ΕΛΛΑΔΑ

Κουτσούμπας προς Τσίπρα: Πες μου τους φίλους σου...

Συλλαλητήριο στην Ομόνοια και πορεία στη Βουλή από το ΠΑΜΕ

Συλλαλητήριο στην πλατεία Ομονοίας και πορεία στη Βουλή πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ ενάντια στην κυβερνητική πολιτική με αφορμή και τη ΔΕΘ. Το παρών στην κινητοποίηση έδωσε και ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
pame

«Πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι», λέει ο λαός μας. Και οι φίλοι του κυρίου Τσίπρα, ο Ολάντ, ο Ρέντσι και οι υπόλοιποι, ματώνουν και τους δικούς τους λαούς με τα αντιλαϊκά μέτρα που συνεχώς περνάνε, όπως κάνει άλλωστε και η ελληνική κυβέρνηση. Καμία αυταπάτη ότι η ΕΕ μπορεί να γίνει καλύτερη με τις συναντήσεις των Νοτίων και τις διακηρύξεις των Αθηνών», σημείωσε σε δήλωσή του ο κ. Κουτσούμπας.

«Ο λαός μας να κοιτάξει κάτω, δίπλα του και όχι ψηλά στις κορυφές, να μην περιμένει τίποτα από όλους αυτούς, από το αν θα ενωθούν οι ηγέτες του Νότου, της Ευρώπης. Να κοιτάξει δίπλα του, να ενωθεί ο εργάτης με τον αυτοαπασχολούμενο αγρότη, τον επαγγελματία, τον επιστήμονα και να περάσουν σε μια πραγματική αντεπίθεση. Το ΚΚΕ σε αυτό τον αγώνα θα βρίσκεται μπροστά», συνέχισε ο κ. Κουτσούμπας.

Λόγω της συγκέντρωσης, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ στην περιοχή, με τους δρόμους γύρω από την Ομόνοια να παραμένουν κλειστοί.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.