ΚΟΣΜΟΣ

Απομακρύνθηκε το εγκαταλελειμμένο όχημα

Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης

Οι αστυνομικές αρχές του αεροδρομίου “Λαγκουάρντια” στη Νέα Υόρκη, άνοιξαν για τους επιβάτες τον τερματικό σταθμό Β του αεροδρομίου, ο οποίος είχε αποκλειστεί από τις δυνάμεις ασφαλείας μετά τον εντοπισμό οχήματος που είχε εγκαταλειφθεί με ανοιχτές τις πόρτες του έξω από αυτόν.

Η εκκένωση του τερματικού σταθμού έγινε γύρω στις 23:00 τοπική ώρα. Μία ώρα μετά, έγινε γνωστό ότι ο αναφερόμενος τερματικός σταθμός, άνοιξε για τους επιβάτες. Αρκετοί από αυτούς είχαν ανεβάσει στο Twitter, φωτογραφίες από ένα όχημα SUV το οποίο ερευνούσαν οι αστυνομικοί, ενώ ο χώρος είχε αποκλειστεί από άντρες των δυνάμεων ασφαλείας και στρατιώτες.

Αρκετοί επιβάτες που περίμεναν στον τερματικό σταθμό Β του αεροδρομίου “Λαγκουάρντια” στη Νέα Υόρκη, ανέβασαν φωτογραφίες στο Twitter, με άντρες των δυνάμεων ασφαλείας να κινούνται στους χώρους του αεροδρομίου, ενώ οι επιβάτες στέκονταν ή κινούνταν έξω από τον τερματικό σταθμό.

“Μόλις προσγειωθήκαμε κι όλες οι είσοδοι των αφίξεων έχουν κλείσει. Υπάρχουν στρατιώτες παντού,” ανέφερε στο Twitter ο επιβάτης Νταν Τσεν.

astinomia

airportlaguardia

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.