Neo

Πόσο χρονών γίνεται ο Κώστας Καραμανλής;

Γενέθλια έχει σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός.
karamanlis

Ο Κώστας Καραμανλής γεννήθηκε στις 14  Σεπτεμβρίου  1956 και σήμερα συμπληρώνει το 60ό του έτος.

Από το πρωί, λοιπόν, «έσπασαν» τα τηλέφωνα στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, αφού φίλοι και γνωστοί θέλησαν να του ευχηθούν, ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα για την ηλικία του...

9 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. dimitris 11:08 15/09/2016

  Ένας ακόμη Εθνάρχης φουλ εθναρχες ο τόπος και η χώρα προτεκτοράτο.

 2. Ε.Στ. 3:02 15/09/2016

  Νομίζω ότι μπαίνει στην εφηβεία. Έτσι εξηγείται γιατί δεν βρίσκεται στην φυλακή, όπως του αρμόζει. Ένα αναμορφωτήριο, τουλάχιστον;

 3. NMan. 23:52 14/09/2016

  Οι τεράστιες ευθύνες Καραμανλή- Παυλόπουλου- Προβόπουλου- Αλογοσκούφη

  Οι τεράστιες ευθύνες Καραμανλή- Προβόπουλου- Αλογοσκούφη
  ===================================================
  Το ναρκοπέδιο στο οποίο μπήκε η ελληνική οικονομία και, κατά συνέπεια οι Έλληνες πολίτες, είχε χαρτογραφηθεί από το… 2008.

  Η συγκλονιστική όσο και όψιμη αποκάλυψη του πρώην κεντρικού τραπεζίτη Γιώργου Προβόπουλου ότι εκείνη τη χρονιά, πριν ακόμη από το Καστελόριζο και την ανακοίνωση για προσφυγή της χώρας στο μνημονιακό δρόμο των
  δυσβάσταχτων μέτρων λιτότητας, απεκρύβησαν οι μαύρες προβλέψεις για την εξέλιξη της ελληνικής οικονομίας, προκαλεί…σοκ και δέος.

  Ήδη από το 2008 είχε αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τη χώρα, με ένα εκρηκτικό κοκτέιλ εσωτερικών παραγόντων σε συνδυασμό και με τα «μαύρα κοράκια» της παγκόσμιας οικονομίας που οδήγησαν σε ένα ντόμινο
  καταστροφικών εξελίξεων.

  Ο κ. Προβόπουλος από το βήμα της ετήσιας γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) αποκάλυψε ότι ο πρώην επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Μπομπ Τράα σε έκθεσή του το 2008 είχε προβλέψει ότι μακροπρόθεσμα το χρέος της ελληνικής οικονομίας θα έφτανε το 800% του ΑΕΠ καθώς το αναλογιστικό χρέος των ταμείων ανερχόταν στο 400% του ΑΕΠ.
  Και ο πρώην πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδος, οκτώ χρόνια μετά, με ειλικρίνεια παράδοξη, πρόσθεσε: «Τον παρακαλέσαμε (σ.σ. τον Μπομπ Τράα) να μη τη δημοσιεύσει»….
  Όπερ και εγένετο… !!!!!!!!
  =======================
  Η έκθεση βεβαίως δημοσιεύτηκε σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, το 2009, όταν η
  πορεία προς την «άβυσσο» είχε ήδη αρχίσει με τη χώρα να βιώνει τη πιο σοβαρή κρίση από το 1993, με το υψηλότερο δημόσιο έλλειμμα και το δεύτερο υψηλότερο χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ στην Ε.Ε.

  Αναζητήσαμε και βρήκαμε τη συγκεκριμένα έκθεση με συντάκτες τον κ. Μπομπ Τράα, αλλά και τη γνώριμη πλέον σε όλους, Ντέλια Βελκουλέσκου, η οποία συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στο… Hilton. Σε
  αυτήν την έκθεση αναφερόταν ότι το χρέος μπορεί να εκτιναχθεί στο 800% του ΑΕΠ έως το 2060.
  Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά και εύλογα:
  ===============================================
  -Ποιοι ήταν αυτοί που «παρακάλεσαν», όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ.
  Προβόπουλος, ώστε να μη δημοσιευτεί η έκθεση;
  -Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο ώστε να ενημερωθούν ο τότε πρωθυπουργός της χώρας, Κώστας Καραμανλής και ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης;
  -Αν ναι, υπήρξε επισήμως απόφαση και με ποιον αριθμό πρωτοκόλλου;
  ——————————————————————–
  -Αντηλλάγησαν επιστολές με το ΔΝΤ, ζητήθηκαν διευκρινίσεις για το που στηρίζονταν οι προβλέψεις και πως θα μπορούσε να αποφευχθεί η καταστροφή;
  ———————————————————
  -Η Τράπεζα της Ελλάδος και ο Γιώργος Προβόπουλος είχαν τις ίδιες εκτιμήσεις με τον Μπομπ Τράα και αν ναι, τι χειρισμό πρότειναν στο οικονομικό επιτελείο και τον τότε πρωθυπουργό;

