ΕΛΛΑΔΑ

Προκλήθηκε πανικός

Στάχτη έγινε ιστορικό παλαιοπωλείο στο κέντρο της Κέρκυρας

Στάχτη έγινε παλαιοπωλείο που στεγαζόταν στον πρώτο όροφο διώροφης ιστορικής πολυκατοικίας, στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας, όταν, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγου ς, τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες, προκαλώντας πανικό στους περιοίκους κατοίκους, ενώ χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας η φωτιά δεν κατάφερε να επεκταθεί στο ισόγειο του κτιρίου, που στεγάζεται μία παραδοσιακή σαπωνοποιία της Κέρκυρας από το 1850.

1

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής της Πυροσβεστική Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων, Ευθύμης Γεωργακόπουλος, «από τη φωτιά δεν κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές, ενώ πρώτο μέλημα των πυροσβεστών ήταν να δημιουργήσουν ασπίδα προστασίας στις γύρω πολυκατοικίες και κυρίως στην σαπωνοποιία που στεγαζόταν στο ισόγειο».

2

Για τον περιορισμό και την κατάσβεση της φωτιάς συμμετείχαν επτά οχήματα της Πυροσβεστικής, ένα βραχιονοφώρο και 19 πυροσβέστες.Επιτροπή πραγματογνωμόνων και το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας διερευνούν την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.