ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Παρουσιάστηκε από την Apple

Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το νέο iPhone 7

Η εταιρεία iSquare, ο επίσημος διανομέας των προϊόντων της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοίνωσε ότι τα νέα iPhone 7 και Phone 7 Plus θα κυκλοφορήσουν στις 23 Σεπτεμβρίου.
iphone-7

Η Apple παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης στις ΗΠΑ, τη νέα γενιά του iPhone, το οποίο διαθέτει πρόσθετα καινοτόμα χαρακτηριστικά. Παράλληλα, η αμερικανική εταιρεία παρουσίασε τη νέα γενιά «έξυπνων» ρολογιών Apple Watch, το Apple Watch Series 2.

Το iPhone 7, μεταξύ άλλων, διαθέτει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, έχει στερεοφωνικά ηχεία, κάμερα 12MP και ισχυρό επεξεργαστή Αpple A10 Fusion. Η νέα γενιά των iPhone έχει, επίσης, αναβαθμισμένη οθόνη Retina HD, ενώ στη θέση της υποδοχής των ακουστικών, που για πρώτη φορά καταργήθηκαν, υπάρχουν τα νέα ασύρματα ακουστικά AirPods.

Το iPhone 7 θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις των 32GB, 128GB και 256GB, σε διάφορα χρώματα (ασημί, χρυσαφί, ροζ-χρυσαφί, μαύρο). Οι συσκευές θα χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα iOS 10, η αναβάθμιση του οποίου θα είναι διαθέσιμη στις 13 Σεπτεμβρίου.

Το νέο smartwatch Apple Watch Series 2 διαθέτει βελτιωμένες εφαρμογές υγείας και σωματικής άσκησης, είναι αδιάβροχο μέχρι τα 50 μέτρα, έχει ενσωματωμένο GPS, ισχυρό επεξεργαστή και πιο φωτεινή οθόνη, ενώ «τρέχει» το νέο λειτουργικό watchOS 3.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.