  Ο κ. Προβόπουλος υποχρεούται να απαντήσει
  ==========================================
  ή όποιος άλλος εκτός από εκείνον γνωρίζει τα πραγματικά γεγονότα. Θα είναι δείγμα ελάχιστου σεβασμού στις «θυσίες», όπως επανειλημμένα λένε οι ταγοί της εξουσίας,
  των Ελλήνων πολιτών.

 4. NB 23:48 14/09/2016

  Ο Οκτώβριος του 2009 θα μείνει στην ιστορία
  Γράφει ο Ν Βράχος

  Είναι φανερό και κατανοητό σήμερα γιατί έγιναν όλα…

  Ο Οκτώβριος του 2009, θα μείνει στην ιστορία , σαν ο μήνας της αποκάλυψης. Ο μήνας που φανέρωσε το πόσο άθλιο, πρόστυχο και αιμοβόρο είναι το παρακράτος του δοσιλογισμού και της…εθνικοφροσύνης .
  [[3% έλλειμμα]], ψέλλιζε την παραμονή των εκλογών ο ευτραφής πρωθυπουργεύων νεανίσκος ,της δυναστείας των ευκατάστατων κληρονόμων.
  Είναι ‘’τρελό’’ το πανηγύρι που κάθε μέρα γίνονταν πίσω, δίπλα και εμπρός από τον ευτραφή νεανία της πολιτικής ανημπόριας, της εκλεκτικής ‘’κοψιδοφαγίας’’ και της εξειδικευμένης τυροπιτολαγνείας..

  [[865.000 προσλήψεις από το 2004-2009]], εκ των οποίων οι περισσότεροι από το..παραθύρι της ντροπής , της εξαπάτησης, της σπατάλης, της μικροκομματικής διαφθοράς και παραζάλης της γαλάζιας ‘’συνέντευξης’’.
  Καλόγηροι και ..πολιτικές καλόγριες κυβερνούσαν , αγόραζαν και πούλαγαν τα κρατικά ιμάτια και αποφάσιζαν για το σήμερα, το χθές και το αύριο των παιδιών μας και της πατρίδας μας.
  [[Με 120.000 ευρώ]] αγόραζες ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στο Καπανδρίτι και αλλού…. Κι όμως η προκλητικότητα, η αδιαφορία και ο’’ετσιθελισμός’’ αποτελούν τα ..όπλα τους συστήματος.
  [[35 ΔΙΣ ευρώ έλλειμμα]] και ο ανενδοίαστος μεγαλοκληρονόμος δεν συγκινήθηκε δεν..δάκρυσε. Πήρε τα όρη και τα βουνά ψάχνοντας για ‘’κοψίδια’’ και γελαδόγαλο.

  Έτσι είναι φανερό και κατανοητό σήμερα, γιατί όλοι οι πολιτικάντηδες ξεσηκώθηκαν εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου. Είναι επίσης κατανοητό γιατί όλοι οι λαθροβολεμμένοι , είπαν όχι σε κάθε αλλαγή που έθιγε τα κεκτημένα τους και δημιουργούσε υποδομές για μια Ελλάδα ισότητας, ευνομίας και φοροδοτικής υποχρέωσης..
  Είναι επίσης κατανοητό γιατί όλοι μας δυσφορήσαμε όταν καταργήθηκε το τραπεζικό απόρρητο και άρχισε να φαίνεται η βρώμικη ‘’αλήθεια’’ των παραμυθατζήδων.
  Υπάρχει κανείς σήμερα που να μην έχει πεισθεί, πως η κυβέρνηση Πασοκ του 2009 παρέλαβε μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί;
  Και μη μου πει κανείς ότι ο Παπανδρέου υπεσχέθη πράγματα που δεν υπήρχαν. Μίλησε για λεφτά που ..χανόντουσαν στις τσέπες των επιτηδείων και σήμερα παρουσιάζονται συνοδευόμενα από χειροπέδες ..πολυτελείας !
  Μίλησε για συνταξιούχους ‘’μαϊμού’’ , για αεριτζήδες χρυσοχέρηδες, για φακελάκια ντροπής, για σύστημα υγείας, δικαιοσύνης , δημόσια διοίκησης που είχαν μεταβληθεί σε βαλτότοπους της διαφθοράς με παγίδες θανάτου.

