ΕΛΛΑΔΑ

Ύστατο χαίρε στη σύζυγο του Γ. Αγγελόπουλου

Πλήθος κόσμου στην κηδεία της Ιωάννας Στάχτου Αγγελοπούλου

Παρά πολύς κόσμος βρέθηκε στο πλευρό της οικογένειας του Γιώργου Αγγελόπουλου στην κηδεία της συζύγου του. Πλήθος μπασκετικού και επιχειρηματικού κόσμου.
ioanna

Στο πρώτο νεκροταφείο ο κόσμος θέλησε να αποχαιρετήσει την Ιωάννα Στάχτου Αγγελοπούλου και φυσικά να σταθεί στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλου και της οικογένειάς του.

Αρκετοί επιχειρηματίες θέλησαν να βρεθούν στην νεκρώσιμη ακολουθία όπως φυσικά και πλήθος κόσμου από το χώρο του μπάσκετ.

Όπως ήταν φυσικό βρέθηκε σύσσωμη η ομάδα του Ολυμπιακού και όλα τα στελέχη της ΚΑΕ ενώ το παρών έδωσαν ακόμη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τους Κούλη Δουρέκα και Κώστα Καραπαππά, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης, ο Γιάννης Ιωαννίδης, οΠαναγιώτης Γιαννάκης, ο Γιάννης Μπουρούσης με τον Μάνο Παπαδόπουλος εκπροσώπησαν τον Παναθηναϊκό ο οποίος είχε στείλει και στεφάνι, ο Γιώργος Χαλβατζάκης και ο Νίκολα Βούισιτς που ταξίδεψε για αυτό το λόγο από το Τελ Αβίβ.

Η οικογένεια είχε παρακαλέσει να μην υπάρξει δημοσιογραφική κάλυψη από κανάλια και φωτογράφους, κάτι το οποίο και συνέβη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.