ΕΛΛΑΔΑ

Πριν το πρώτο κουδούνι

Στις 5.179 οι προσλήψεις αναπληρωτών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Τις 5.179 φθάνουν συνολικά, σε πρώτη φάση, οι προσλήψεις αναπληρωτών δασκάλων και νηπιαγωγών, για την πρωτοβάθμια Ειδική και Γενική Εκπαίδευση.

Tο υπουργείο ανακοίνωσε την πρόσληψη 2.360 δασκάλων (ΠΕ 70) και 1.335 νηπιαγωγών (ΠΕ 60) για την κάλυψη λειτουργικών κενών στα δημοτικά σχολεία της χώρας, καθώς επίσης και την πρόσληψη 1.261 δασκάλων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΠΕ 71) και 223 νηπιαγωγούς ΕΑΕ (ΠΕ 61 και ΠΕ 60.50) για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) ή/και των Τμημάτων Ένταξης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πρόσληψης για ανάληψη υπηρεσίας από την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, έως και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και θα τοποθετηθούν με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής όπου προσλήφθηκαν έως τη λήξη του διδακτικού έτους.

Οι πίνακες με τα ονόματα των προσλαμβανόμενων είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του υπουργείου.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η ανακοίνωση των προσληφθέντων αναπληρωτών στη δευτεροβάθμια καθώς και των αναπληρωτών ειδικοτήτων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.