ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης

Συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ασκληπιείο Βούλας ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης έπειτα από διεθνές ένταλμα σύλληψης των ολλανδικών αρχών για απάτη, πλαστογραφία και δόλια πτώχευση εταιρείας γαλακτοκομικών.
____karagiorgis

Ο 63χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα στα χέρια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής στους οποίους διαβιβάστηκε το διεθνές ένταλμα από την Ολλανδία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Καραγιώργης ήταν το 2010, μέτοχος σε εταιρεία γαλακτοκομικών, πούλησε ωστόσο το μερίδιό του περίπου έναν χρόνο μετά, παύοντας να έχει οποιαδήποτε συμμετοχή. Λίγο καιρό αργότερα η εταιρεία πτώχευσε.

Από το ολλανδικό κράτος ορίστηκε σύνδικος πτώχευσης ο οποίος διαβίβασε τα στοιχεία της έρευνάς του για την εν λόγω εταιρεία στον εισαγγελέα, ο οποίος βασιζόμενος στα στοιχεία της ολλανδικής πλευράς άσκησε δίωξη θεωρώντας ότι η πτώχευση ήταν δόλια και εξέδωσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Γιάννη Καραγιώργη, καθώς επρόκειτο για πολίτη άλλης ευρωπαϊκής χώρας.

Ο εφοπλιστής, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε γνώση ούτε της δίωξης ούτε του εντάλματος, ενώ τώρα που του γνωστοποιήθηκε η υπόθεση προτίθεται να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στην ολλανδική Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.