ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ιδιότητα του πρώην Πρωθυπουργού της Ελλάδας

Στην Ιερουσαλήμ για την κηδεία του Πέρες ο Γιώργος Παπανδρέου

Στην Ιερουσαλήμ μετέβη ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Α. Παπανδρέου, με την ιδιότητα του πρώην Πρωθυπουργού της Ελλάδας και Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, προκείμενου να παραστεί αύριο το πρωί στην κηδεία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας του Ισραήλ Σιμόν Πέρες.
pap

Ο Σιμόν Πέρες υπήρξε για πολλά χρόνια Πρόεδρος του Εργατικού Κόμματος του Ισραήλ, Αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ενώ είχε τιμηθεί με το Νόμπελ Ειρήνης από κοινού με τον Γιασέρ Αραφάτ για τον αγώνα τους στην υπόθεση της ειρήνης στη Μέση Ανατολή.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ !!
  Γράφει αναγνώστης
  Μία Ελληνική Πολιτική προσωπικότητα, βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο της Παγκόσμιας σκηνής και λαμβάνει μέρος σε ειδικές συζητήσεις επί θεμάτων Ελληνικού και ΔΙΕΘΝΟΥΣ ενδιαφέροντος.
  Επί τέλους !
  Η Ελλάδα απέκτησε ΟΜΟΤΙΜΗ και ΙΣΟΤΙΜΗ φωνή στα διεθνή φόρα και εκφράζει και εκφράζεται με σοβαρότητα, με κύρος και με εμπεριστατωμένες απόψεις και προτάσεις, ώστε η Ελληνική θέση να γίνεται γνωστή και κατανοητή δίνοντας έτσι την δυνατότητα συμμετοχής και επίλυσης των προβλημάτων που μας απασχολούν.

  Ο καθηγητής κ. Γιώργος Παπανδρέου, αποτελεί ΣΗΜΕΡΑ μία μοναδική επιστημονική, καθαρή και συνετή φωνή σε παγκόσμιο επίπεδο.

  Είμαστε σαν χώρα τυχεροί, που ένας Έλληνας πολιτικός, ο γιός του Αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, αποτελεί τον δορυφόρο της Ελληνικής φωνής, όπως και ο Ανδρέας Παπανδρέου, σε όλο τον κόσμο.

  Βέβαια, η Ελλάδα και πάλι πρωτοτυπεί, ώστε ο Ροϊδης να είναι, δυστυχώς,
  επίκαιρος !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.