ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έως τις 24 Σεπτεμβρίου

Θέατρο του Νέου Κόσμου: Εισιτήρια στα επτά ευρώ για όλες τις παραστάσεις της χρονιάς

Πολιτική ενιαίας τιμής εισιτηρίου για το σύνολο των παραγωγών του, που θα ισχύει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εγκαινιάζει για πρώτη φορά φέτος το Θέατρο του Νέου Κόσμου.
theatro

Συγκεκριμένα, έως τις 24 Σεπτεμβρίου, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις της χρονιάς 2016-2017 στην τιμή των επτά ευρώ. Ήδη, την πρώτη ημέρα της προσφοράς πουλήθηκαν 300 εισιτήρια.

Με σταθερή προσήλωση στην ουσία της τέχνης και την υψηλή ποιότητα, 21 διαφορετικές παραστάσεις περιμένουν το θεατρόφιλο κοινό και φέτος στο Θέατρο του Νέου Κόσμου. Καθε μία ξεχωριστά και όλες μαζί δίνουν «το στίγμα του θεάτρου που επιμένει σε δύσκολες εποχές », δήλωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του, Μίλτος Σωτηριάδης, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος.

«Το κοινό είναι αυτό που μας στηρίζει, γιατί αντίθετα απ' ό,τι θα περίμενε κανείς, παρ' όλη τη μελαγχολία, παρ' όλη την οικονομική δυσπραγία, δεν έχει βγάλει το θέατρο από τη ζωή του. Το κοινό μάς δίνει δύναμη, κι εμείς του δίνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», αναφέρει, σε σημείωμά του, ο ιδρυτής του Θεάτρου του Νέου Κόσμου, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικές κρατήσεις στην ακόλουθη διεύθυνση:http://nkt.gr.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.