ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Διακοπή έως την Παρασκευή

Παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά η συνήγορος του Νικολάι στη δίκη για τη δολοφονία της Άννυ

Σε ολιγοήμερη διακοπή της δίκης για τη δολοφονία της 4χρονης Άννυ οδηγήθηκε σήμερα το δικαστήριο λόγω της παραίτησης της συνηγόρου υπεράσπισης του συγκατηγορούμενου του πατέρα του κοριτσιού. 
anni

"Μετά από συνάντηση που είχα με τον πελάτη μου χθες, καταλήξαμε από κοινού στην παραίτηση μου από την υπεράσπιση του Νικολάι Αχμεντοβ", ανέφερε σε επιστολή της που αναγνώστηκε από την έδρα.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος δεν επιθυμεί συνήγορο, ωστόσο το δικαστήριο είναι υποχρεωμένο να διορίσει από τον κατάλογο. Η ίδια πάντως σε συζήτηση της με τους δημοσιογράφους αποδέχτηκε ότι "κάτι άλλαξε" χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Μετά από ολιγόλεπτη διακοπή το δικαστήριο διόρισε νέο συνήγορο από τον κατάλογο, ο οποίος αποδέχτηκε τον διορισμό του. Ο κατηγορούμενος δήλωσε "αποδέχομαι τον Δικηγόρο γι' αυτή την συνεδρίαση, αλλά θα διορίσω δικό μου στην επόμενη". Τοποθέτηση που προκάλεσε την αντίδραση του Προέδρου του δικαστηρίου. "Δεν παίζουμε εδώ. Είναι δικαστήριο. Δεν μπορεί να αλλάζετε γνώμη κάθε δύο λεπτά". Τελικά, το δικαστήριο διέκοψε για την Παρασκευή, ώστε ο κατηγορούμενος να έχει καταλήξει ως προς το ζήτημα του δικηγόρου που θα τον υπερασπιστεί.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.