ΕΛΛΑΔΑ

Αρχίζουν άμεσα

Προγράμματα Άθλησης για όλους με την πρόσληψη 1.529 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής

Oλοκληρώθηκε η διαδικασία έγκρισης κατανομής θέσεων για την πρόσληψη 1.529 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.), με τη δημοσίευση της απόφασης στο Φ.Ε.Κ. (2863 Β΄/8-9-16).
athl

«Είναι η πρώτη φορά, τουλάχιστον για την τελευταία δεκαετία, όπου ολοκληρώνεται τόσο γρήγορα η διαδικασία κατανομής των θέσεων. Η συγκεκριμένη εξέλιξη θα οδηγήσει σε αντίστοιχη επιτάχυνση των διαδικασιών στους Δήμους, ώστε τα Προγράμματα να ξεκινήσουν άμεσα σε αντίθεση με άλλες χρονιές όπου ξεκινούσαν στη μέση ή ακόμα και στο τέλος της αθλητικής χρονιάς», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υφυπουργείου Πολιτισμού.

Η απόφαση συνυπογράφηκε από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη, τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορο Βερναρδάκη, και τον υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Ιωάννη Μπαλάφα.

Τα Π.Α.γ.Ο. για το 2016-17 θα συμπεριλαμβάνουν δράσεις σε 122 ΟΤΑ Α΄ Βαθμού και σε Ν.Π.Δ.Δ. και σε Ν.Π.Ι.Δ. που αυτοί συγκροτούν, καλύπτοντας την ανάγκη άθλησης για χιλιάδες συμπολίτες μας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.