ΚΟΣΜΟΣ

«Tα ήθελε»!

Πρώην δήμαρχος του Οχάιο βίαζε συστηματικά 4χρονη

Συστηματικά επί τουλάχιστον δύο χρόνια βίασε ένα τετράχρονο κορίτσι πρώην δήμαρχος μίας μικρής πόλης του Οχάιο. «Πιστός χριστιανός» κατά τα άλλα, ο Ρίτσαρντ Κίναν, είχε ομολογήσει το έγκλημά του στη σύζυγό του, τον αδελφό του, την κουνιάδα του και σε έναν ιερέα, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι το παιδί «συμμετείχε πρόθυμα».
dimarxosohio

Στον 65χρονο δήμαρχο της πόλης Χάμπαρτ του Οχάιο επί έναν χρόνο (2010-2011) έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και έχει παραπεμφθεί σε δίκη. Αυτή τη στιγμή ωστόσο βρίσκεται ελεύθερος με εγγύηση. Αν και έχει ομολογήσει το έγκλημά του, τον προηγούμενο μήνα δήλωσε αθώος.

Ο δήμαρχος είχε επίσης επισκεφθεί και ψυχολόγο, αναφέρεται σε δημοσίευμα της New York Daily News, στον οποίο είχε εκμυστηρευθεί ότι έχει αυτοκτονικές τάσεις διότι παρενοχλούσε το θύμα του συστηματικά τα δύο τελευταία χρόνια. Επέμενε ωστόσο ότι το 4χρονο κορίτσι συναινούσε και μάλιστα ήταν εκείνο που το προκάλεσε.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, κατά την εξομολόγησή του σε ιερέα, είχε πει ότι το κορίτσι τον συνόδευσε στο μπάνιο και του ζήτησε να αγγίξει τα γεννητικά του όργανα. Εκείνος το φίλησε, το θώπευσε, του έκανε στοματικό σεξ και στη συνέχεια του έκανε και το παιδί. in.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.