ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μέχρι τα Χριστούγεννα

Σταθάκης: 11,5 εκατ. ευρώ στην ιδιωτική οικονομία

Κεφάλαια της τάξης των 11,5 δισ. ευρώ θα δεχτεί η ιδιωτική οικονομία στην Ελλάδα έως τα Χριστούγεννα, όπως ανακοίνωσε σήμερα, από τη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γεώργιος Σταθάκης, μιλώντας από το βήμα του γεύματος, που παρέθεσε το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΒΕΘ), στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.
stathakis

Η «μερίδα του λέοντος αυτού του ποσού -6,75 δισ. ευρώ- θα προέλθει από τους εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους του ΕΣΠΑ, τα 3,5 δισ. αφορούν την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου, τα 600 εκατ. τον αναπτυξιακό νόμο και τα υπόλοιπα θα προέλθουν από διάφορα προγράμματα.

Στο μεταξύ, στη διάρκεια της ομιλίας του ο κ.Σταθάκης διατύπωσε ακόμη την εκτίμηση ότι υπάρχουν βάσιμοι λόγοι αισιοδοξίας ότι έως τον Ιούνιο του 2017 η ελληνική οικονομία θα μπορούσε να «τρέχει» με ρυθμό 2,7% σε δωδεκάμηνη βάση (Ιούνιος 2016-Ιούνιος 2017).

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Κάπου σκέφτηκε ο Σταθάκης ενδόμυχα , οταν έλεγε για τα 11,5. Δις που «θα δεχθεί η ιδιωτική οικονομία … Τα Χροστούγεννα ..» , Ποός ζει ποιός παιθένει μεχρι τότε .
    Αν μάλιστα καταφέρει ο Κουγιάς και αποκαλύψει ολους τους πραγματικούς επιβάτες του φονικού ταχύπλοου της Αιγινας , εμείς — οι της Κυβέρνησης — ποιός ξέρει που θα σ
    Εχουμε καταλήξει ;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.