ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η κλασική συνταγή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ»

Ποτάμι: Λόγια του αέρα για την αξιολόγηση

Ψέματα και λόγια του αέρα καταλογίζει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ το Ποτάμι, για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.
potami

«Υποτίθεται ότι είχε ολοκληρωθεί σε πανηγυρικούς τόνους το καλοκαίρι. Με μικρή βέβαια καθυστέρηση από την …ανάσταση της οικονομίας που θα ερχόταν, μαζί με αυτήν του Κυρίου, το Πάσχα. Τέλη Σεπτέμβρη πλέον, ο υπουργός Οικονομικών παραδέχεται από το Λουξεμβούργο, ότι υπάρχουν ακόμη τρεις εκκρεμότητες για την καθυστερημένη υποδόση της δόσης. Η κλασική συνταγή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος και σχολιάζει δήλωση του κ. Τσακαλώτου ότι «ο στόχος της ελληνικής κυβέρνησης είναι να επιστρέψει η Ελλάδα στην ανάπτυξη, αλλά σε μια βιώσιμη ανάπτυξη».

«Εν τω μεταξύ όμως η οικονομία σέρνεται στην ύφεση και η χώρα χαρακτηρίζεται “μη βιώσιμη” στην τελευταία έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Η κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη, καθημερινά, με νέα λουκέτα και ανεργία. Δυστυχώς η πολιτική αδράνεια και η τεχνοκρατική ανεπάρκεια που έχουν τη σφραγίδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κρατάνε τη χώρα εγκλωβισμένη», σημειώνει το Ποτάμι.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.