ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Ψητά μήλα με σοκολάτα και καρύδα

psita-mila

Υλικά
800 γραμμάρια κόκκινα μήλα
50-100 γραμμάρια λευκή σοκολάτα γάλακτος κομμένη σε μικρά κομμάτια
50 γραμμάρια τριμμένη καρύδα
30 γραμμάρια βούτυρο
1 κρόκος αυγού, ελαφρά χτυπημένος

Εκτέλεση
Κόψτε τα μήλα οριζόντια ψηλά και κουφώστε τα με ένα λεπτό μαχαίρι πετώντας τα κουκούτσια. Ψιλοκόψτε την σάρκα τους.
Λιώστε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το μείγμα σοκολάτας-βουτύρου με την καρύδα και την σάρκα από τα μήλα. Συνεχίστε το ανακάτεμα προσθέτοντας και τον κρόκο.
Σε ένα βουτυρωμένο ταψάκι βάλτε τις κούφιες βάσεις από τα μήλα και γεμίστε τες με το μείγμα σας. Σκεπάστε τα μήλα με τα «καπάκια» τους. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν.

Πηγή : www.queen.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.