

    Ο ΠΑΚΗΣ ‘’ΣΩΖΕΙ’’ ΤΟΝ ΠΑΝΟ?
    Τον Ιούλιο του 2009 το όνομα του Πάνου Καμμένου
    συνδέθηκε με το σκάνδαλο του «συνδικάτου του εγκλήματος», όπως ονομάστηκε από τον Τύπο, με «εγκέφαλο» τον Παναγιώτη Βλαστό που μεταξύ πολλών άλλων εγκληματικών ενεργειών ήταν υπεύθυνος και για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Σύμφωνα με τις αναφορές, οι Πάνος Καμμένος και Χρήστος Μαρκογιαννάκης ανήκαν στους βουλευτές που αναφέρθηκαν απ’τους κακοποιούς ως καλοί και έμπιστοι φίλοι που τους διευκόλυναν, σε συνομιλίες που υπέκλεψαν οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες (ΕΥΠ) . Ο διοικητής της ΕΥΠ (και μετέπειτα βουλευτής του ΛΑΟΣ) Ιωάννης Κοραντής δήλωσε ότι αρνήθηκε να επεξεργαστεί τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες επειδή αποτελούσαν απόδειξη εμπλοκής συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων της Νέας Δημοκρατίας. Η απόφαση του αυτή, σύμφωνα με τον ίδιο, οδήγησε στην αποπομπή του από την ηγεσία της ΕΥΠ με εντολή του τότε Υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου

    ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ
    «Η Δικαιοσύνη αποφεύγει την πραγματογνωμοσύνη»
    Ο συνήγορος του Παναγιώτη Βλαστού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, τόνισε: «Εξ υπαρχής όλοι οι κατηγορούμενοι καταγγείλανε τη νόθευση των απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών στην υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου, το στήσιμο κατηγοριών με κοπτοραπτική που διενήργησαν αξιωματικοί του ΙΔΕΖΙ, καθώς και την υποκλοπή των συνομιλιών, δεδομένου ότι δεν υπάρχει βούλευμα που να επιτρέπει στην ΕΥΠ να παρακολουθεί και να καταγράφει τις συνομιλίες του Βλαστού και των λοιπών κατηγορουμένων. Ζητήσαμε πολλάκις από την ανακρίτρια τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης… Η απορία μου ως νομικού είναι τι έχει να φοβηθεί η Δικαιοσύνη και δεν διατάσσει τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης, ώστε να λάμψει η αλήθεια;».

