ΕΛΛΑΔΑ

Επιθεώρηση και στην Ιόνια Οδό

Παρουσία Τσίπρα τα εγκαίνια τμημάτων της Ολυμπίας Οδού

Παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα θα γίνει την Παρασκευή (11:00) η παράδοση στην κυκλοφορία των σηράγγων Δερβενίου και τμήματος Κορίνθου-Κιάτου της Ολυμπίας Οδού.

Επίσης, ο κ. Τσίπρας μαζί με τον υπουργό Χρήστο Σπίρτζη θα επιθεωρήσουν τα εργοτάξια κατά μήκος της Ολυμπίας Οδού (αυτοκινητόδρομος Κορίνθου-Πατρών) αλλά και των εργασιών ολοκλήρωσης της σήραγγας Κλόκοβας της Ιονίας Οδού (αυτοκινητόδρομος Αντιρρίου-Ιωαννίνων).

Η παράδοση στην κυκλοφορία των δύο σηράγγων παράκαμψης του Δερβενίου Κορινθίας μήκος 670 και 535 μέτρων αντίστοιχα και της νέας γέφυρας διέλευσης του νοτίου κλάδου του αυτοκινητοδρόμου στον ποταμό Δερβένι μήκος 122 μέτρων θα γίνει από τον πρωθυπουργό στη 1 το μεσημέρι στην είσοδο της πρώτης σήραγγας Δερβενίου.

Η επιθεώρηση του πρωθυπουργού στις δίδυμες σήραγγες της Κλόκοβας Αιτωλοακαρνανίας της Ιονίας Οδού μήκους 2,9 χιλιόμετρα ανά κλάδο και κατεύθυνση θα γίνει στις 4 το απόγευμα στην είσοδο των σηράγγων στην περιοχή Ρίζα Αιτωλοακαρνανίας.

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Νικος 11:44 01/09/2016

    Εχω αλλαξη τα παλουκια στο λιοσταση μου στη σταμνα μεσολογγιου ΔΕ ΕΡΧΕΤΕ προς τα εκει να κοψη μια κορδελα ρε δε ντρεπομαστε λεω εγω ουτε ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ δε τα κανε αυτα

  2. Mνήμων 11:16 01/09/2016

    Πώς το καταφέρνουν αυτό;
    Με έναν απλό τρόπο. Οι «ακραίοι», με τη βοήθεια των ΜΜΕ, μπαίνουν επικεφαλής των κυρίαρχων «αμυνών» και των κυρίαρχων φοβιών του κόσμου. Τους ακραίους του δεξιού φασισμού τούς στηρίζουν οι δημοκράτες, οι οποίοι πρωτίστως φοβούνται τον κομμουνισμό και μετά οτιδήποτε άλλο. Τους ακραίους του κομμουνιστικού φασισμού τους στηρίζουν οι δημοκράτες, οι οποίοι πρωτίστως φοβούνται τον φασισμό των παλατιών και μετά οτιδήποτε άλλο. Έτσι δίχασαν τον ελληνικό λαό στον εμφύλιο και έτσι κάνουν κάθε φορά που έρχονται εκλογές.

  3. Μνήμων 11:14 01/09/2016

    Οι δωσίλογοι και οι μαυραγορίτες της κατοχής
    κατάφερναν και μονοπωλούσαν την εξουσία χάρη στους απατεώνες που έβαζαν οι ίδιοι «απέναντί» τους σαν πολιτικούς αντιπάλους. Οι ψευτοδεξιοί μονοπωλούσαν την εξουσία χάρη τους ψευτοαριστερούς, τους οποίους οι ίδιοι αναγνώριζαν σαν γνήσιους «δημοκράτες» και τίμιους «κοινωνικούς αγωνιστές». Αυτοί οι ψευτοαριστεροί, οι οποίοι προέκυψαν από τα ΙΕΚ της Δεξιάς —και με τα «πτυχία» της—, έγιναν στην κυριολεξία «επιτηδευματίες». Επαγγελματίες «αριστεροί». Η Αριστερά έγινε χάρη σ’ αυτούς επαγγελματικός χώρος. Χώρος εξειδικευμένος στην αναζήτηση των στελεχών του από τον κοινωνικό υπόκοσμο. Από εκεί που συνέφερε τη Δεξιά των δωσίλογων ν’ αντλεί στελέχη ο «αντίπαλός» της.

  4. Αρης 11:12 01/09/2016

    Αυτός έχει ξεπεράσει και τον μαυρογιαλουρο.πάει να εγκαινιάσει ενα εργο που εκαναν οι προηγουμενοι και που αυτος και το κομμα του πολεμησαν.το ιδιο εκανε και με το νοσ.Σαντορινης.φαινεται οτι μας εχει περάσει για πολυ-πολυ μαλακες!!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.