  Δεν μίλησε για δημόσιο έλλειμμα αφού ακόμη ! αποκαλύπτονται οι ταχυδακτυλουργίες του Αλογοσκούφη, του Μπέζα , του Δούκα και του αδόκιμου Παπαθανασίου των πολλών ακινήτων.
  Όλα αυτά είχαν δημιουργήσει ένα πλέγμα διαστροφής, διαφυγής και επιθανάτιου οικονομικού ρόγχου. Η Ελλάδα πέθαινε, χρεοκοπούσε και ημείς.. άδαμε !
  Βρέθηκε λοιπόν ένας Έλληνας πολιτικός , με μερικούς αποφασισμένους συνεργάτες και άρχισε να ξηλώνει κυριολεκτικά τα τείχη της διαφθοράς και πέσανε πάνω του όλες οι ΗARD- βδέλλες της διαπλοκής.
  ΄Εδωσαν και δίνουν τον υπέρ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΚΛΟΠΗΣ αγώνα, γνωρίζοντας ότι έρχεται το τέλος τους. Και φέρνουν ως παράδειγμα..επιτυχίας τους !την αποτυχία να εκλεγεί βουλευτής ο εμπνευστής και δημιουργός του ΑΣΕΠ, ο έντιμος καθ όλα πολιτικός, ευπατρίδης και Έλληνας, ο Αναστάσιος Πεπονής .
  Και νόμισαν ότι όλες οι εποχές είναι ίδιες !!!!

 5. ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΛΙΑ ΤΩΝ ΑΠΡΙΛΙΑΝΩΝ….

  Παυλόπουλοι ΚαΜένοι καλόγηροι- μας κατέστρεψαν !!!
  *Πάνε τα δομημένα ομόλογα,
  *πάνε οι ακτοπλοϊκές μίζες Παυλίδη,
  *πάνε οι offshore Βουλγαράκη, που ήταν νόμιμες και ηθικές,
  * οι ανταλλαγές με τον Εφραίμ, φιλέτων ακίνητων του Δημοσίου με το νερό και τα ψαρια της Βιστωνίδας στο σκάνδαλο Βατοπεδίου,
  *οι απαγωγές των Πακιστανών,
  *το Σινούκ,
  *ο Ζαχόπουλος,
  *ο Βαρθολομαίος,
  *ο Χούπης,
  * ο Παυλόπουλος και οι στημένοι διαγωνισμοί και εκατοντάδες χιλιάδες προσλήψεις των δικών τους παιδιών με την καθιέρωση της συνέντευξης και την ουσιαστική κατάργηση του ΑΣΕΠ,
  *οι κουμπάροι Πανάγοι και σια,
  * η απογραφή,
  *η επιτήρηση,
  *η κουτοπόνηρη αύξηση του ΑΕΠ κατά 27% μέσω πορνείας και λαθρεμπορίου,
  *τα κρυφά ομόλογα,
  * τα κρυφά δάνεια από την J.P MORGAN,
  *τα γκόλντεν μπόϋς,
  *τα ψευδή στοιχεία στη Γιούροστατ,
  *το κλείσιμο της Βουλής για να παραγραφούν τα αίσχη τους.
  *Ξεχάστηκε ο διπλασιασμός του χρέους και η εκτόξευση του ελλείμματος στα ύψη σε πεντέμισι μόλις χρόνια.
  *Ξεχάστηκαν όλα τα απίθανα και πρωτόγνωρα σκάνδαλα της Δεξιάς και έμεινε να φταίει ένας και μοναδικός.
  Ο Γιώργος Παπανδρέου.

 6. Mνήμων 15:42 14/09/2016

  14 Σεπ 2009
  Το ρουσφέτι, για «επωνύμους» και «ημέτερους», πάει σύννεφο από τον Μεϊμαράκη…
  .============================================================
  Αποκάλυψη-φωτιά: 116 ναύτες φυλάνε το … άδειο οίκημα του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού
  ===================================================================
  αντιναύαρχου Καραμαλίκη. Κάνουν μια υπηρεσία κάθε … 115 ημέρες!!! Στο φως οι λίστες με τα ονόματα…

  Από τον Λυκούργο Σκαμνιώτη
  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