  12. «Μαξιλάρι έξτρα μέτρων 3 δισ. για συμφωνία και με ΔΝΤ

    ΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΟΣ ‘’ΒΟΥΡΛΙΖΕΤΑΙ’’ ..ΕΝΤΕΛΩΣ
    Την πρόταση των δανειστών που παρουσιάστηκε στο Ουάσιγκτον Κλαμπ και που φωτογραφίζει μέτρα εκτάκτου ανάγκης τα οποία θα κληθεί να υιοθετήσει η Αθήνα σε περίπτωση που δεν πιάσει του στόχους συζήτησαν αργά χθες βράδυ ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, με την γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.
    O Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε αργά χθες το βράδυ την δεύτερη συνάντηση του με την Κριστίν Λαγκάρντ μέσα σε 24 ώρες μετά από αίτημα του Έλληνα ΥΠΟΙΚ.
    Ο κ. Τσακαλώτος αφού ακύρωσε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου με τους Έλληνες ανταποκριτές είχε 20λεπτη συνάντηση με την κα. Λάγκάρντ στην έδρα του ΔΝΤ με σκοπό να ενημερωθεί για τις συζητήσεις που έγιναν στο Ουάσιγκτον Κλαμπ (εκπρόσωποι των τεσσάρων θεσμών, ο πρόεδρος του Εurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ και οι υπουργοί Γερμανίας, Γαλλίας, Ισπανίας, Ιταλίας και ο πρόεδρος του EWG, Τόμας Βίζερ) την προηγούμενη Παρασκευή, όπου τέθηκε μια κοινή πρόταση για μέτρα εκτάκτου ανάγκης.
    Η συνάντηση έγινε στην σκιά δημοσιεύματος της Wall Street Journal, στο οποίο αναφέρεται ότι οι δανειστές της Ελλάδας συγκλίνουν στην πρόταση ώστε να ζητήσουν από την ελληνική κυβέρνηση ένα πλάνο εκτάκτου ανάγκης το οποίο θα εμπεριέχει μέτρα που θα τίθενται σε εφαρμογή σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν πιάσει τους στόχους του προγράμματος.
    Αμέσως μετά την συνάντηση ο κ. Τσακαλώτος μιλώντας στους Έλληνες ανταποκριτές είπε:
    “Είχαμε μια καλή συζήτηση με την κυρια Λαγκάρντ για να διευκρινίσουμε μερικά πράγματα. Νομίζω ότι θα συνεχίσουμε την Δεύτερα, Τρίτη τις συζητήσεις με τους επικεφαλής των θεσμών και περιμένουμε όλοι ότι θα κλείσει η συμφωνία για να πάμε στο Eurogroup.
    Ερώτηση δημοσιογράφου: Υπάρχει καμιά πρόταση στο τραπέζι; Υπήρχε πρόταση της Κομισιόν;
    Ευκλείδης Τσακαλώτος: “Θα πέσουν πολλές προτάσεις στο τραπέζι. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα διαδικασία μέχρι να φτάσουμε στην τελική συμφωνία. Θα έχουμε διαδοχικές προσεγγίσεις σε μια λύση που θα πέφτουν συνεχώς προτάσεις στο τραπέζι. Θα περιμένετε κάτι λιγότερο όταν φτάνεις στο τέλος μιας σημαντικής αξιολόγησης όταν έχεις μέσα και το χρέος; Άλλες θα είναι καλύτερες, άλλες θα είναι χειρότερες.
    Ερώτηση δημοσιογράφου : Φτάνουμε στο τέλος ;
    Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Όχι»
    Ερώτηση δημοσιογράφου: Είναι ευνοϊκή αυτή η πρόταση για την Ελλάδα;

    • Ιστός 21:04 05/09/2016

      Στο κόκκινο η οικονομία με 18.000 επιχειρήσεις να βάζουν λουκέτο.
      ====================================================
      Στοιχεία-σοκ για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας δίνει νέα έρευνα της Marc για την ΓΣΕΒΕΕ, σύμφωνα με την οποία όλοι οι δείκτες βρίσκονται στο «κόκκινο».

      Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που δημοσιεύει η Realnews, το τελευταίο τετράμηνο του έτους θα
      είναι καυτό, με χιλιάδες επιπλέον επιχειρήσεις να κλείνουν και χιλιάδες εργαζόμενους να οδηγούνται στην ανεργία.

      Τα στοιχεία σε αριθμούς

      • Μέχρι τα τέλη του 2016 αναμένεται να βάλουν λουκέτο ακόμη 18.000 επιχειρήσεις που έρχονται να προστεθούν στις 18.000 που έκλεισαν το πρώτο εξάμηνο του έτους, με επιπλέον 38.000 εργαζομένους να οδηγούνται στην ανεργία.
      • Συνολικά 4 στις 10 επιχειρήσεις βρίσκονται στο κόκκινο με τη βιωσιμότητά τους να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Σημαντικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν περίπου 280.000 επιχειρήσεις, οι οποίες δεν καταβάλλουν έγκαιρα τους μισθούς, ενώ 2 στους 10 προτίθενται να μειώσουν περαιτέρω τους μισθούς ή τις ώρες εργασίας έως το τέλος του 2016.
      • Βαρίδι για τις ΜΜΕ αποτελούν τα χρέη που έχουν σε Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία, και ΔΕΚΟ: Τέσσερις στις 10 ΜΜΕ έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στα Ασφαλιστικά Ταμεία, μία στις πέντε στις ΔΕΚΟ, ενώ μία στις δέκα δηλαδή 70.000 επιχειρήσεις έχει ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις.
      • Επιπλέον, 45.000 επιχειρήσεις έχουν βρεθεί αντιμέτωπες με κατασχέσεις ή δέσμευση λογαριασμών.

