ΕΛΛΑΔΑ

«Να με θυμάστε για να με κρατάτε ζωντανό στη μνήμη σας»

Το συγκλονιστικό βίντεο με τον τελευταίο αποχαιρετισμό του Αλέξανδρου Βέλιου

Συγκλονιστικό βίντεο με τον αποχαιρετισμό του γνωστού δημοσιογράφου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών.
velios

«Σας ευχαριστώ, σας αποχαιρετώ και να με θυμάστε για να με κρατάτε ζωντανό στη μνήμη σας», λέει στο  βίντεο ο Αλέξανδρος Βέλιος.

O δημοσιογράφος έστειλε ένα μήνυμα στους συνεργάτες του στο Kontra Channel, εμφανώς καταβεβλημένος από την ασθένειά του αλλά και ανυπέρβλητα αξιοπρεπής.

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, πέθανε το βράδυ της Κυριακής  καταφεύγοντας στη λύση της μη υποβοηθούμενης ευθανασίας στο σπίτι του στην Αθήνα.

Η κηδεία του Αλέξανδρου Βέλιου, ο οποίος έπασχε από καρκίνο, θα γίνει αύριο Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 στις 15:00 το απόγευμα στο Α΄ νεκροταφείο της Αθήνας και θα ψαλεί νεκρώσιμη ακολουθία στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων, που βρίσκεται στο χώρο του νεκροταφείου.

Πριν από λίγο καιρό είχε συγκλονίσει η εξομολόγησή του σε εκπομπή καναλιού ότι πάσχει από καρκίνο και θέλει να υποβληθεί σε ευθανασία.

Στη σελίδα του στο Youtube ανέβηκε και βίντεο με το εξής μήνυμα:

«Από το βράδυ της Κυριακής, ο Αλέξανδρος Βέλιος δεν θα είναι πια μαζί μας... Εγκατέλειψε γενναία τον κόσμο τούτο, καταφεύγοντας τελικά στη λύση της μη υποβοηθούμενης ευθανασίας, στο σπίτι του στο Γέρακα! Το βίντεο περιλαμβάνει το τελευταίο του ΑΝΤΙΟ - ένα ιδιόχειρο σημείωμα διαβασμένο (ηχητικό) από τον ίδιο.»

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.