Neo

Το... παράκανε με την «ειλικρίνεια»

Τα... μαλλιά τους τραβούσαν χθες στο Μέγαρο Μαξίμου, όταν πληροφορήθηκαν για τον «αυθορμητισμό» που επέδειξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, σε συνέντευξή του στον Αθήνα 984.

Ο Κούλογλου... κρέμασε στα μανταλάκια την κυβέρνηση, καθώς ενώ το Μαξίμου εδώ και μία εβδομάδα κρατούσε αποστάσεις από την οικογένεια Καλογρίτσα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίστηκε ότι... υπήρχε συμμαχία του επιχειρηματία με την κυβέρνηση!

«Ο κ Καλογρίτσας ευνοήθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση,προφανώς συνήψε μια συμμαχία και με την τωρινή κυβέρνηση, αλλά αυτή η συμμαχία δεν ήταν τόσο ισχυρή, ώστε να κερδίσει τους αντιπάλους», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Κούλογλου προχώρησε... κι άλλο, επισημαίνοντας ότι «φυσικά και είναι δουλειά της κυβέρνησης να έχει κάποια φιλικά ΜΜΕ». «Όταν η κυβέρνηση έχει όλα τα μέσα εναντίον της, όταν φτιάχνεται ένα καινούργιο τηλεοπτικό τοπίο, θέλει να έχει και κάποια ΜΜΕ, φιλικά προσκείμενα», κατέληξε ο Στέλιος Κούλογλου, δοκιμάζοντας την αντοχή και την υπομονή πολλών εκεί στο Μαξίμου...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Εδώ στήνεται νέα διαπλοκή εξ αρχής
    ===============================
    Όσοι αγοράζουν σήμερα ΔΕΝ αποσκοπούν σε υγιές επιχειρηματικό κέρδος!
    Εδώ στήνεται νέα διαπλοκή εξ αρχής. Δίνουν χρήματα για να φτιάξουν κανάλια που δεν θα βγάζουν κέρδος – θα έχουν πιθανότατα ζημίες – αλλά θα στηρίζουν την κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ) με αφανή ανταλλάγματα αλλού.
    *Αντί να εξυγιάνουν την ιδιωτική τηλεόραση από την διαπλοκή, φτιάχνουν ένα σύστημα που μπορεί να λειτουργήσει ΜΟΝΟΝ ως νέα διαπλοκή.
    *Αντί να καθαρίσουν τη βρωμιά, τη θεσμοθετούν!
    *Και επί πλέον, χτίζουν «πύργους στην άμμο»! Γιατί η πραγματική ελεύθερη τηλεόραση πλέον θα περνάει από ΜΗ αδειοδοτημένα δορυφορικά κανάλια!
    *Με έδρα την Κύπρο ή τις Βρυξέλλες, ή το…Λίχνεσταϊν.
    *Θα γεμίσουν τα μπαλκόνια και οι στέγες με «δορυφορικά πιάτα» σ’ όλη τη χώρα: Κι όσοι πληρώσουν τώρα για να αδειοδοτηθούν, θα έχουν τεράστιο πρόβλημα! «Χορηγία» στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κάνουν…
    *Κι από κάπου περιμένουν να «αποζημιωθούν» βεβαίως, βεβαίως…
    *Και για να τελειώνουμε: Ασφαλώς οι παλαιοί διαπλεκόμενοι δεν ήταν όλοι τους τα «καλύτερα παιδιά». Αλλά όταν βλέπουμε τους καινούργιους, με συγχωρείτε, αλλά κάποιοι τουλάχιστον είναι χειρότεροι. Μα πολύ-πολύ χειρότεροι…

    *Βεβαίως ορισμένοι από τους παλιούς ήταν εργολάβοι ή προμηθευτές του Δημοσίου. Και οι καινούργιοι είναι επίσης εργολάβοι, όταν δεν είναι… υπόδικοι για βαρύτατα αδικήματα!
    *Και μια προειδοποίηση στο ΣΥΡΙΖΑ: Το ΠΑΣΟΚ είχε τη διαχρονική εύνοια των «καναλαρχών» του παρελθόντος. Αυτό ΔΕΝ έσωσε το ΠΑΣΟΚ από την κατάρρευση, ούτε τον ΓΑΠ από την εξαφάνιση.
    *Ούτε και ένα νέο σύστημα καναλαρχών, που θα στηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ, θα σώσει τον Τσίπρα από τη μοίρα του ΓΑΠ.
    Άλλωστε, οι παλαιοί καναλάρχες, τους οποίους τώρα βρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ όλοι τους τον στήριξαν! Μα όλοι τους…
    *Και στις εκλογές του 2015 και όλο το προηγούμενο διάστημα!
    Ολόκληρη η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2012-2015 για «ανθρωπιστική κρίση» (τώρα κανείς δεν μιλάει πια γι’ αυτό),
    *για τις «αυτοκτονίες που αυξήθηκαν» (τώρα κανείς δεν μιλάει πια ούτε γι’ αυτό),
    *για τους «πλειστηριασμούς που ετοίμαζε» τάχα η προηγούμενη κυβέρνηση για «να πάρουν τα σπίτια του κόσμου». Αυτό ΔΕΝ συνέβη επί προηγούμενης κυβέρνησης! **Τώρα ξεκίνησαν οι πλειστηριασμοί, αλλά κανείς δεν μιλάει, Ούτε γι’ αυτό!
    Μ’ άλλα λόγια, όλη η αριστερόστροφη προπαγάνδα κυριαρχούσε «στα κανάλια της διαπλοκής» και τότε.
    Και τώρα, όλο αυτό το σύστημα της αριστερόστροφης προπαγάνδας έχει χρεοκοπήσει. Και πάνε να το αναστήσουν με… νέα πρόσωπα, πολύ χειρότερα από τα προηγούμενα. Τόσο ανόητοι είναι!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.