ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ραγδαίες εξελίξεις

Σκέφτεται την παραίτηση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Μαρινάκης!

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός σκέφτεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Η εισήγηση του εισαγγελέα, που αφορά τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την εμπλοκή του στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν αποκλείεται να φέρει εξελίξεις στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, το νομικό τμήμα της ΠΑΕ αναμένει το βούλευμα του Συμβουλίου με σκοπό να ξεκαθαριστεί αν θα οδηγηθεί σε δίκη ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρολεύκων. Μία από τις σκέψεις του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι το ενδεχόμενο παραίτησης από τη θέση του προέδρου, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες ενδεχόμενης τιμωρίας της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Επιτροπή Δεοντολογίας που αποτελείται από τακτικούς δικαστές, θα περιμένει το βούλευμα του συμβουλίου Εφετών για την υπόθεση και τους εμπλεκόμενους σε αυτή και έπειτα θα μπορεί να επέμβει και θα καλέσει σε απολογία τους «ερυθρόλευκους». Νωρίτερα, δεν πρόκειται να το κάνει αφού οι τακτικοί δικαστές που την αποτελούν δεν
θέλουν να καλέσουν σε απολογία κάποιον κατηγορούμενο που το Συμβούλιο Εφετών στην συνέχεια μπορεί να απαλλάξει παρά το γεγονός ότι ο Εισαγγελέας Σταμάτης Δασκαλόπουλος θα έχει προτείνει την παραπομπή του σε δίκη. Όπως, δηλαδή, στην περίπτωση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.