Neo

Συναντήσεις του Παππά με Μαρινάκη και Αλαφούζο

Συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη (ALTER EGO M.M.E. A.E) είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη συνέχεια, ο κ. Παππάς είχε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζου.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. «Σύμφωνα με την Ετήσια Έκθεση του World Economic Forum του 2016 για τον δείκτη ανταγωνιστικότητας 138 χωρών, η Ελλάδα κατατάσσεται πλέον στην 86η θέση αντί της 81ης που κατείχε το 2015.

    Όσο η Ελλάδα χάνεται στον ιδεοληπτικό κρατισμό και πελατειασμό του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στην κατάρρευση της ανεξαρτησίας Θεσμών και Αρχών, η πραγματικότητα θα σηματοδοτεί ανύπαρκτη Ανάπτυξη, υστέρηση εσόδων, μείωση της ανταγωνιστικότητας, παράταση της ύφεσης και ανεργία στη χώρα».

  2. Είμαστε τόσο διεφθαρμένοι , ή, είμαστε τόσο ‘’καθαρόαιμα’’ ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΙ?
    ============================================================

    *Έτσι αφού διώξαμε τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο, που πρόδωσαν, αποστάτησαν και κατέστρεψαν την Ελλάδα ανατρέποντας τον νόμιμο πρωθυπουργό και διαλύοντας το Πασοκ κατόπιν εντολών των διεθνών Μπαρόζων και των ντόπιων ‘’Ψυχάρηδων’’ και Μπομπολαίων και μη έχοντας ‘’βάλλει μυαλό’’, πέσαμε ξανά θύματα του δόγματος της διαπλοκής ακροδεξιο-‘’αριστερών’’ αγραμμάτων και ηλιθίων Τσίπρα και του καΜένου εντελώς, που η διαπλοκή και οι νταβατζήδες ‘’οδήγησαν’’ στην εξουσία, για να συνεχίσουν το ‘’έργο’’ ( Αστέρας της Γλυφάδας, αεροδρόμια, κτλ) που δεν πρόλαβε να ξεπουλήσει η κλίκα Σαμαρά –Βενιζέλου.

    *Τι ακριβώς ψάχνουμε και τι ζητάμε σήμερα, όταν οι διαπλεκόμενοι τροβαδούροι του φασιστοσταλινισμού, της λασπολογίας, της υποσχεσιολογίας , της φοροδιαφυγής ,,της απέραντης και ασύδοτης και ΑΔΙΚΗΣ φορολογίας των μικρών και των αδύναμων, ξεπουλάνε την δημόσια περιουσία αντί πινακίου φακής, προσπαθώντας να βρούν ‘’ερείσματα’’ που θα τους σώσουν από την οργή του προδομένου και εξαθλιωμένου λαού, που ΤΩΡΑ ! δυστυχώς αντελήφθη το μέγεθος της εξαπάτησης και της ατιμίας.

    *Διώξαμε λοιπόν τον ΕΝΤΙΜΟ Παπακωνσταντίνου, για να ξεπουλήσουν οι άθλιοι, τον δημόσιο πλούτο αντί πινακίου φακής και ΚΑΝΕΙΣ ! δικαστής δεν βρίσκεται να υπερασπισθεί το δημόσιο συμφέρον?….

    *Στείλαμε στο ειδικό δικαστήριο χωρίς ΙΧΝΟΣ ντροπής και εθνικής συνείδησης τον άνθρωπο που επέβαλε πρόστιμο σε ΛΑΤΣΗ και Βαρδινογιάννη, αποδεικνύοντας ότι, όταν υπάρχει θέληση και ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ το κράτος μπορεί λειτουργήσει και τα δημόσια ταμεία να εισπράξουν τα πρόστιμα της παράνομης διαπλοκής και συντεχνίας.

    *Στείλαμε στο ειδικό δικαστήριο τον υπουργό που με μόνη επιπλέον φορολογία 4 δις ευρώ ΚΑΤΑΦΕΡΕ να μειώσει τον έλλειμμα κατά 40% και το χρέος κατά 15 Δις ευρώ.

    *Τι ακριβώς ζητάμε σήμερα, όταν έχουμε μπροστά μας τους νόμιμους εκείνους κυβερνώντες, που απέδειξαν ότι και θέλουν και μπορούν να δημιουργήσουν τη νέα Ελλάδα των παιδιών μας και που ανέτρεψαν τα μίσθαρνα όργανα της διαπλοκής , της αποστασίας της προδοσίας.

    *Ντρεπόμαστε να αναγνωρίσουμε τα λάθη που κάναμε κάτω από την πίεση, τη συκοφαντία, τα ψεύδη και τους ‘’λιθοβολισμούς’’ της ΚΛΙΚΑΣ των Σαμαράδων, των Τούρκογλουν, της συμμορίας χρυσαυγιτών και της παράνομης συμβίωσης Τσιπρέων και ΚαΜένων εντελώς και αφήσαμε εκτός βουλής τους ΜΟΝΟΥΣ που μπορούσαν και ήθελαν να σώσουν την Ελλάδα και τα παιδιά μας?

    *Έτσι ‘’αποδείξαμε’’ ότι δεν ήταν τυχαία η αποτυχία της επανεκλογής του ευπατρίδη και πατέρα του ΑΣΕΠ Σάκη Πεπονή, που καταψηφίστηκε! από εμάς, γιατί δεν μας αρέσει η εντιμότητα, η καθαρότητα, η ευνομία και η ισονομία και στη συνέχεια τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου τον Γιάννη Ραγκούση του ΔΙΑΥΓΕΙΑ ,της διαφάνειας και της προστασίας του δημοσίου χρήματος και όλους τους έντιμους ‘’κηπουρούς’’, που τόσο είχαμε και έχουμε ανάγκη..

    *Τι ακριβώς συμβαίνει?
    Είμαστε τόσο διεφθαρμένοι , ή, είμαστε τόσο ‘’καθαρόαιμα’’ ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΙ?
    Ίσως αρεσκόμαστε και στην πολιτική λάσπη, πέραν από την συμβίωση της υποτέλειας και της άρνησης.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.