Neo

Σε θετική τροχιά οι συζητήσεις Καλογρίτσα-Κοντομηνά για τον Alpha

Για «λευκό καπνό» στις συζητήσεις μεταξύ του επιχειρηματία και κατόχου της μίας εκ των τεσσάρων πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικών αδειών, Χρήστου Καλογρίτσα και του ιδιοκτήτη του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά κάνουν λόγο έγκυρες πληροφορίες του Neo.

Παρότι οι εν λόγω πληροφορίες δεν προέρχονται από διαρροές των επιτελείων των δύο πρωταγωνιστών, ο Neo διαβεβαιώνει τους αναγνώστες του πως αυτές είναι εξαιρετικά έγκυρες και μη δυνάμενες να αμφισβητηθούν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ, οι συζητήσεις μεταξύ του Χρήστου Καλογρίτσα και του Δημήτρη Κοντομηνά για τυχόν σύμπραξη βρίσκονται σε θετικό δρόμο και διαφαίνεται ότι μπορεί να τελεσφορήσει η συμμαχία των δύο ανδρών.

Βεβαίως, οι προς διευθέτηση λεπτομέρειες και το μεταξύ τους «παζάρι» θα έχει ακόμη πολλά επεισόδια και κακοτοπιές. Ωστόσο, ο μεν Χρήστος Καλογρίτσας πλέον συνομιλεί με την διαπραγματευτική ισχύ μίας
τηλεοπτικής άδειας που αξίζει παραπάνω από 50 εκατομμύρια, ενώ ο Δημήτρης Κοντομηνάς ως ιδιοκτήτης του πρώτου τηλεοπτικού σταθμού της χώρας, με ιδιόκτητες και πολυτελείς εγκαταστάσεις.

Ως εκ τούτου, η κοινή λογική αλλά και τα επιχειρηματικά δεδομένα δείχνουν ότι αμφότεροι έχουν κάθε λόγο και συμφέρον να τα βρουν. Και όχι μόνο αυτοί, καθώς ο Neo πληροφορείται -επίσης εγκύρως- ότι στις έως τώρα μεταξύ τους συζητήσεις έχει επιβεβαιωθεί η βούληση και των δύο να μην τεθούν σε κίνδυνο οι εκατοντάδες θέσεις εργασίας του ομίλου Alpha...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.