ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύτηκε στην Κρήτη

Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Καστρινάκη

Στο κοιμητήριο του Χριστού στο χωριό Στύλος Αποκορώνου από όπου και καταγόταν κηδεύτηκε το απόγευμα ο δημοσιογράφος Γιώργος Καστρινάκης, που έφυγε χθες από τη ζωή, σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον ιερό ναό Ιωάννη Θεολόγου, παρουσία πολλών συγχωριανών και φίλων του εκλιπόντα.

Τον Γιώργο Καστρινάκη αποχαιρέτησε η κόρη του Αθηνά, με μία αγαπημένη του κρητική μαντινάδα και λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Αυτό το απόγευμα δεν είναι αποχαιρετιστήριο. Πάντα θα ζεις μέσα στις καρδιές μας».

Ο δάσκαλος του χωριού Στύλος, τα χρόνια που ήταν μαθητής ο εκλιπών, στον αποχαιρετιστήριο λόγο του μίλησε για τον αγωνιστή της ζωής, που έφυγε, ενώ τον Γιώργο Καστρινάκη αποχαιρέτησαν ακόμα, ο δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ο τέως υπουργός, Μανώλης Σκουλάκης, ο αντιδήμαρχος Χανίων, Γιώργος Κουκλάκης και συγχωριανοί του.

«Ο Γιώργος Καστρινάκης άφησε το δικό του ξεχωριστό και πολύτιμο στίγμα σε μια διαδρομή στην οποία ξεχώριζε το ήθος, η ευγένεια, η συναδελφικότητα και ο διαρκής αγώνας του για τη ζωή», ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε μήνυμά του, που αναγνώστηκε κατά την εξόδιο ακολουθία, ο πρόεδρος του Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), Σωτήρης Τριανταφύλλου.

Στέφανα απέστειλαν ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, του ΠΣΑΤ και του ΕΟΔΕΑΠ, το ΠΑΣΟΚ, η Περιφέρεια Κρήτης, η Ένωση Περιφερειών Ελλάδος, η Ομοσπονδία και σωματεία νεφροπαθών και πολλοί φίλοι του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.