ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η ΕΕ δεν θα δεχτεί την πρόταση Τσίπρα»

Θεοδωράκης: Συμφωνία όλων των αρχηγών για το χρέος

Ο Σταύρος Θεοδωράκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5» σχετικά με τη ρύθμιση του δημόσιου χρέους της χώρας είπε, ότι αυτό πρέπει να αντιμετωπιστεί με μια μεγάλη πολιτική συμφωνία, όλων των πολιτικών αρχηγών, πάνω σε μια Εθνική πρόταση.
theodorakis

«Η Ευρώπη δε θα δεχτεί την πρόταση Τσίπρα για το χρέος. Όπως δε θα δεχτεί την πρόταση Μητσοτάκη για το χρέος. Όπως δε δέχτηκε και την πρόταση Σαμαρά. Θα δεχτεί, κάποια στιγμή, μια μεγάλη πολιτική συμφωνία στην Ελλάδα. Η συζήτηση για το χρέος δε γίνεται στα υπόγεια αλλά στα Κοινοβούλια των χωρών.

Είναι πολύ σημαντικό εκεί να γνωρίζουν ότι Τσίπρας, Θεοδωράκης, Γεννηματά, Μητσοτάκης, είναι όλοι μαζί στην υπόθεση του χρέους. Όποιος γνωρίζει από διαπραγματεύσεις, ξέρει ότι αυτή η ισχύς εν τη ενώσει είναι απαραίτητη», υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στα όσα είπε ο κ. Δραγασάκης είπε: «Ο κ. Δραγασάκης απέχει λίγο από τα μικρά της πολιτικής και μπορεί μερικές φορές να έχει μια πιο ψύχραιμη τοποθέτηση. Δεν είναι εύκολη υπόθεση το χρέος και δεν λύνεται με συζητήσεις μεταξύ μας. Λύνεται με μια μεγάλη πολιτική συμφωνία στον κατάλληλο χρόνο. Και φοβούμαι - εδώ συμφωνούμε και με τον κ. Δραγασάκη - ότι ο χρόνος δεν είναι τώρα, καθώς κανείς δεν περιμένει να γίνει σοβαρή συζήτηση για το θέμα πριν το τέλος του 2017».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.