ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατηγόρησε τον Μητσοτάκη για σιωπή

Προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για τη διαφθορά ζήτησε ο πρωθυπουργός

Αίτημα για τη διεξαγωγή προ ημερησίας διάταξης συζήτησης στη Βουλή με θέμα τη διαφθορά και τη διαπλοκή κατέθεσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
tsiprasvouli

Κατά τη δευτερολογία του στη συζήτηση για την Παιδεία ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον αρχηγό της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για σιωπή στα ζητήματα της διαφθοράς.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Όπου κι αν πας… εδώ Παππάς, εκεί Παππάς!
  =======================================
  Εξερχόμενος ο κ. Παππάς από την συνάντησή του με τους νέους καναλάρχες δήλωσε κανονικά (ποιοι κατάλαβαν τι ακούσαν είναι άλλο θέμα) ότι οι ειδήσεις από δω και πέρα θα ελέγχονται …

  @«Νομίζω ότι όλοι οι προσωρινοί υπερθεματιστές έχουν συνείδηση της ευθύνης που φαίνεται ότι αναλαμβάνουν, διότι υπάρχουν υποχρεώσεις που απορρέουν από το Σύνταγμα για την αντικειμενικότητα, για την με ίσους όρους προβολή όλων των απόψεων, υποχρεώσεις που απορρέουν από τον νόμο και που για πρώτη φορά προβλέπουν και τον ελάχιστο αριθμό εργαζομένων πλήρους απασχόλησης και πάρα πολύ αυστηρές προδιαγραφές για τις κτιριακές εγκαταστάσεις, τον τεχνολογικό εξοπλισμό και βέβαια πολύ αυστηρές προϋποθέσεις για την παραγωγή προγραμμάτων και την ποιότητά τους».

  @ «…διότι υπάρχουν υποχρεώσεις που απορρέουν από το Σύνταγμα για την αντικειμενικότητα, για την με ίσους όρους προβολή όλων των απόψεων…»

  @Το τι σημαίνουν αυτές οι υποχρεώσεις σύμφωνα με την ιδεολογική ερμηνεία του κυρίου Παππά είναι ένα σοβαρό ζήτημα που δεν αφορά μόνο τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τους πολίτες αλλά πρωτίστως τη δημοκρατία.
  @Το πώς εννοεί ο υπουργός επικρατείας την αστική Δημοκρατία είναι ένα ερώτημα που πρέπει να μας προβληματίσει όλους το συντομότερο δυνατόν, όσο ακόμα υπάρχει δυνατότητα και επιτρέπονται οι προβληματισμοί!

  @Από την πρώτη αποφράδα μέρα της αριστερής διακυβέρνησης έγινε φανερό σε όσους δεν είχαν καταληφθεί από τον οίστρο της …επανάστασης (μέσα από την οποία αναδείχθηκε ένας Κατρούγκαλος κι ένας Φίλης για παράδειγμα), ότι η νέα ριζοσπαστική κυβέρνηση δεν ανεχόταν το διάλογο, τη διαφορετική άποψη, την άσκηση της αντιπολίτευσης.
  @ Αυτή η στάση δεν ήταν ένα από τα πολλά γραφικά βίτσια της νεοπαγούς κυβέρνησης αλλά απέρρεε αποκλειστικά και μόνο από την εμπεδωμένη αντιδημοκρατική – ολοκληρωτική ιδεολογία των στελεχών της.

  @Πέρα από τον πρωτοφανή διαγωνισμό – παρωδία με την αίσθηση εγκλεισμού των επιχειρηματιών σε εξευτελιστικές συνθήκες, με τα στρατιωτικά ράντζα, τις αστυνομικές κλούβες που θύμιζαν στρατόπεδο και παρέπεμπαν ευθέως σε μπολσεβίκικα Γκούλαγκ -με τους σχετικούς αποτρόπαιους συνειρμούς- ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να κερδίσει ένα δικό του κανάλι και ταυτόχρονα να ξεφορτωθεί τους ενοχλητικούς «που δεν προβάλλουν με ίσους όρους όλες τις απόψεις» (…της Χρυσής Αυγής συμπεριλαμβανομένης – όπως πράττει η δημοκρατική και κυρίως ανεξάρτητη ΕΡΤ).

  Όλα αυτά μέσα σε ένα περιβάλλον γενικευμένης έκπτωσης κι αηδίας από την πολιτική των κομισάριων.

 2. ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΟΛΠΟ πήρε ο Καλογρίτσας την τηλεοπτική άδεια
  ===========================================
  ΤΑ …ΟΙΚΟΠΕΔΑ! ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΟΛΠΟ πήρε ο Καλογρίτσας την τηλεοπτική άδεια

  @ Μόνο τον Παρθενώνα δεν έβαλε στο Πόθεν Εσχες του ο Καλογρίτσας

  @Το σώσε έγινε προκειμένου να πάρει ο Καλογρίτσας την πολυπόθητη βεβαίωση του πόθεν έσχες.

  @Η κυβέρνηση, το Μαξίμου και ο Παππάς τον σπρώχνουν με τα χίλια, η δε επιτροπή ασχέτων που έφτιαξε ο
  ——————————————————————————————————————————————–
  Παππάς για να ερευνήσει το πόθεν έσχες των τεσσάρων υποψήφιων καναλαρχών δέχθηκε ως περιουσιακό
  ————————————————————————————————————————–
  στοιχείο του Καλογρίτσα …οικόπεδα φίλου του τα οποία-μάλιστα-είχαν εκτιμηθεί από Τράπεζα.

  @Μιλάμε, πλέον, για ποινικά αδικήματα με υποψήφιους για τον Κορυδαλλό όλους αυτούς που ενεπλάκησαν
  ===================================
  σ΄αυτό το σκάνδαλο το οποίο δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς πολιτική συγκάλυψη και μεθόδευση.

  @Στην προκειμένη περίπτωση έχει τεράστια σημασία εάν η υπόθεση με τα μουσαντένια οικόπεδα ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού ή τη δουλειά την έστησαν οι από κάτω γνωρίζοντας την σφοδρή και αχαλίνωτη
  ——————————————————————————————————————————
  επιθυμία της κυβέρνησης να πάρει άδεια ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας.

  @Πάντως για να στηθεί αυτό το μερακλίδικο πόθεν έσχες, εκτός από τον ίδιο τον επιχειρηματία και τον φίλο του με τα οικόπεδα, που δέχθηκε να βάλει τον εαυτό του σ΄αυτή τη δικαστική περιπέτεια, έχουν εμπλοκή και καμμιά 20αριά άλλοι νοματαίοι οι οποίοι- ο καθείς εκ της θέσεώς του- έσπευσαν να αποδεχθούν τόσο την σχετική δήλωση του Νόμου 105, όσο και όλες τις αλχημείες που στήθηκαν πάνω στα οικόπεδα του φίλου τα οποία μάλιστα εκτίμησαν και υπάλληλοι Τράπεζας κατ΄εντολήν των προισταμένων τους!
  Ε, ρε γλέντια…

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.