ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Και πώληση περιουσιακών στοιχείων

Προς βαθύτερες περικοπές η Deutsche Bank

Τα ανώτατα στελέχη της Deutsche Bank αναμένεται να συναντηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο προκειμένου να συζητήσουν την επίσπευση των περικοπών κόστους στη μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με μείωση των εσόδων της και αρνητικά επιτόκια, δήλωσαν σήμερα πηγές με γνώση του θέματος.
deutsche-bank

«Θέλουν να επανεξετάσουν τις δομές και τα κόστη», δήλωσε μία από τις πηγές. «Το θέμα είναι αν ό,τι έχει γίνει μέχρι στιγμής είναι αρκετό».

Το εκτελεστικό και το εποπτικό συμβούλιο της τράπεζας θα πραγματοποιήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου κοινή συνάντηση προκειμένου να συζητήσει πιθανές αλλαγές στη στρατηγική της, μετά τις δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου Τζον Κράιαν τον Ιούλιο ότι ίσως χρειαστούν βαθύτερες περικοπές μετά τη σημαντική μείωση των εσόδων.

Ενώ η ατζέντα για τη συνάντηση στα μέσα Σεπτεμβρίου περιλαμβάνει θέματα όπως τα εσωτερικά συστήματα και οι σχέσεις με τους πελάτες, δεν υπάρχει καμία αναφορά σε σχέδια για συγχώνευση με κάποιον ανταγωνιστή, δήλωσαν οι πηγές.

Η εφαρμογή της νέας στρατηγικής που παρουσιάστηκε πέρυσι θα είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων, είπε μια από τις πηγές, ενώ άλλη πηγή δήλωσε ότι το βάρος θα δοθεί στην επίσπευση της πώλησης περιουσιακών στοιχείων. Η Deutsche Bank αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.