AUTO - MOTO

Ριζικά διαφορετικό Nissan Micra 2017

Από τις πλέον σημαντικές πρεμιέρες στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι είναι αυτή του νέου Nissan Micra. Το μικρό της ιαπωνικής φίρμας αφήνει πίσω του το παρελθόν και έρχεται σε ελαφρώς μεγαλύτερο και πιο ευρύχωρο πακέτο μαζί με ξεχωριστή σχεδίαση, πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας καθώς και σύγχρονους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.

Η Nissan τονίζει ότι το Micra έχει σχεδιαστεί και προορίζεται για την Ευρώπη η οποία αποτελεί και την μεγαλύτερη αγορά της υφηλίου στα hatchback. Για τον ίδιο λόγο θα κατασκευάζεται επί γαλλικού εδάφους. Θα προσφέρεται σε δέκα χρώματα, περιλαμβανομένου και του Energy Orange. Πρόσθετες εξωτερικές και εσωτερικές επιλογές εξατομίκευσης επιτρέπουν τη δημιουργία 125 διαφορετικών παραλλαγών.

nissan_micra_ho_news-5

Σύμφωνα με την ιαπωνική φίρμα στο Nissan Micra 2017 έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην άνεση του οδηγού, με χαμηλότερη θέση οδήγησης, καλύτερη ρύθμιση του καθίσματος και τιμονιού αλλά και βέλτιστη τοποθέτηση των πεντάλ και του επιλογέα ταχυτήτων.

Γνωστά συστήματα ασφαλείας της Nissan όπως τα Lane Departure Prevention (Αποφυγή Εσφαλμένης Αλλαγής Λωρίδας), Intelligent Emergency Braking (Έξυπνο Σύστημα Πέδησης) με αναγνώριση των πεζών, Around View Monitor (Σύστημα Πανοραμικής Θέασης), Traffic Sign Recognition (Σύστημα Αναγνώρισης Οδικών Σημάτων), High Beam Assist (Σύστημα Υποβοήθησης Μεγάλης Σκάλας Φώτων) και Blind Spot Warning (Σύστημα Προειδοποίησης Τυφλού Σημείου), ντεμπουτάρουν στο Nissan Micra και αρκετά από αυτά σπάνια συναντώνται σε μοντέλα της κατηγορίας.

nissan_micra_ho_news-4

Στα στοιχεία εξοπλισμού που ξεχωρίζουν συγκαταλλέγεται το νέο ηχοσύστημα έξι ηχείων Bose Personal το οποίο έχει βελτιστοποιηθεί με δύο ηχεία Bose UltraNearfield όπου σε συνδυασμό με τo Bose PersonalSpace Virtual Audio Technology (Εικονική Τεχνολογία Ήχου) που ενσωματώνεται στο προσκέφαλο του καθίσματος του οδηγού, προσφέρει μια νέα εμπειρία ακρόασης. Επίσης διακρίνουμε την έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών που παρέχει πρόσβαση στα συστήματα ήχου και δορυφορικής πλοήγησης, στο κινητό τηλέφωνο, σε εφαρμογές έξυπνων συσκευών, όπως και στο Siri voice control της Apple μέσω του CarPlay.

nissan_micra_ho_news-2

Το νέο Nissan Micra 2017 θα εφοδιάζεται αρχικά με τον τούρμπο κινητήρα βενζίνης των 0.9lt καθώς και τον diesel των 1.5lt, αμφότεροι με ιπποδύναμη 90ps. Στην γκάμα θα ενταχθεί σύντομα και ένας ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης 1lt με 73ps.

Οι πωλήσεις του Nissan Micra θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη και στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2017. Εκείνο το διάστημα θα έχουμε και τις τιμές του Nissan Micra.

Πηγή : Nissan, www.highoctane.gr

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. βασιλης 23:26 24/11/2016

    πρεπει να ειναι πανεμορφο οδηγικα με καλο στησιμο και χωρις εξωτερικους θορυβους ελπιζω

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.