  Ο αρχηγός του Γενικού ΕπιτελείουΝαυτικού αντιναύαρχος Γ. Καραμαλίκης έχει επανδρώσει με δύναμη τάγματος πλήρους συνθέσεως, 116 ναύτες την φρουρά του άδειου οικήματος του με την καταπληκτική θέα προς όλο τον δίαυλο της Σαλαμίνας.
  Ο αντιναύαρχος με τις ευλογίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη φροντίζει τα παιδιά των «επωνύμων» και «ημετέρων» που εμφανίζονται στη λίστα να κάνουν μία υπηρεσία κάθε 115 ημέρες, δηλαδή μία στο τρίμηνο και τις υπόλοιπες να είναι εξαφανισμένοι!!!
  Και όλα αυτά τη στιγμή που στο Στρατό Ξηράς και ιδιαίτερα μετά τη βιαστική μείωση της θητείας για προεκλογικούς λόγους έχουν δημιουργηθεί εκρηκτικές καταστάσεις σχεδόν στο σύνολο των στρατοπέδων από την έλλειψη προσωπικού και οι στρατιώτες εξέρχονται των στρατοπέδων μετά από 20 ή και 30 ημέρες…
  Για του λόγου το αληθές, αποκαλύπτουμε στο τέλος του κειμένου και την τρισέλιδη λίστα με τα ονόματα των 116 ναυτών. Αν και …

  τα περισσότερα είναι παιδιά «επωνύμων» και «ημετέρων», το θέμα δεν έχει να κάνει με το ποια είναι τα συγκεκριμένα ονόματα. Γι” αυτό και δημοσιεύουμε τις λίστες σε μικρό μέγεθος και με δυσδιάκριτα τα ονόματα. Αυτό που θέλουμε είναι να καυτηριάσουμε και να καταγγείλλουμε το φαινόμενο και αυτή την άθλια πελατειακή πρακτική την ώρα που η ηγεσία της ΝΔ προσπαθεί να μας πείσει ότι …έβαλε μυαλό και θα σταματήσει να συμπεριφέρεται με τέτοιους τρόπους που την οδήγησαν άλλωστε και στα σημερινά της χάλια.
  Και βέβαια, για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, κανείς δεν αγνοεί τη σημασία του λεγόμενου «βύσματος» στο στρατό. Αλλά, άλλο αυτό -μια καλή θέση ή ειδικότητα- και άλλο να υπάρχουν …116 ναύτες για να φρουρούν ένα …άδειο οίκημα. Αυτό δεν έχει κανένα προηγούμενο και αποτελεί -όπως και να το κάνουμε- ένα σκάνδαλο. Έτσι δεν είναι σεμνέ και ηθικέ κ. Μεϊμαράκη;

 7. Δεν νομίζω με το να σε βρίσω , να σε καταραστώ και να προσπαθήσω να
  σ ´εξευτελίσω θα καταφέρω το παραμικρό κ. Κωστα Καραμανλή !
  Αντ ´ αυτού σου εύχομαι να καταλάβεις οτι είσαι άχρηστος στην Βουλή και
  σε συμβουλεύω να παραδώσεις την καρέκλα σου.
  Δεν νομίζω οτι εχεις ανάγκη τον μισθό του βουλευτή , ο οποίος άλωστε θα μετατραπεί σε σύνταξη …
  Από την αλλη νομικά εχουν φροντίσει άλλοι να είναι παραγραμμενα τα αδικήματα και οι
  άλλες στραβοτιμονιές σου.
  Οπως αντιλαμβάνεσαι ο Τσίπρας σε χρησιμοποιεί εναντίον του Μτσοτάκη τώρα που η δημοσκοπική διαφορά τους ειναι διψήφια .
  Επομένως διχάζεις αφενός την ΝΔ και αφεταίρου διατυρείς στην εξουσία την ληστοσυμμορία της Αιγινας εις βάρος της πατρίδας μας.
  Με την επιμονή σου να μην ζητάς συγνώμη παίρνεις συνεχώς στο λαιμό σου αθώους , σαν τον Α. Γεωργίου που θέλουν να ενοχοποιήσουν οι εντεταλμένοι Εισαγγελείς του ΤΣΙΠΡΑ και του Παπαγγεκλόπουλου .
  Ναι , μπράβο ! σαν τον Δικό σου τον Σανιδά !

