ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τι είπε για το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ

Σκίμπε: Πρέπει να νικήσουμε

Στις δηλώσεις του για το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ την Τρίτη ο Μίκαελ Σκίμπε ήταν απολύτως προσγειωμένος.
skibe

Αναλυτικά ο Γερμανός τεχνικός τόνισε: Φυσικά και είδαμε πράγματα. Ειδικά στο αμυντικό σκέλος. Έχουμε δει ορισμένα ματς. Ότι έχουν καλά αποτελέσματα έως το 70 - 75 περίπου. Δεν θα είναι εύκολο αγώνας. Από την άλλη είμαστε σίγουροι πως πρέπει να νικήσουμε και ότι θα νικήσουμε.

Xάσαμε 2 φορές από τα Φερόε και έχουμε ηττηθεί από το Λουξεμβούργο. Κάποιες φορές είναι δύσκολο. Όμως έχουμε πιο καλή φόρμα, πιο καλή ομάδα τώρα σε σχέση με τότε και έτσι περιμένουμε να δείξουμε το καλύτερο δυνατό και να μπορέσουμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό να αρχίσουμε με
τους 3 βαθμούς. Δεν έχει να κάνει με το σκορ. Πρέπει να κερδίσουμε στον... δρόμο μας για την προσπάθεια για την πρόκριση.

Εξαρτάται από την ομάδα το πως θα παίξουμε. Κάποιες φορές έχεις και τραυματισμούς. Τώρα δεν έχουμε. Στα τελευταία ματς ως κόουτς έχω πολλές προοπτικές και επιλογές για το πως θα παίξουμε και με τι σύστημα. Σε αυτό το διάστημα που είμαι, είδα το πως ανταποκρίνονται οι παίκτες μου και σε τι θέσεις. Για τον Βασίλη Τοροσίδη εφόσον είναι καλά, θα παίξει.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.