ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Aδελφή των διάσημων Patricia και David Arquette

Πέθανε η transgender ηθοποιός και ακτιβίστρια Αlexis Arquette

Σε ηλικία 47 ετών έφυγε από τη ζωή η Αlexis Arquette, αδερφή των διάσημων ηθοποιών Rosanna, Patricia και David Arquette.

Η transgender ηθοποιός και ακτιβίστρια είχε υποδυθεί τον Boy George στην κωμωδία "Τhe Wedding Singer" ενώ είχε επίσης συμμετάσχει με έναν μικρό ρόλο στο "Pulp Fiction" του Κουεντίν Ταραντίνο, αλλά και σε αρκετές ακόμη ταινίες.

Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει γνωστά, ενώ το ΤΜΖ μετέδωσε πως η ηθοποιός πέθανε περιτριγυρισμένη από τα αγαπημένα της πρόσωπα και σημειώνει πως το τελευταίο χρόνο έδινε μάχη με κάποια ασθένεια, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Την είδηση μετέδωσε αρχικά ο αδελφός της Richmond σε ένα ποστ το Facebook, ενώ και η αδερφή της Patricia Arquette και ο Boy George έκαναν δύο δημοσιεύσεις που σχετίζονται με την απώλεια της Alexis.

Η Αlexis γεννήθηκε στο Λος Άντζελες το 1969, υπήρξε ενεργή υπέρμαχος των δικαιωμάτων της LGBT κοινότητας και είχε καταγράψει τη μετάβαση φύλου στο ντοκιμαντέρ "Alexis Arquette: She's My Brother," που έκανε πρεμιέρα το 2007 στο Tribeca Film Festival.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.