ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή τη δήλωση Δένδια

Στα «χαρακώματα» Παππάς και ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης και ΝΔ για τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος, Νίκου Δένδια, αναφορικά με το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών.

Ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η ΝΔ για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και την κριτική που ασκεί στο πρόσωπό του, κάλεσε, εκ νέου, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τοποθετηθεί και να ξεκαθαρίσει αν περιλαμβάνεται στα σχέδια της NΔ η επιστροφή των 246 εκατομμυρίων ευρώ στους ιδιοκτήτες των καναλιών.

«Επειδή η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει ότι δεν κατάλαβε το ερώτημα που της απευθύναμε, αναγκαζόμαστε να το επαναλάβουμε: Όταν η ΝΔ "απαλλάξει τη χώρα" από τον νόμο που δίνει για πρώτη φορά νόμιμες άδειες, θα επιστρέψει και τα 246 εκατ. στους ιδιοκτήτες καναλιών; Ναι; Ή όχι;», αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας και τονίζει ότι «έχει μία ευκαιρία απόψε το βράδυ ο κ. Μητσοτάκης να απαντήσει». «Απλή ερώτηση που ζητά μία απλή απάντηση…», προσθέτει.

Νωρίτερα, ο κ. Παππάς είχε επισημάνει πως «ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, κ. Νίκος Δένδιας, δήλωσε σήμερα ότι το κόμμα του θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς σταθμούς τα 246 εκατ. ευρώ που πληρώνουν για τις τηλεοπτικές άδειες», κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «αρρωσταίνει όταν ωφελούνται οι αδύναμοι και βγάζει σπυριά όταν υποχρεώνονται να πληρώσουν οι ισχυροί».

«Μάλλον στο Μοσχάτο μετακόμισε το παράρτημα κάποιου τηλεοπτικού σταθμού, όχι η Νέα Δημοκρατία», είχε σημειώσει ο υπουργός Επικρατείας, συμπληρώνοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης έχει την ευκαιρία να ανακαλέσει τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου, κατά την αποψινή του συνέντευξη στον -εκ των προσωρινών υπερθεματιστών- τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και να δηλώσει ευθαρσώς ότι αναγνωρίζει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού».

ΝΔ: Να ξεπεζέψει

Από την πλευρά της η ΝΔ κάλεσε τον υπουργό Επικρατείας  «να ξεπεζέψει από το καλάμι της αυταρέσκειας και της αλαζονείας».

Σε δήλωσή του το γραφείο Τύπου του κόμματος τονίζει, πως «καλό θα ήταν ο κ. Παππάς να ξεπεζέψει από το καλάμι της αυταρέσκειας και της αλαζονείας. Ας μην ανησυχεί. Ο ελληνικός λαός και η Νέα Δημοκρατία θα απαλλάξουν σύντομα τη χώρα από το νόμο - έκτρωμα που κατασκεύασε».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.