ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 20.00 η ομιλία στο Βελλίδειο

Τη «συμφωνία αλήθειας» με τους πολίτες θα παρουσιάσει στη ΔΕΘ ο Κυρ. Μητσοτάκης

Πρόκειται για τον "οδικό χάρτη" της Ν.Δ. για την έξοδο της χώρας από την κρίση και, σύμφωνα με στελέχη του κόμματος, αποτελείται από κοστολογημένες προτάσεις και μετρήσιμους στόχους.

Τη "συμφωνία αλήθειας" με τους πολίτες θα παρουσιάσει απόψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία που θα κάνει προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, στις 8μ.μ., στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" της ΔΕΘ.

Πρόκειται για τον "οδικό χάρτη" της Ν.Δ. για την έξοδο της χώρας από την κρίση και, σύμφωνα με στελέχη του κόμματος, αποτελείται από κοστολογημένες προτάσεις και μετρήσιμους στόχους.

Το "παρών" στην ομιλία του κ. Μητσοτάκη αναμένεται να δώσουν δύο πρώην πρωθυπουργοί, ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο αρχηγός της ΝΔ έκανε περιοδεία σε περίπτερα της 81ης Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη, βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Τον πρόεδρο της Ν.Δ. ξενάγησαν ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζήκας και ο διευθύνων σύμβουλος Κυριάκος Ποζρικίδης.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε την περιοδεία από το περίπτερο του Γ΄ Σώματος Στρατού. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα περίπτερα της Ρωσίας (είναι η τιμώμενη χώρα στην 81η ΔΕΘ), της Κύπρου, του ΟΛΘ, του Πυροσβεστικού Σώματος, του ΕΚΑΒ, της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, της ΓΣΕΒΕΕ, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, της Ομοσπονδίας Αναπήρων, των Παιδικών Χωριών SOS, του Συλλόγου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών "Ελπίδα", όπου έγινε και ο ίδιος εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Η περιοδεία που κράτησε περισσότερο από μία ώρα ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η τριήμερη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη για την 81η ΔΕΘ θα ολοκληρωθεί αύριο με τη συνέντευξη Τύπου, στη 1μ.μ., στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης".
Μητσοτάκης - Τζιτζικώστας: Αφήνουν πίσω τα όποια προβλήματα και προχωρούν στην επόμενη μέρα 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Για να βγούμε απο την κρίση κ. Μητσοτάκη,
    θα πρέπει πρώτα να αναγνωρίζουμε του λόγους , τις αιτίες και τις πράξεις των όσων μας οδήγησαν εκεί : στην χρεωκοπία !
    Όσο καλύπτεις την περίοδο διακυβέρνησης του Καραμανλή και δεν αναγνωρίζεις την περίοδο 2009 -2011 όπου ο Παπανδρέου θυσίασε το κόμμα του και τις προσωπικές του φιλοδοξίες καθώς και την πρωθυπουργική καρέκλα ή τις υπουργικές ,
    ακομη και βουλευτικές θέσεις των στενών και πιστών του συνεργατών , προκειμένου να σωθεί η πατρίδα !
    Όσο δεν υπόσχεσαι αντι για παροχές την συνέχιση των αλλαγών παντού που άρχισαν τοτε ο ΓΑΠ και οι κηπουροί του ,
    Διχάζεις ολο τον κόσμο που θίγεται οπως ποτε πριν στην ιστορία του τόπου,
    απο την πιό πουλημένη και ξευτηλησμένη διακυβέρνηση των ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΦΑΣΙΣΤΩΝ του Τσίπρα , Καμμένου και των λοιπών τσοπαναρέων στα βοσκοτόπια της Ιθάκης!
    Με μια δικαιοσύνη που υποφέρει απο την ακαμψία και την κομματική παραφροσύνη του Γύψου που της εχει υποβληθεί

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.