ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπρατισλάβα

Τσίπρας: Η Ευρώπη χρειάζεται ένα νέο όραμα

«Αυτό που χρειάζεται τώρα η Ευρώπη είναι ένα νέο όραμα και μια συμπαγή ατζέντα για αλλαγή» υπογράμμισε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσερχόμενος στην άτυπη Σύνοδο των 27 αρχηγών και κυβερνήσεων της ΕΕ, στη Μπρατισλάβα.

Τόνισε ότι «χρειαζόμαστε μια κοινωνική Ευρώπη, με ανάπτυξη, απασχόληση και ευημερία για όλους, για τους νέους της και όλους τους πολίτες της». «Χρειαζόμαστε» σημείωσε «μια Ευρώπη που να μπορεί να διαχειρίζεται τη μετανάστευση αποτελεσματικά και με ανθρωπιστικό τρόπο».

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι «σε κάθε περίπτωση αυτό που δεν πρέπει να κάνει η Ευρώπη είναι να συνεχίσει να υπνοβατεί προς τη λάθος κατεύθυνση».

Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι η σημερινή σύνοδος είναι η πρώτη συζήτηση μετά το βρετανικό δημοψήφισμα και εξέφρασε την ελπίδα του «ότι θα βρούμε ένα κοινό βήμα, ένα θετικό βήμα».

8 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 18:44 16/09/2016

    Ή Ευρώπη χρειάζεται ένα νέο όραμα χωρίς πολιτικούς απατεώνες και τυχοδιώκτες σαν τον Τσίπρα και τον Καμμένο που χρεοκόπησαν την χώρα τους και μόλυναν την Ευρώπη με τους τζιχαντιστές λαθρομετανάστες.Ποτέ πιά φασισμός στην Ελλάδα, ποτέ πιά ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

  2. ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ…ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ

    ΕΠΙΣΤΟΛΗ -ΚΟΛΑΦΟΣ των τεχνικών ιδιωτικής τηλεόρασης προς Τσίπρα: Γιατί λέτε ψέματα;
    9/13/2016

    Ανοιχτή επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα έστειλε η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ), με αφορμή τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
    Στο κείμενο, η Ένωση απευθύνεται με ιδιαίτερα σκληρό ύφος στον πρωθυπουργό, κατηγορώντας τον για μια σειρά από ψεύδη.
    Αναλυτικά η επιστολή προς τον πρωθυπουργό:
    «ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ,
    Γιατί λέτε ΨΕΜΑΤΑ στον Ελληνικό λαό;
    Γιατί λέτε ΨΕΜΑΤΑ πως οι εργαζόμενοι στα Μ.Μ.Ε. που σε λίγες μέρες θα χάσουν την δουλειά τους ήταν εναντίον άλλων εργαζομένων όταν αυτοί απολύονταν; Είδατε εσείς ποτέ κάποιον τεχνικό, κομμώτρια, τηλεφωνήτρια, καθαρίστρια, ηλεκτρολόγο ή χιλιάδες άλλους εργαζόμενους που δουλεύουν στα κανάλια και που σήμερα ΕΣΕΙΣ απολύετε, να κάνει κάτι τέτοιο;;
    ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ,
    Γιατί λέτε ΨΕΜΑΤΑ στον Ελληνικό λαό πως ενδιαφέρεστε τάχα για τις 2000 απολύσεις που έγιναν στα Μ.Μ.Ε. στα χρόνια της κρίσης, την ίδια στιγμή που καταρρίπτετε με άνεση αυτό το ρεκόρ απολύοντας 2000 εργαζόμενους μέσα σε μόλις τρεις μήνες;
    Γιατί λέτε ΨΕΜΑΤΑ στον Ελληνικό λαό πως κερδίζει το δημόσιο με τα 246 εκατομμύρια ευρώ της δημοπρασίας την στιγμή που χάνει πολύ περισσότερα από τα κανάλια που ΕΣΕΙΣ κλείνετε, από φόρους-ασφαλιστικές εισφορές-επιδόματα ανεργίας αλλά και πολλά άλλα εκατομμύρια ευρώ από έμμεσους φόρους αφού πέφτει στα τάρταρα η αγοραστική δύναμη 2000 οικογενειών; Πως γίνεται ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ το δημόσιο συμφέρον να επιτάσσει τις απολύσεις 2000 εργαζομένων; Γιατί όταν σας κάνουν αυτή την ερώτηση δεν απαντάτε ευθέως;
    ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ,
    Γιατί λέτε ΨΕΜΑΤΑ στον Ελληνικό λαό πως θα δώσετε αυτά τα χρήματα στους οικονομικά αδύναμους αφού και η Κομισιόν αλλά και εσείς ο ίδιος παραδέχεστε πως είναι μνημονιακή υποχρέωση άρα θα πάνε και αυτά να πέσουν στην μαύρη τρύπα του χρέους που δεν λέει ούτε να διαγραφεί αλλά ούτε και να ρυθμιστεί;
    Γιατί λέτε ΨΕΜΑΤΑ στον Ελληνικό λαό και δεν αναφέρετε πως πυροβολώντας το… «τζάμπα» που λέτε πως πέθανε, σκοτώσατε εν ψυχρώ 2000 εργαζόμενους;
    Γιατί λέτε ΨΕΜΑΤΑ στον Ελληνικό λαό πως ΔΕΝ στήνετε την δική σας διαπλοκή; Πόσα τσαμπιονς λιγκ και πόσα εκατομμύρια ευρώ αξίζουν τα παιδιά και οι οικογένειες 2000 νέων ανέργων ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ;
    Πόση ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ χρειάζεται ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ για να μας λέτε πως θα κάνετε τα πάντα για να μην χάσει κανείς την δουλειά του και την ίδια στιγμή να μας απολύετε;
    Γιατί λέτε ΨΕΜΑΤΑ στον Ελληνικό λαό πως 2 και 2 κάνουν… 2; Δεν κλείνουν 2 κανάλια ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ. 4 κλείνουν!!!
    Με ποιο ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ παρεμβαίνετε ωμά στο έργο της Δικαιοσύνης και προκαταλαμβάνετε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας: Φοβάστε κάτι ;
    Και τέλος με ποιο ΔΙΚΑΙΩΜΑ μας βάζετε απέναντι από τους συναδέλφους μας της ΕΡΤ λέγοντας ΨΕΜΑΤΑ πως δεν τους στηρίξαμε την στιγμή που βρεθήκαμε αμέσως εκεί,, ξενυχτώντας μαζί τους στο ραδιομέγαρο τις ΜΑΥΡΕΣ εκείνες μέρες; 6 συνεχόμενες 24ωρες απεργίες και πολλές άλλες στην συνέχεια. Μαζί τους στις πορείες. Μαζί τους στις διαμαρτυρίες. Μαζί τους παντού!!!
    ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ,
    Όσο ταλέντο και να έχει κανείς στα ΨΕΜΑΤΑ είναι αδύνατον να κρύψει μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! Το μαύρο εκείνης της χρονιάς έπεσε στις ψυχές 2500 εργαζομένων. Το δικό σας μαύρο το ρίχνετε στις ψυχές 2000 εργαζομένων. Είναι το ίδιο και το αυτό! Εσείς όμως δεν είστε ίδιοι με τους προηγούμενους. Διότι οι προηγούμενοι το δικό τους μαύρο δεν το πανηγύρισαν. Εσείς το πανηγυρίζετε κιόλας. Άρα ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ!!!
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΥΡΙΕ… ΤΣΙΠΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ.. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ!!!
    Υ.Γ. Ποτέ δεν θα φανταζόμασταν πως θα αναγκαζόμασταν να συντάξουμε μια τέτοια ανοιχτή επιστολή για έναν «αριστερό Πρωθυπουργό» μιας «αριστερής κυβέρνησης»!!!».