      Στα 235 δισ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των Ελλήνων

      Σε περίπου 235 δισ. ευρώ – 55 περισσότερα από το ΑΕΠ της χώρας – αναμένονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές που έχουν οι Ελληνες πολίτες σε εφορία, ταμεία, και δάνεια ακόμη και για λογαριασμούς ρεύματος και νερού.

      Μόνο στις εφορίες 4 εκατ. φορολογούμενοι χρωστούν 89,8 δισ. ευρώ και – μάταια – το ΥΠΟΙΚ αναζητεί τα χρήματα αυτά μέσω των κατασχέσεων!

      Οσον αφορά τα Ασφαλιστικά Ταμεία οι οφειλέτες έφθασαν τους 649.709 τον Ιούνιο, με τα ληξιπρόθεσμα να αγγίζουν τα 26 δισ. ευρώ. Σε ένα μήνα μόνο μεταξύ Μαΐου – Ιουνίου οι οφειλέτες των Ταμείων αυξήθηκαν κατά 21.338. πρόκειται για το μεγαλύτερο πλήθος οφειλετών που έχει καταγραφεί από τα Ταμεία.

      Σε ελεύθερη πτώση η κατανάλωση στα σούπερ μάρκετ

      Οι Έλληνες περιορίζουν πλέον τις αγορές τους στα απολύτως απαραίτητα. Οι μεγαλύτερες μειώσεις παρατηρούνται στο ελαιόλαδο και ζυμαρικά (10%), γαλακτοκομικά (8%), φρούτα και λαχανικά (6%).

      Παράγοντες της αγοράς αναμένουν μεγαλύτερη αποχή από την κατανάλωση λόγω της συρρίκνωσης των ειδοσημάτων, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα η χρονιά να κλείσει με απώλειες περίπου 5%.

      • ΙΒΑΝ 22:55 05/09/2016

        ΚΑΡΑΜΑ(Ν)ΛΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ
        ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ‘’ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ’’ Ο ΠΑΝΟΣ!
        Πάνο δεν είμαστε στα μπουζούκια
        ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗΣ
        Καμμένος: Προεδρούκο, βάλε ένα ουίσκι -Μεϊμαράκης: Πάνο δεν είμαστε στα μπουζούκια

        Η συνεδρίαση για την ψηφοφορία προς σύσταση προκαταρκτικής την Πέμπτη το βράδυ είχε πολύ ένταση, αφού οι τόνοι ανέβηκαν από τους εκπροσώπους των κομμάτων, προσωπικές αντιπαραθέσεις, αλλά και απολαυστικούς διαλόγους που δεν καταγράφηκαν από την κάμερα του καναλιού της Βουλής.
        Όπως γράφουν τα Νέα την ώρα που η συνεδρίαση για την ψηφοφορία είχε διακοπεί, και το γραφείο του προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη γέμισε με εκπροσώπους των κομμάτων προκειμένου να καταστεί σαφής η διαδικασία σημειώθηκε ο εξής διάλογος ανάμεσα στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και τον Πρόεδρο της Βουλής. Ο πρώτος ήθελε ένα ποτό και είπε στον κ. Μεϊμαράκη «Προεδρούκο μου, βάλε μου ένα ουίσκι» και του τσίμπησε το… μάγουλο. Ο κ. Μεϊμαράκης του είπε «Πάνο σοβαρέψου. Δεν είμαστε στα μπουζούκια», εκείνος όμως φαίνεται πως επέμεινε και του είπε: «Ελα μωρέ τώρα. Καλά, θα το πω στη Βούλα», τη γραμματέα του προέδρου της Βουλής.
        Ωστόσο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στο iefimerida.gr διέψευσε το περιστατικό και δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίων των Νέων.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.