Neo

Το «κενό» των «λαφαζανικών»… αναπληρώθηκε

Στην διήμερη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ το περασμένο σαββατοκύριακο ειπώθηκαν πολλά και διάφορα, ενώ ο βασικός στόχος που τέθηκε και στην πολιτική απόφαση (η οποία, σημειωτέον, ψηφίστηκε ομόφωνα) ήταν να συνεχιστεί η εξωστρέφεια και η «εξόρμηση» του κόμματος στην κοινωνία ενόψει του Συνεδρίου του Οκτωβρίου.
siriza

Ωστόσο, παράλληλα, προέκυψαν και ενδιαφέροντα συμπεράσματα για την ως τώρα πορεία του «ανοίγματος» του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία. Για παράδειγμα, οι εγγραφές νέων μελών κινούνται σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα, ενώ όλα τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος εκτιμούν ότι ο ρυθμός των εγγραφών θα αυξηθεί στον ένα περίπου μήνα που απομένει ως το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Σημειωτέον, πάντως, ότι ως τώρα οι εγγραφές ήταν τόσο πολλές, ώστε αρμόδια στελέχη να υποστηρίζουν ότι έχει ήδη επουλωθεί πλήρως –σε επίπεδο αριθμού κομματικών μελών- το «τραύμα» που άνοιξε πέρυσι τέτοιες μέρες στην Κουμουνδούρου η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και η αποχώρηση των «λαφαζανικών» που έφτιαξαν την Λαϊκή Ενότητα.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Στην Ελλάδα του 2011, παιδιά λιποθυμούν στο σχολείο τους
  από ασιτία!!!

