• Νέα προειδοποίηση Τσίπρα στους δανειστές

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Στάκα με αυγά

staka-ayga

Υλικά
5-6 κουταλιές στάκα
1-2 κουταλιές αλεύρι
λίγο νερό
2 αυγά
λίγο αλάτι
λίγο πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τη στάκα σε χαμηλή φωτιά να λιώσει. Προσθέτουμε το αλεύρι σιγά σιγά, ανακατεύοντας συνεχώς, και μόλις αρχίσει να «κόβει» ρίχνουμε λίγο νερό ανακατεύοντας για να γίνει κρεμώδης.

Υπάρχουν δυο τρόποι για να ολοκληρώσουμε αυτή τη συνταγή. Ο εύκολος είναι να τηγανίσουμε από πριν τα αυγά μάτια και να τα προσθέσουμε στη στάκα αφού ψηθεί και λίγο πριν σερβίρουμε. Ο δύσκολος τρόπος είναι να αφήσουμε τη στάκα να βγάλει λίγο βούτυρο και μέσα εκεί να ρίξουμε τα αυγά και να τα τηγανίσουμε με το στακοβούτυρο.

Στο τέλος προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

Πηγή : www.bostanistas.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.