ΕΛΛΑΔΑ

Τεχνολογία και εκπαίδευση στη φετινή Σπετσιώτικη Αρμάτα με την COSMOTE

Πλούσιες εορταστικές εκδηλώσεις από τις 3 έως τις 11 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν και φέτος στο νησί των Σπετσών προς τιμήν της ιστορικής ναυμαχίας με τη στήριξη της COSMOTE. Κάθε χρόνο από το 1931 στο νησί των Σπετσών αναβιώνει το Σεπτέμβριο η ιστορική μάχη με δραματοποιήσεις της νίκης και το κάψιμο της Αρμάτας.

Σε αυτό το πλαίσιο, η COSMOTE και το πλήρωμα του COSMOTE ΕΡΥΤΟΣ 2 υποδέχτηκαν σαράντα παιδιά από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σπετσών και το Ναυτικό Όμιλο Σπετσών, τα οποία χάρηκαν μια εκπαιδευτική βόλτα με το αγωνιστικό ιστιοπλοϊκό σκάφος και έμαθαν κάποια από τα μυστικά της ιστιοπλοΐας.

cosmote-armata-2016-2

Ταυτόχρονα σε ειδικό χώρο που είχε διαμορφώσει η COSMOTE στο λιμάνι, οι επισκέπτες των Σπετσών είχαν την ευκαιρία μέσα από ειδικά γυαλιά εικονικής πραγματικότητας να παρακολουθήσουν ένα 360° video από την αγωνιστική διαδρομή του COSMOTE ΕΡΥΤΟΣ 2 στην Aegean Regatta αλλά και να φωτογραφηθούν σε green screen διαλέγοντας φόντο της προτίμησής τους. Πολλοί επισκέπτες κέρδισαν και πλούσια δώρα συμμετέχοντας σε διαγωνισμό με ερωτήσεις σχετικές με την Αρμάτα μέσω ειδικής εφαρμογής σε iPad.

cosmote-armata-2016-3

Οι εκδηλώσεις για την Αρμάτα κορυφώθηκαν με την αναπαράσταση της πυρπόλησης ομοιώματος της τουρκικής ναυαρχίδας στο λιμάνι του νησιού, την οποία παρακολούθησε πλήθος επισκεπτών και η οποία συνοδεύτηκε με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

cosmote-armata-2016-1

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.