Neo

Παππάς - Γαβριήλ δεν συναντήθηκαν ποτέ...

Ουδεμία συνάντηση υπήρξε μεταξύ του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά και του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου, Γαβριήλ Σακελλαρίδη.
pap

Τα περί συνάντησης -και, μάλιστα, στο τένις της Νέας Σμύρνης- έγραψε χθες η στήλη «Βηματοδότης», ωστόσο σήμερα η σχετική πληροφορία διαψεύδεται με παραπολιτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή». Μάλιστα, ο συντάκτης του δημοσιεύματος διερωτάται... μήπως έπαιξαν και κάποιο σετ οι δυο τους, αφού για καιρό το μόνο κοινό μεταξύ του Νίκου Παππά και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη ήταν ότι έμεναν στη Νέα Σμύρνη. Αλλά κι αυτό όχι πια, αφού ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος μετακόμισε στο Μετς.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Όπου κι αν πας… εδώ Παππάς, εκεί Παππάς!
  =======================================
  Εξερχόμενος ο κ. Παππάς από την συνάντησή του με τους νέους καναλάρχες δήλωσε κανονικά (ποιοι κατάλαβαν τι ακούσαν είναι άλλο θέμα) ότι οι ειδήσεις από δω και πέρα θα ελέγχονται …

  @«Νομίζω ότι όλοι οι προσωρινοί υπερθεματιστές έχουν συνείδηση της ευθύνης που φαίνεται ότι αναλαμβάνουν, διότι υπάρχουν υποχρεώσεις που απορρέουν από το Σύνταγμα για την αντικειμενικότητα, για την με ίσους όρους προβολή όλων των απόψεων, υποχρεώσεις που απορρέουν από τον νόμο και που για πρώτη φορά προβλέπουν και τον ελάχιστο αριθμό εργαζομένων πλήρους απασχόλησης και πάρα πολύ αυστηρές προδιαγραφές για τις κτιριακές εγκαταστάσεις, τον τεχνολογικό εξοπλισμό και βέβαια πολύ αυστηρές προϋποθέσεις για την παραγωγή προγραμμάτων και την ποιότητά τους».

  @ «…διότι υπάρχουν υποχρεώσεις που απορρέουν από το Σύνταγμα για την αντικειμενικότητα, για την με ίσους όρους προβολή όλων των απόψεων…»

  @Το τι σημαίνουν αυτές οι υποχρεώσεις σύμφωνα με την ιδεολογική ερμηνεία του κυρίου Παππά είναι ένα σοβαρό ζήτημα που δεν αφορά μόνο τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τους πολίτες αλλά πρωτίστως τη δημοκρατία.
  @Το πώς εννοεί ο υπουργός επικρατείας την αστική Δημοκρατία είναι ένα ερώτημα που πρέπει να μας προβληματίσει όλους το συντομότερο δυνατόν, όσο ακόμα υπάρχει δυνατότητα και επιτρέπονται οι προβληματισμοί!

  @Από την πρώτη αποφράδα μέρα της αριστερής διακυβέρνησης έγινε φανερό σε όσους δεν είχαν καταληφθεί από τον οίστρο της …επανάστασης (μέσα από την οποία αναδείχθηκε ένας Κατρούγκαλος κι ένας Φίλης για παράδειγμα), ότι η νέα ριζοσπαστική κυβέρνηση δεν ανεχόταν το διάλογο, τη διαφορετική άποψη, την άσκηση της αντιπολίτευσης.
  @ Αυτή η στάση δεν ήταν ένα από τα πολλά γραφικά βίτσια της νεοπαγούς κυβέρνησης αλλά απέρρεε αποκλειστικά και μόνο από την εμπεδωμένη αντιδημοκρατική – ολοκληρωτική ιδεολογία των στελεχών της.

  @Πέρα από τον πρωτοφανή διαγωνισμό – παρωδία με την αίσθηση εγκλεισμού των επιχειρηματιών σε εξευτελιστικές συνθήκες, με τα στρατιωτικά ράντζα, τις αστυνομικές κλούβες που θύμιζαν στρατόπεδο και παρέπεμπαν ευθέως σε μπολσεβίκικα Γκούλαγκ -με τους σχετικούς αποτρόπαιους συνειρμούς- ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να κερδίσει ένα δικό του κανάλι και ταυτόχρονα να ξεφορτωθεί τους ενοχλητικούς «που δεν προβάλλουν με ίσους όρους όλες τις απόψεις» (…της Χρυσής Αυγής συμπεριλαμβανομένης – όπως πράττει η δημοκρατική και κυρίως ανεξάρτητη ΕΡΤ).

  Όλα αυτά μέσα σε ένα περιβάλλον γενικευμένης έκπτωσης κι αηδίας από την πολιτική των κομισάριων.

 2. ΤΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ…

  Η..ΝΕΑ ΕΡT των Συριζαίων ψηφοφόρων και αγωνιστών, είναι η πιο τρανή απόδειξη της νέας ‘’εκλεπτυσμένης’’ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ που θέλει και ετοιμάζει να γενικεύσει ο Αλέξης της χουντοανατροφής: ( Σας μιλούν τα Τίρανα, η φωνή της πλέριας γνώσης και της καθάριας κατανόησης) που και αυτή 24 ώρες συνέχεια, κάνει ‘’πλύση’’ εγκεφάλου στην προσπάθεια να μη φανεί ο Αλέξης, σαν ο ‘’ΗΛΙΘΙΟΣ’’ των Ευρωπαίων…και να θάψουν την αλήθεια, την ανικανότητα, το κακούργημα εις βάρος των παιδιών μας.
  Παραμορφώνει και ‘’ωραιοποιεί’’ κάθε ψευτιά, κάθε αποτυχία , κάθε Σταλινική προσποίηση της ανύπαρκτης δημοκρατίας και των πολλών καταστρατηγήσεων του συντάγματος , με αιχμή του δόρατος τον ‘’διορισμένο’’ Πάκη ! τον ακροδεξιό συκοφάντη, ψεύτη ,μπουρδολόγο και φοροφυγά συγκυβερνήτη του και πρώην κολλητό και υπουργό της καραμαλήτικης κλίκας?
  Ποιος λοιπόν θα ‘’αγοράσει’’ προνομιακή συχνότητα και σε ποιον θα ..τύχει ο λαχνός της ακροδεξιο-αριστερής εύνοιας και προτίμησης.
  Ποιος θα γίνει ‘’ιδιοκτήτης’’ της νέας Σταλινικής θηριωδίας της ελεγχόμενης πληροφόρησης και παραπληροφόρησης και δεν θα‘’ανταποδώσει’’ το ΣΥΡΙΖΑΝΕΛικο δώρο με κάθε ‘’κυβερνητικό’’ αντίδωρο τρόπο και επιθυμία?
  *Ποιος μπορεί πλέον, να πιστέψει Τσίπρα και ..Παπάδες ‘’αδόξαστους’’?
  * ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ παρέχει ασυλία και συγκαλύπτει και προστατεύει ΤΟΝ ΕΠΙΟΡΚΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ και όλους τους ..ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥΣ και καΜένους αυτουργούς της χρεοκοπίας μας?
  *Πως είναι δυνατόν να κοιμάται το βράδυ με 5.000 αυτοκτονίες στα ‘’χέρια’’ της εγκληματικής καραμαλήτικης κλίκας.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.