ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού εν όψει του ΑΠΟΕΛ

H ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για το πρόγραμμα, εν όψει του αγώνα με την κυπριακή ομάδα, για το UEFA Europa League.

Την Πέμπτη το βράδυ, στις 22.05, ο Ολυμπιακός δίνει τη δεύτερη «μάχη» του, στη φάση των ομίλων του UEFA Europa League, με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Μία ημέρα πριν από τον σημαντικό αυτό αγώνα, είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση, ανοικτή για τα ΜΜΕ, για τα πρώτα 15 λεπτά της, καθώς και η Συνέντευξη Τύπου του προπονητή μας. Όλα στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα, όπως αυτό διαμορφώνεται για την Τετάρτη, 28/9/2016:

10:30 Προπόνηση του Ολυμπιακού στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ανοικτή για τα ΜΜΕ, για τα 15 πρώτα λεπτά.

12:30 Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, με τον προπονητή κ. Πάουλο Μπέντο και έναν ποδοσφαιριστή.

Εν τω μεταξύ, αύριο Τετάρτη φτάνει στην χώρα μας και ο φιλοξενούμενος ΑΠΟΕΛ, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσης την τελευταία του προπόνηση, αλλά και τη Συνέντευξη Τύπου, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε παρακάτω και το πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ:

19:30 Συνέντευξη Τύπου του ΑΠΟΕΛ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

20:00 Προπόνηση του ΑΠΟΕΛ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ανοικτή για τα ΜΜΕ, για τα πρώτα 15 λεπτά της.

** Από το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζεται ότι η διανομή των διαπιστεύσεων ΜΜΕ, για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, θα γίνεται αύριο Τετάρτη, 28/9, από τις 10:30 μέχρι τις 14:00, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου μας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.