 8. freeman 13:20 14/09/2016

  Ραφήνιε Αμετανόητε Αδίστακτε Ξετσίπωτε Εθνοπροδότη Καραμαν-Αλή , θα ήταν τα 5α ή 6α γενέθλια που θα γιόρταζες στην πτέρυγα VIP του Κορυδαλλού αν ο Γ.Παπανδρέου δεν πίστευε το 2010 (λανθασμένα εκ του αποτελέσματος) ότι από ενοχές-Ερινύες για τον ΟΛΕΘΡΟ που οδήγησες την Ελλάδα και τους Έλληνες το 2004-2009,. θα έβαζε το χαφιεδοτσουρμό σου στοιχειωδώς «πλάτη» για να βγούμε από τα σκατά που μας έριξες και λιποτάκτησες, και ΜΕ «ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ» ΣΕ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ τυλιγμένο στα πλαστά στατιστικά σου και στη λαδωμένη χαρτοπετσέτα του συγκατηγορούμενου σου . . .

 9. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΘΛΙΕ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΑ !

  Ένα ατύχημα στη θάλασσα της Κορέας, ήταν αρκετό να καταδείξει το μέγεθος και την ποιότητα ορισμένων Ελλήνων πολιτικών.
  Ο Πρωθυπουργός της Κορέας, υπέβαλε την παραίτησή του, θεωρώντας ελάχιστο δείγμα ευαισθησίας και ανάληψης ευθυνών, τόσο το ατύχημα όσο και το θάνατο τόσων αθώων επιβατών. Πράξη αντρίκια, πράξη που δείχνει ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα στη πολιτική.

  *Αντίθετα στην πατρίδα μας, εξ αιτίας της ανεύθυνης και ΑΘΛΙΑΣ συμπεριφοράς της κυβέρνησης Καραμανλή, που οδήγησε την Ελλάδα στην χρεοκοπία και τους Έλληνες σε αμέτρητες αυτοκτονίες με χιλιάδες σήμερα συμπολίτες μας να ζούν στην δυστυχία και στην απόγνωση, ο ηθικός αυτουργός Κωστάκης Καραμανλής, αισθάνεται και συμπεριφέρεται σαν να μην συνέβη …τίποτε.

  * Κυκλοφορεί σε όλα τα καλά ‘’στέκια εδεσμάτων’’ της Ελλάδας και του Εξωτερικού και συνεχίζει ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ και πρωτόγνωρα να εισπράττει αμοιβή για την εγκληματική παρουσία του στη βουλή και στο δημόσιο βίο της χώρας μας.
  -Απολαμβάνει αναίσθητα και ασυναίσθητα , τόσων και τόσων παροχών, σε μια περίοδο λιτότητας και φτώχειας, στερώντας το ψωμί από πολλές οικογένειες ανέργων, που πεινάνε και υποφέρουν. — – Βαρυστομαχιάζει αναίσθητα και προκλητικά κάθε ημέρα απομυζώντας το αίμα και τον ιδρώτα συμπολιτών μας που οδήγησε στην εξαθλίωση και στο θάνατο.

  *Αισθανόμενος ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ για τον εαυτόν του ως ηθικού αυτουργού, αποφεύγει να πεί έστω και δυο λόγια.
  ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, από τους χιλιάδες συγγενείς των θυμάτων του.
  Να ζητήσει μία συγγνώμη, από τους χιλιάδες άνεργους, τους συνταξιούχους, τους γέρους, τους αδύναμους για την εγκληματική συμπεριφορά , τόσο για τον εαυτόν του ,όσο και για πολιτικούς εγκληματίες συνεργάτες του.
  *Και όχι μόνο αυτό δεν κάνει, αλλά περιστοιχιζόμενος από μία ομάδα ατυχών καντηλαναφτών, και πολιτικών σαλτιμπάγκων, διαρρέει, περιρρέει και μολύνει την ατμόσφαιρα με υπονοούμενα για μύχιες και αδιάντροπες σκέψεις του περί επιστροφής στην ενεργό πολιτική. Αληθεύουν αυτά που κάθε λίγο ακούγονται? Είναι πράγματι τόσο αναίσθητος πολιτικός εγκληματίας? Είναι τόσο μηδενιστής και τόσο αχόρταγος ‘’ψευδοπροφήτης’’ και προκλητικός ‘’Καλιγούλας’’?

  *Επί τέλους ρε Κωστάκη. Δεν παίρνεις την ΔΟΚΤΟΡΑ της..ιατρικής και να μας αδειάσεις τη γωνιά?

  Η ανθρωπιά και ευαισθησία δεν μπήκε ποτέ στο σόϊ σας ούτε από περιέργεια?

  Είσαι λοιπόν …τόσο Κωστάκης?
  Άτυχη πατρίδα, πόσο ακόμη θα υποφέρεις το ζυγό της σκλαβιάς σου???
  Πατριδοκάπηλοι ‘’γαλαζοαίματοι’’ πηλοπλάστες χωρίς…πηλό !!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.