Neo

Το παρασκήνιο της παραλίγο... ματαίωσης του διαγωνισμού για τις άδειες

Οι σχετικές πληροφορίες και φήμες υπήρχαν και πριν οι καναλάρχες και οι εκπρόσωποί τους κλειστούν στα δωμάτια της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, εκείνο το ζεστό πρωινό της Τρίτης, 30 Αυγούστου.

Ωστόσο, τώρα που ο καιρός περνά, η «επόμενη μέρα» στο τηλεοπτικό τοπίο είναι γεγονός και οι «παλιοί» καναλάρχες έχουν χωριστεί σε νικητές και ηττημένους, τα στόματα ανοίγουν και οι φήμες που υπήρχαν πριν το διαγωνισμό επιβεβαιώνονται. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, οι ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών είχαν συνεννοηθεί μεταξύ τους να οδηγήσουν σε φιάσκο τον διαγωνισμό για τις τέσσερις πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικές άδειες, αρνούμενοι να παραστούν. Με τον τρόπο αυτό, ο διαγωνισμός δε θα «νομιμοποιείτο» από τους καναλάρχες, ενώ άδειες θα έπαιρναν μόνο οι τρεις νέοι παίκτες (Καλογρίτσας, Σαββίδης, Μαρινάκης) και θα έμενε και μία…«ορφανή». Ωστόσο, παρά την «εγκάρδια συνεννόηση» που είχε μία εβδομάδα πριν την έναρξη του διαγωνισμού, εν τέλει ουδείς ήταν σίγουρος για τις προθέσεις του άλλου και το σχέδιο ματαιώθηκε.

Σημειωτέον ότι η πλευρά εκείνη που ενημέρωσε πρώτη τους άλλους καναλάρχες για τις προθέσεις της να «σπάσει» τη συμφωνία και να παραστεί στον διαγωνισμό φέρεται να ήταν η πλευρά Βαρδινογιάννη, που τελικώς δεν κατάφερε να πάρει τηλεοπτική άδεια…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.