ΕΛΛΑΔΑ

Τι λέει το Κέντρο Φορολόγησης Μεγάλου Πλούτου

Πόρισμα «καίει» τον Καλογρίτσα - Φοροδιαφυγή ύψους 32 εκατομμυρίων ευρώ

Με πόρισμα του το Κέντρο Φορολόγησης Μεγάλου Πλούτου, αποκαλύπτει ότι ο Χρήστος Καλογρίτσας και η σύζυγος του απέκρυπταν δεκάδες εκατομμύρια για περισσότερα από 11 χρόνια στις φορολογικές δηλώσεις τους.

Μάλιστα, στα εισοδήματά τους για 11 χρόνια δήλωναν ότι ζούσαν με 300 ευρώ τον μήνα (!), ενώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους είχαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα από αυτή την φοροδιαφυγή ο επιχειρηματίας που με τον γιο Βλαδίμηρο-Ιωάννη του απέκτησαν την μία τηλεοπτική άδεια από τις τέσσερις που δημοπρατήθηκαν από την κυβέρνηση, έχει οφειλή στο Δημόσιο που ξεπερνά τα 32 εκατ.ευρώ.

Αναλυτικά όσα αποκαλύπτει το Κυριακάτικο «Πρώτο Θέμα»:

Τα εισοδήματα του Καλογρίτσα και της συζύγου του από το 2002 μέχρι και το 2013

Το σύνολο

Το ύψος της φοροδιαφυγής:

Παρότι ο κ. Καλογρίτσας αρνείται τις κατηγορίες, το πόρισμα του ΚΕΦΟΜΕΠ του καταλογίζει φοροδιαφυγή ύψους 32,7 εκατομμυρίων ευρώ.

 

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Είναι απορίας άξιον ή, αποδεικτικό της ματαιοδοξίας και της αλαζωνίας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να επιμένουν να προωθήσουν τον Καλογρίτσα για την έκδοση στο πρόςωπό του τηλεοπτικής άδειας την στιγμή που ήξεραν όχι μόνον οτι διαπλέκεται αλλά και ότι φοροδιαφεύγει.
    Ειναι αυτοί οι άνθρωποι εκεί στην διακυβέρνηση της Χώρας μας για να την σώσουν από την τελειωτική καταστροφή;
    Ο λαός τους πήρε χαμπάρι και δείχνει πρόσφατα τέτοια νούμερα στις δημοσκοπήσεις και αν ακόμη γνωρίζει οτι ο Σαμαράς και οι Κυβερνήσεις της Ν.Δ. με τον Καραμανλή .
    έχουν την ευθύνη για την κατάσταση της οικονομίας μας η οπόια μας έφερε το πρώτο Μνημονιο και στην συνέχεια το δευτερο .
    Το τριτο έγινε φυσικά απο την στενότητα της σκέψης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τα επόμενα, θα έρθουν παλι από αυτούς παίρνοντας και τον Λεβέντη μαζί τους ….
    Αν δεν παραιτηθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται ,μηπως και δια της κοινής προσπάθειας ολων μας μπορέσουμε να σώσουμε οτι ακομη μπορεί να σωθεί ! .

  2. SPARTA. 9:24 25/09/2016

    Μεχρι και τις Εθνικες εκλογες που δεν θα αργησουν να γινουν θα παμε με το Συριζεικο σκανδαλο Καλογριτσα.Ειναι το σκανδαλο Κοσκωτα σε πολυ χειροτερο βαθμο που συνεβει επι ημερων ΣΥΡΙΖΑ και της πρωτης και τελευταιας φορας αριστερα.Το τριγωνο που η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πηγε να δημιουργησει με Εργολαβους του Δημοσιου, κανανλια και τραπεζες στη συγκεκριμενη περιπτωση της Τραπεζας Αττικης καταρεει, οπως και η δοσιλογη στα τεσσερα κυβερνηση Τσιπρα, Καμμενου.Μεγαλυτερος ψευτης, πολιτικος απατεωνας και καραγκιοζης πολιτικος απο τον Τσιπρα δεν εχει ξαναπερασει απο την χωρα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.