ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Γαλάζια» ικανοποίηση

Πλήρη κατάρρευση του διαγωνισμού βλέπει η ΝΔ

Ως σύμπτωμα της κατάρρευσης της διαδικασίας βλέπει η Ν.Δ. την υπόθεση Καλογρίτσα
nd

Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων, στη Ν.Δ. δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για την εξέλιξη της διαγωνιστικής διαδικασίας για τις τηλεοπτικές άδειες. Από τον απόλυτο θρίαμβο των Αλέξη Τσίπρα και Νίκου Παππά, η αναγκαία επιχείρηση νομιμοποίησης του τηλεοπτικού πεδίου μετατρέπεται σε τηλεοπτικό βατερλό για την κυβέρνηση.

Η Πειραιώς παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις ενώ από τη στιγμή που ανακοινώθηκε και επίσημα η απόσυρση Καλογρίτσα βρίσκονται σε εξέλιξη συνεχεία συσκέψεις για τη διαμόρφωση της επίσημης στάσης του κόμματος.

Η Ν.Δ. δεν πρόκειται, πάντως, να περιοριστεί στη συγκεκριμένη υπόθεση, την οποία άλλωστε αντιμετωπίζει ως ένα απλό σύμπτωση για την πλήρη κατάρρευση και απονομιμοποίηση της διαδικασίας που επέλεξε η κυβέρνηση. Άλλωστε, ο υποψήφιος δεν αποσύρθηκε διότι «πιάστηκε στα δίκτυα» της Επιτροπής αλλά
γιατί αδυνατεί να καταθέσει το ποσό της πρώτης δόσης.

Το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών αναμένεται να κυριαρχήσει τις επόμενες ημέρες ενώ θα βρεθεί και στην αιχμή του δόρατος του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την προ ημερησίας συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή. Στη Ν.Δ. εκτιμούν ότι η απόσυρση του κ. Καλογρίτσα υπήρξε μία επιβεβλημένη κίνηση
για την κυβέρνηση, προκειμένου να αποφύγει την αυξανόμενη πίεση σχετικά με το πόθεν έσχες του επιχειρηματία. Πλην όμως κρίνουν ότι η εξέλιξη αυτή δεν πρόκειται να κλείσει τη σχετική συζήτηση.

Αντιθέτως θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους προκειμένου να κρατήσουν το ζήτημα στον αφρό της
επικαιρότητας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.