ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπυρόπουλος: Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται

«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» σχολίασε ο πρώην γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλοςτη δίωξη για τα οικονομικά του κόμματος, αναφέροντας επίσης ότι εμπιστεύεται τη Δικαιοσύνη.
spuropoulos-rovertos

«Για τα ποσά που ακούγονται δεν προέκυψε από κανένα απολύτως απτό αποδεικτικό στοιχείο, μαρτυρία ή έλεγχο και για την ύπαρξη του οποίου εκφράζουν έντονες αμφιβολίες ακόμα και οι συντάκτες της Έκθεσης, βάσει της οποίας ασκήθηκε η σε βάρος μου δίωξη. Πρόκειται, όπως άλλωστε και η ίδια η Έκθεση πιθανολογεί, ότι οφείλεται στο απλογραφικό λογιστικό σύστημα, το οποίο δια νόμου ακολουθούσαν κατά την επίμαχη περίοδο όλα τα πολιτικά κόμματα. Στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, δεν εισέρευσε ούτε ένα ευρώ μη νόμιμο και δεν υπήρξε δαπάνη ούτε ενός ευρώ μη νόμιμη και απολύτως αιτιολογημένη» αναφέρει ο Ρ. Σπυρόπουλος.

Για το δάνειο 5.000.000 ευρώ που πήρε το ΠΑΣΟΚ από την ATTICA BANK το 2010, ο κ. Σπυρόπουλος σημειώνει ότι ακολούθησε στο ακέραιο όλες τις διαδικασίες που ίσχυαν τότε για τις δανειοδοτήσεις όλων των κομμάτων, μικρών και μεγάλων.

«Σημειώνω με έμφαση ότι κάθε δανειακή σύμβαση προς τα κόμματα κοινοποιείται προς την Τράπεζα της Ελλάδος, το υπουργείο Εσωτερικών, την οικεία ΔΟΥ και ελέγχεται προ της υπογραφής της από τις αρμόδιες νομικές και οικονομικές υπηρεσίες της Τράπεζας. Στην επίμαχη περίπτωση προς εξασφάλιση του δανείου εκχωρήθηκε από την ετήσια επιχορήγηση του 2015 το ποσό των 6.000.000 ευρώ για δάνειο ύψους 5.000.000 ευρώ, κατά την πάγια πρακτική που ακολουθούνταν σε όλες τις αντίστοιχες συμβάσεις»

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Υπολογίζω οτι θα είναι κομμάτι δύσκολο για οποιανδήποτε » διατεταγμένη αποστολή » και λασποπαραγωγική μονάδα της βοθροπαραγωγικής μονάδας της Αίγινας να σπιλώσει και κηλιδώσει εναν δημόσιο λειτουργό σαν τον Σπυρόπουλο.
  Ακόμη και εάν επιτάσσεται η ανοιχτομάτα δικαιοσύνη που εδώ γίνεται πρόθυμη να συμβάλει στην «διελεύκανση της υπόθεσης» των οικονομικών των κομμάτων φορώντας χρωματιστά γυαλιά όμως.
  Γιατί αν δεν είναι έτσι πως και γιατί επελέγει ένα κομμα και μια ειδική περίοδος στο κομμα αυτό ;

  Είναι απορίας άξιον επίσης , γιατί βρήκαν εναν άνθρωπο σαν τον πρωην διοικητή του ΙΚΑ το οποίον Ίδρυμα υπηρέτησε ο ΡοβερτοςΣπυρόπουλος αρνούμενος τον μισθό του.
  Όχι μόνον αυτό , αλλά πιό σημαντικά, με το σθένος για να να τα βάλει με την λαμογιά και τα συμφέροντα του οργανωμένου εγκλήματος.
  Αυτών που δεν πλήρωναν τις εισφορές τους και αυτών οι οποίοι κατά χιλιάδες εισέπρατταν συντάξες Ψυχών που ειχαν αποδημήσει για χρονια εις κύριον, η δε σάρξ τους λίπασμα για ραδίκια !
  Τα μεν δάνεια και χρέη οχι μόνον του ΠΑΣΟΚ αλλά και όλων των άλλων κομμάτων και για όλες τις εποχές μεχρι και και σήμερα, χρίζουν προσεκτικής προσοχής και αλλαγών του συστήματος
  για την χρεία του πολιτικού μας ηθικότερου συστήματος .
  Γιαυτό φωνάζουμε άλλωστε εμείς του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ για αλλαγες παντού , εδω και τώρα !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.