Neo

Τι ζήτησε ο Ιερώνυμος από τον Τσίπρα

Οι σχέσεις του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με τον πρωθυπουργό είναι εξαιρετικές εδώ και πάρα πολύ καιρό.
jeronymo-alex

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, έχουν διαταραχθεί εξαιτίας των αλλαγών στο μάθημα των Θρησκευτικών. Μάλιστα, όπως πληροφορείται ο Neo, ο αρχιεπίσκοπος έχει ζητήσει μετ’ επιτάσεως από τον Αλέξη Τσίπρα να… αποπέμψει τον Νίκο Φίλη από την κυβέρνηση, λέγοντάς του τη φράση «εγώ με αυτόν δεν μπορώ να συνυπάρξω». Παρόλα αυτά, το Μαξίμου διαμηνύει ότι στηρίζει τον Νίκο Φίλη και αυτή την εβδομάδα ο πρωθυπουργός αναμένεται να ενεργοποιηθεί προσωπικά προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση –όσο αυτό είναι δυνατόν βεβαίως…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥ.

  ΟΙ …ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΓΕΡΟΙ ΤΗΣ ‘’ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ’’ ΠΑΝΤΑ ΧΟΡΤΑΤΟΙ

  Φίλησε το χέρι του ‘’γνωστού’’ παππά, ο Αλέξης, αμόλησε το περιστέρι , των Θεοφανείων και ‘’πήρε το εισιτήριο’’ για την πρωθυπουργία των καλογήρων, ο ΑΘΕΟΣ!
  *Συκοφάντησε και εξύβρισε και τον Θεό ! ακόμη, αυτόν που δεν πιστεύει. Κατάφερε σέρνοντας , γλείφοντας και ξεπουλώντας συνειδήσεις και ιδεολογίες(αν είχε ποτέ), να κινήσει το ενδιαφέρον των αδίστακτων διεθνών νταβατζήδων, ώστε σήμερα και προκειμένου να ‘’κτυπήσει’’ την Γερμανία και την Ευρώπη, χρησιμοποίησε την μικρή και φτωχή πατρίδα μας σαν… υπομόχλιο καταστροφής, συνθλίβοντας και καταστρέφοντας τα πάντα.
  *Μας οδήγησε στην ‘’αιώνια’’ υποδούλωση και φτώχια, χωρίς καμιά ελπίδα και προοπτική. Εξαπάτησε και ΕΞΑΠΑΤΑ κάθε λιγόψυχο και κάθε κακόψυχο και συνεχίζει, αγράμματος, εμπαθής και ασυνείδητος την καταστροφική πορεία της πατρίδας μας, εξυπηρετώντας τα ‘’αφεντικά’’ του και την μικροψυχία του.

  *Ποιος ήταν ο Αλέκος Αλαβάνος, που επέλεξε σχεδόν πραξικοπηματικά να επιβάλλει τον Τσίπρα στην ηγεσία του Σύριζα;
  **Διαβάζουμε στο διαδίκτυο:
  Μέσω του χουντικού Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Κατσώνη , ο Παύλος Τσίπρας συνιδρυτής (με τον Ίωνα Παράσχη ) της τεχνικής εταιρείας «Σκαπανεύς ΑΤΕ» που μαζί με την «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» και την «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ» ήσαν οι τρείς εταιρείες που έπαιρναν ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα επί 21ης Απριλίου, συνδέθηκε με την «χριστιανικώτατη» οικογένεια των Αλαβάνων (Κοτσώνης και Αλαβάνοι ήσαν Τήνιοι), η οποία διαχειριζόταν επί 100 χρόνια το χρυσοφόρο Προσκύνημα της Τήνου.
  Έτσι έμαθε τον
  μικρό Αλέξη (γεννήθηκε το 1974) ο Αλέκος Αλαβάνος, και γι’ αυτό τον πρότεινε για την Αρχηγία του Συνασπισμού τον Φεβρουάριο του 2008.

  *Αυτό είναι μόνο ..το προσόν του Αλέξη, που αρκεί για να σώσει την Ελλάδα των παιδιών μας?
  Δηλαδή, η οργανωμένη επί χρόνια ,εγκληματική προσπάθεια των απόκληρων ‘’καλογήρων’’ να έχουν λόγο στην εκλογή και επιλογή της εκάστοτε εξουσίας, όπως και επί τουρκοκρατίας συνεχίζεται μέχρι και σήμερα
  ‘’Καλογεροντική’’ επιλογή και συμμετοχική εξουσία……???
  ΣΧΟΛΙΟ: Αν λοιπόν, έτσι έγιναν τα πράγματα και αυτός είναι ο σημερινός μας κυβερνήτης, γιατί παραπονούμαστε και αγανακτούμε που μας ‘’ΚΛΕΒΕΙ’’ συνειδητά και ισχυρίζεται ότι εμείς του δώσαμε, με την ψήφος μας, το δικαίωμα και την δυνατότητα να μας ξεπουλήσει κυριολεκτικά.
  *Εμείς του δώσαμε ‘’δικαίωμα’’ να μας βγάλει τα σπίτια στον πλειστηριασμό, τα σπίτια αυτά, που δώσαμε και δίνουμε το αίμα μας για να ξεπληρώσουμε? ?
  *Εμείς συμφωνήσαμε να μας φορολογήσει με ΝΕΟ ΕΝΦΙΑ?
  *Εμείς συμφωνήσαμε να υπογράψει ΝΕΟ μνημόνιο και μάλιστα αυξημένο πολλαπλά λόγω ανικανότητας ηλίθιας απόπειρας ‘’κουτσαβακισμού’’ στους Ευρωπαίους?
  *Εμείς συμφωνήσαμε να επιβάλει όλα αυτά τα γενοκτόνα μέτρα εθνικού ξεριζωμού?
  *Εμείς συμφωνήσαμε να φορολογήσει τη γή μας και τις ιδιοκτησίες μας, για να τα εγκαταλείψουμε, ώστε να τα πάρουν οι ξένοι ‘’για ένα κομμάτι ψωμί’’ και ταυτόχρονα να αποτρέψουμε την επιστροφή των νέων στην επαρχία, που θα αποτελούσε σωτήρια λύση για ένα μεγάλο μέρος νέων ανέργων και ταυτόχρονα θα αυξάναμε την αγροτοπαραγωγή μας και το εθνικό μας εισόδημα?
  ΟΛΑ αυτά και άλλα πολλά ακόμη ισχυρίζεται ο ‘’εν αγνοία του’’ πρωθυπουργός εις τρόπον ώστε να μας θεωρεί και ηλίθιους και ανθέλληνες.
  Συμφωνούμε ΟΛΟΙ ότι η συμπεριφορά του αυτή, τον χαρακτηρίζει σαν εθνοκτόνο, επικίνδυνο ανθέλληνα και πολιτικό ΑΠΑΤΕΩΝΑ ?

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.