ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο

Την προσωρινή κράτηση του Μαρινάκη προτείνει ο Εισαγγελέας

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ζητείται να παραπεμφθούν κατηγορούμενοι για την αποκαλούμενη εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο, ανάμεσά τους και ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο εισαγγελέας Σταμάτης Δασκαλόπουλος στην εισήγησή του προς το Συμβούλιο Εφετών προτείνει προς το δικαστικό συμβούλιο τη σύλληψη και την προσωρινή κράτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, αντικαθιστώντας τους περιοριστικούς όρους που του είχε επιβάλει ο ανακριτής Διαφθοράς μετά την απολογία του πριν περίπου ένα χρόνο. Κι αυτό γιατί ανάμεσα στους όρους ήταν και αυτός της μη ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Κατά πληροφορίες, στην εισαγγελική πρόταση αναφέρεται ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού παραβίασε τον επίμαχο όρο, καθώς -όπως φέρεται να επισημαίνει- σε δηλώσεις του ο Β. Μαρινάκης έχει υποστηρίξει ότι ασχολείται με ποδοσφαιρικά θέματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ίδια υπόθεση ο εισαγγελικός λειτουργός ζητά να καθίσουν στο εδώλιο και πολλά ακόμα πρόσωπα για διάφορες αξιόποινες πράξεις, όπως εγκληματική οργάνωση, δωροληψία και εκρήξεις. Τώρα πια τον τελευταίο λόγο έχουν οι δικαστές του Συμβουλίου Εφετών οι οποίοι καλούνται να αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του κ.Μαρινάκη.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Οταν αποφαινεται ο κ.Παππάς σαν υπέρ-υπουργός της Αριστεροδεξιοφασιστικής διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ οτι ο κ. Μαρινάκης ειναι ο τίμιος και νομοταγής παράγων για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και γιά την κατοχή και διαχείριση καναλιού τηλεόρασης ,
  Ποιός είναι ο εισαγγελέας κ.Σταμάτης Δασκαλόπουλος να επεμβαίνει ;
  Το ξέρουν ο κ. Παπαγγελόπουλος και η κυρά -Βασιλική από το ρετιρέ της Δικαιοσύνης ;

 2. ΙΒΑΝ 12:34 06/09/2016

  Χρυσόγονος: Δεν μπήκαμε στα μνημόνια λόγω του Γεωργίου,

  όχι τηλεοπτικές άδειες σε εγκληματικές οργανώσεις

  «Χρειάζεται συμπλήρωση -οπωσδήποτε- του θεσμικού πλαισίου που διέπει το καθεστώς ιδιοκτησίας και διοίκησης των τηλεοπτικών σταθμών. Πρέπει να συμπληρωθεί το καθεστώς αυτό με δύο κωλύματα, ένα προσωρινό και ένα οριστικό» δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Κώστας Χρυσόγονος, στην «Τρόικα του Αθήνα 9.84», αναφερόμενος στις τηλεοπτικές άδειες. Σχετικά με την υπόθεση Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, ο κ. Χρυσόγονος τόνισε ότι «η ποινική δικαιοσύνη θα κρίνει την υπόθεση».

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.