  ΣΗΜΕΡΑ: Στην Ελλάδα του Τσίπρα και του καΜένου εντελώς..χόρτασαν και κινδυνεύουν από ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ?
  *Έγραφαν, από την ..πρώτη μέρα της κυβέρνησης του Οκτωβρίου 2009, τα νοικιασμένα φερέφωνα του αποτυχημένου κομματικού σωλήνα της ‘’ΝΕΟ-αριστεράς’’ των μεγαλοκαταθετων.‘’Οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα έχουν αυξηθεί κατά 17%, από το 2007 έως το 2009, σύμφωνα με μια έρευνα του Ντέιβιντ Στάκλερ, κοινωνιολόγου στο πανεπιστήμιο Κέιμπριτζ της Βρετανίας, ο οποίος μεταξύ άλλων σημειώνει στην έρευνά του, ότι …
  * Μια άλλη μελέτη για την αύξηση των αυτοκτονιών που παρουσιάστηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, προβλέπει για το μέλλον ακόμη μεγαλύτερη αύξηση από 25% έως 40%!
  *Στη Δράμα, συμπολίτης μας που έδωσε τέλος στη ζωή του πριν από μερικές ημέρες, πιεζόταν αφόρητα από τράπεζα που ζητούσε τις δόσεις του σπιτιού. Είχαν ειδοποιήσει μάλιστα ότι σύντομα η τράπεζα θα προχωρούσε σε κατάσχεση του σπιτιού!
  *Συγκλονιστικά όσο και ανησυχητικά είναι τα όσα περιγράφει ο Α” Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αθηνών Πρ Ήδη οι Έλληνες άρχισαν να πεινάνε… Οι καταγγελίες του Α΄ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αθηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ότι μικροί μαθητές λιποθυμούν στα σχολεία του λόγω ασιτίας, ξεπερνάει πια κάθε φαντασία…
  περιγράφει ο Α” Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αθηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται πολλά παιδιά σε σχολεία της πρωτεύουσας, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι οικογένειές τους. Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, έχουν καταγραφεί ακόμα και κρούσματα λιποθυμίας μαθητών εξαιτίας της ασιτίας.
  ΣΧΟΛΙΟ: Σήμερα άραγε τι γίνεται? Υπάρχουν ακόμη παιδιά που πεινάνε, ή, η πείνα τους ‘’θεραπεύτηκε’’ μόλις έγινε ΚΑΤΑΛΗΨΗ της εξουσίας από τα στρεβλά και ..ανάποδα παιδιά του αποτυχημένου κομματικού σωλήνα της ‘’αριστεράς’’ των εξαγορασμένων συνειδήσεων και μεγαλοκαταθετών των ξένων τραπεζών?
  Που κρύβονται σήμερα όλοι οι ‘’αριστεροί’’ Χομεϊνήδες του ελληνικού δημοσίου που ‘’τρώνε και πίνουν και …την Ελλάδα φοβερίζουν’’?
  Εκείνοι οι ‘’κλεπταποδόχοι’’ των εθνικών αγώνων και παρακαταθηκών, που βρίσκονται σήμερα χαμένοι στο σκοτάδι της απογοήτευσης και της ντροπή, να μας εξηγήσουν πόσο καΜένοι εντελώς αισθάνονται και πόσο προδομένοι από την γνωστή και συνεχή ΠΡΟΔΟΣΙΑ της ηγεσίας των ‘’αριστερών’’ κολεγιοπαίδων της αμερικάνικης ποδηγέτησης και εξαγοράς ?
  Κατέστρεψαν την Ελλάδα οι νεοβάρβαροι απόγονοι του σταλινικού δόγματος κατάληψης της εξουσίας με την χρήση κάθε ΑΝΕΝΤΙΜΟΥ και πατριδοβόρου τρόπου και προκαλούν ασύστολα και επιδεικτικά , θεωρώντας πως η ‘’ΤΑΣΙΑ’’ –σημαία τους θα υποστεί την μετάλλαξη πρώιμης και ανώριμης πνευματικής και σωματικής ‘’δυσλεξίας’’.
  Με ..σημαία την προδοσία και παράδειγμα την ΑΝΕΝΤΙΜΗ και ανήκουστη ακροδεξιά συνεργασία, προχωρούν ελπίζοντας σε ..θαύματα, παπα-δικά χειροφιλήματα και αμόλημα ‘’λευκών’’ περιστερών στα Θεοφάνεια οι ΑΘΕΟΙ.
  Σκέπτομαι, τα ‘’πεινασμένα’’ παιδιά της ‘’αριστερής’’ προβοκάτσιας, τι θα έλεγαν σήμερα ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ το ακροδεξιό ‘’μπουλτόκ’’ του ανήθικου συνεταιρισμού, να τρώει τα εκλεκτό ‘’κοψίδια’’ γνωστού ψητοπωλείου της υπουργικής γειτονιάς του και πιθανότατα με ‘’δική’’ μας ΧΡΕΩΣΗ?

 2. Πως μπορεί να διανοηθεί ενας τίμιος , ενεργός και δημοκράτης πολίτης να γίνει μέλος ενός πολιτικού κόμματος σαν τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που μας έχει φλομώσει στο ψέμα ;

  Πως είναι δυνατόν να καταπιεί κάποιος ,αν δεν ειναι διεςτραμένος πολιτικά, το γεγονός οτι ενα αντιμνημονιακό κόμμα που βγήκε πρώτο σε εκλογική αναμέτρηση γιατί έβαζε εναντίον των δύο προηγούμενων μνημονίων για τα δανεικά μας, μας έφερε οχι μόνοντο τριτο μνημονιο και τα capital controls, αλλά υποβίβασε και καταρράκωσε την δημοκρατία μας με τα καραγκιοζιλίκια και τα αισχρά του διαγωνισμού για τάκα άξια και την διαπλοκή…

  Από πάνω να μας επιβάλει τον «αρχιδιαπλόκο » των εγγυήσεων με βοσκοτόπια, ίσως και με το γνήσιο της υπογραφής, ετεροχρονισμένο από´ τον «νονό» της Αίγινας !

  Ειδικά διερωτομαι πως θα πείσουν νέους ανθρώπους να δοξάσουν Τσίπρα , Καμμενο και αύριο μαζί και τον Λεβέντη ! κόμη πως θα δικαιολογήσουν την επίδραση τούτης της κυβέρνησης στην υποτίθεται ανεξάρτητη και τυφλή δικαιοσύνη !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.