ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ

Τί θα παίξει ο Μητσοτάκης στα παιδιά στο Λαύριο;

Προσπάθεια γοητείας των χαμηλότερων οικονομικά στρωμάτων από τον Πρόεδρο της Ν.Δ.
mitsotakislavrio

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να κινηθεί στην αγορά της πόλης και να έχει συναντήσεις με επιχειρηματίες και τοπικούς φορείς, με προφανή στόχο να εμβαθύνει το μήνυμα της ΔΕΘ και να πείσει ότι είναι η δική του πολιτική πρόταση που μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα έξω από την κρίση και να προκαλέσει αύξηση των θέσεων εργασίας. Σε αντίθεση με τους στίχους του τραγουδιού του Δ. Σαββόπουλου, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται βέβαιος για το τί θα παίξει «στα παιδιά στην αγορά, στο Λαύριο», με στόχο την αύξηση της απήχησης της Ν.Δ και τη μετατροπή της όποιας ψήφου διαμαρτυρίας σε ψήφο στήριξης και εμπιστοσύνης προς το κόμμα του.

Οι περιοδείες του Προέδρου της Ν.Δ. ανά την Ελλάδα αναμένεται να συνεχιστούν, παράλληλα με τις εσωκομματικές εξελίξεις και τη μάχη με τον Πρωθυπουργό για τη διαφθορά – διαπλοκή.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει συγκαλέσει, για την προσεχή Τρίτη, την πρώτη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής που αναδείχθηκε από το Συνέδριο. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στα νέα γραφεία της Πειραιώς και αμέσως μετά θα γίνει και ο αγιασμός του χώρου. Η ημερομηνία που επελέγη, 4η Οκτωβρίου, δεν είναι τυχαία καθώς συμπίπτει με την επέτειο της ίδρυσης του κόμματος από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Την Τρίτη δηλαδή, ημέρα που ο κ. Μητσοτάκης θα εγκαινιάζει το νέο στρατηγείο, η Νέα Δημοκρατία θα γίνεται 42 ετών!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.