ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με συνέντευξή της

Τίτλοι τέλους για την «ενιαία Κεντροαριστερά» από την Γεννηματά

Και επισήμως πλέον έπεσαν οι τίτλοι τέλους για το εγχείρημα της «ενιαίας Κεντροαριστεράς» από ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, καθώς η Φώφη Γεννηματά, σε συνέντευξή της στον «Real Fm» δήλωσε πως "εδώ τελειώνει αυτή η συζήτηση".
fofi-gennimata-proedros-pasok

«Έχουμε κάνει υποχωρήσεις, υπομονή, δεν έχουμε απαντήσει σε διαρροές, αλλά εδώ τελειώνει αυτή η συζήτηση. Ξεκαθαρίζει ο καθένας τη θέση του. Προχωράμε με αυτούς που θέλουν και μπορούν», είπε η κ. Γενηματά και πρόσθεσε: «Η Κεντροαριστερά για να πετύχει, χρειάζεται μπέσα. Και πίστη στο εγχείρημα. Η ηγεσία του Ποταμιού δεν θέλει. Είναι φανερό ότι πίσω από τις καθυστερήσεις και την διγλωσσία υπάρχουν σκοπιμότητες, κάπου αλλού θέλουν να πάνε».

Διαβάστε περισσότερα

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. ΤΟ KINHMA ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!!!.
  =====================================================

  Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,
  ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ,
  ο μοναδικός Έλληνας πρωθυπουργός, που καταπολεμήθηκε και υπονομεύθηκε τόσο σκληρά και τόσο βρόμικα, όταν τόλμησε να «αγγίξει» πραγματικά τη διαφθορά, όταν τόλμησε να πράξει το καθήκον του, τόσο από τους διαπλεκόμενους όσο και από μνηστήρες της πολυθρόνας του. Και πράγματι κάνει εντύπωση, που βρέθηκαν όλοι οι..αυθόρμητοι και όλοι οι..αγανακτισμένοι «φτωχοί», μόλις διέταξε να αρθεί το απόρρητο των τραπεζικών λογαριασμών. Μόλις «έπιασε» τους ..κολωνακιώτες «εφαψίες » της εφορίας. Μόλις μάθαμε ότι υπάρχουν επαγγελματίες που δηλώνουν …300-500 ευρώ το μήνα όταν για ενοίκιο του γραφείου τους θέλουν τουλάχιστον ..1500 Ευρώ το μήνα, έγινε πολιτικός «σεισμός»;
  *Που βρέθηκαν «ξαφνικά» όλοι οι επαναστάτες του ..καναπέ;
  *Που βρέθηκαν «ξαφνικά» όλοι λάθρα διαβιούντες;
  *Πως «ξαφνικά» έκλεισαν οι τραπεζικοί κρουνοί του διεθνούς δανειοληπτικού κατεστημένου;
  *Πως μέσα σε ένα μήνα άδειασε η Ελλάδα από..Ευρώ; Που ήταν αυτά τα χρήματα; Ποιοι τα είχαν και γιατί τα «έβγαλαν » στο εξωτερικό; ΄Ηταν μαύρα και φοβήθηκαν; ΄Η ήταν ..άσπρα και έπεσαν οι μάσκες της πατριδοκαπηλίας;
  *Πως ξαφνικά όλοι οι ..Ελληνάρες αγόρασαν σημαίες κομματικής «ευκαιρίας»;
  *Πως επετεύχθη το πολιτικό ,,θαύμα του ‘’Λαζάρου’’ Σαμαρά;
  *Πως οι.. Ελληναράδες έγιναν τόσο επιλήσμονες; Τελικά εκείνο που έχει σημασία είναι η κουτάλα και όχι τα πρόσωπα ή η «χώρα» η «το μέρος» , γιατί η λέξη πατρίδα ..απεσύρθη από το λεξιλόγιο των.. ελληναράδων .
  *Είναι δυνατόν όλη η Ευρώπη να γνωρίζει την ΑΘΛΙΑ οικονομική μας κατάσταση και να μη το ξέρουν ο Καραμανλής και ο..Σαμαράς;
  *Όλοι εμείς λοιπόν,
  που πιστέψαμε και πιστεύουμε, ότι πρέπει να αγωνιστούμε για μια νέα Ελλάδα, όπου θα υπάρχει η δυνατότητα να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας, σε μια ευνομούμενη πολιτεία, με δικαιοσύνη και αδιάφθορους δικαστές, με μια δημόσια διοίκηση χωρίς συντεχνίες και ‘’δικτατορίες εκβιασμού και μάσας’’, με μια ΥΓΕΙΑ χωρίς φακελάκια και λίστες ‘’θανάτου’’ ,με μια παιδεία που θα παρέχει μόρφωση με πτυχία και γνώσεις και ειδικότητες, που θα μπορούν να εφοδιαστούν τα παιδιά μας ώστε να μπορούν να επιβιώσουν στον τόπο τους και να ανταγωνιστούν τις προκλήσεις του μέλλοντος.

  *Όλοι εμείς που πιστεύουμε πως πρέπει να εφαρμοστεί η ΔΙΑΥΓΕΙΑ, το ΑΣΕΠ,Η ΙΣΟΤΙΜΗ ΦΟΡΟΔΟΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ σε όλους τους τομείς της ζωής μας ώστε να μπορούμε να ξέρουμε τι μας συμβαίνει σε κάθε στιγμή και σε κάθε επαφή με την κοινωνία.
  *Όλοι εμείς που πιστεύουμε σε ένα ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ που θα παρέχει ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ φροντίδα και προστασία, χωρίς εκμετάλλευση και φακελάκια.

  *Όλοι εμείς που πιστεύουμε ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ , ώστε να εκτελέσουμε όσα προγραμματίζουμε και πιστεύουμε ότι πρέπει να προσφέρουμε στον πολίτη.

  *Όλοι εμείς που πιστεύουμε ότι ΠΡΕΠΕΙ να προστατεύσουμε το περιβάλλον , χωρίς υπερβολές και με γνώση και αγάπη… και τόσα ακόμη
  *Όλοι εμείς που ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ του Γιώργου Παπανδρέου, στην ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ να μας οδηγήσει στο δρόμο της ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ !!! της ανάκαμψης, της σταθερότητας και της ΕΘΝΙΚΗΣ περηφάνιας,
  Όλοι εμείς,
  ==============
  είμαστε το ‘’KINHMA’’ της αναγέννησης και της κοινής προσπάθειας για να πάψουμε ΠΙΑ να είμαστε οι επαίτες των πολιτιστικών μας υποποδίων.

 2. Επιτέλους θα σταματήσει κι αυτή η φαγούρα που είχαμε 10.000.000 πολίτες. Ηταν βασανιστική

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.