ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μόλις ενεργοποιηθεί το Brexit

Στην ΕΕ θα μεταφέρει μέρος των δραστηριοτήτων της η Lloyd's of London

Η Lloyd's of London θα είναι έτοιμη να μεταφέρει μέρος των δραστηριοτήτων της στην ΕE, μόλις το Λονδίνο ενεργοποιήσει το Brexit, δήλωσε ο πρόεδρός της, δίνοντας μια πρώτη ένδειξη ότι τα σχέδια της είναι αρκετά προχωρημένα.
brexit

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η κορυφαία εξειδικευμένη ασφαλιστική αγορά του κόσμου είπε ότι θα πρέπει να διαχειρίζεται κάποιες από τις δραστηριότητες της από την ΕΕ μετά το Brexit εάν η Βρετανία δεν καταφέρει να διατηρήσει τα επονομαζόμενα δικαιώματα «διαβατηρίου», που επιτρέπουν στις εταιρείες χρηματοοικονομικών υπηρεσιών να προσφέρουν τα προϊόντα τους σε όλη την ΕΕ.

Ο πρόεδρος Τζον Νέλσον δήλωσε στο Reuters ότι οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και ότι το σχέδιο αυτό θα είναι έτοιμο μόλις η βρετανική κυβέρνηση ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για αποχώρηση από την ΕΕ, ενεργοποιώντας το Άρθρο 50 της Συνθήκης της Λισαβόνας.

«Στόχος μας είναι να έχουμε έτοιμο ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης για μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε στην ηπειρωτική ΕΕ έτοιμο έως την στιγμή που θα ενεργοποιηθεί το Άρθρο 50» εξήγησε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.