  3. ΝΜan. 13:02 16/09/2016

    Τι έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας όταν ήταν ‘’αντάρτης’’ για τα αεροδρόμια και τη Fraport και όλο το ξεπούλημα, πριν‘’γίνει’’’ πρωθυπουργός…

    Τι να μας πουν τώρα οι διάφοροι ‘’Πιτσιόρλες’’, αφού αντι σιωπής ,προτιμούν το θράσος.
    -Ποιο ‘’πρόγραμμα’’ ΣΥΡΙΖΑ …ΕΚΤΕΛΟΥΝ? ΠΟΙΟΥ ΕΤΟΥΣ?, ποιας περιόδου? ποιας ημερίδας? ποιας σκοπιμότητας? ποιας άγνοιας? ποιας μπουρδολογίας? και τέλος ο λαός λέει: ‘’Η ντροπή δεν έχει και χαράς τον ..ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ!!!
    -Ποια λέτε? Αυτά που λέγατε ΠΡΙΝ πάτε ..Αμερική?
    -Αυτά που λέγατε το 2010? Το 2011? Το 2012? ….
    -Αυτά που λέγατε στο εσωτερικό, ή αυτά που λέγατε στο εξωτερικό?
    -Αυτά που λέγατε στο δεκαπενταμελές?
    -Αυτά που εξαπατούσατε, ή αυτά που δεν ξέρατε τι σας γίνεται?
    -Αυτά πριν γίνετε εκατομμυριούχοι ή αυτά που αυτά που ‘’ΞΕΧΑΣΑΤΕ»» να δηλώσετε?
    -Αυτά τα 400 ΑΚΙΝΗΤΑ των 36 ..σωτήρων μας , ή εκείνα που έγιναν αιτία να ‘’ΔΙΩΧΘΕΙ’’ ο ΕΝΤΙΜΟΣ Νικολούδης?
    Παράδειγμα!
    «Προσγείωση στο αεροδρόμιο Κέρκυρας. Το ΤΑΙΠΕΔ ετοιμάζει το ξεπούλημα του σε ιδιώτες.
    * 25 Μάη τους χαλάμε τα σχέδια».
    *Έγραφε στις 5 Μαΐου 2014 ο Αλέξης Τσίπρας στο Twitter για το «ξεπούλημα» των περιφερειακών αεροδρομίων με αφορμή την επίσκεψη του στο νησί της Κέρκυρας.
    *Στις 30 Νοεμβρίου 2014 σε ομιλία του στα Γιάννενα είχε πει: «Αναρωτιόμαστε: τι όφελος μπορεί να έχει για την ανάπτυξη του τόπου η ιδιωτικοποίηση του αεροδρόμιου στο Άκτιο; Ή το να μην υλοποιούνται μέχρι σήμερα τα αναγκαία έργα αναβάθμισης στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων; Η απάντηση είναι: κανένα όφελος. *Πουλάνε ό,τι βρουν μπροστά τους και εγκαταλείπουν ότι δεν μπορούν να πουλήσουν».
    *Στις 13 Δεκεμβρίου 2014 σε ομιλία του στο Ηράκλειο Κρήτης είχε πει: «Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Αεροδρόμιου στα Χανιά. Είναι προφανές πόσο σημαντικό είναι για την επικοινωνία της Κρήτης με την Ελλάδα και τον κόσμο. Αλλά το ΤΑΙΠΕΔ το ξεπουλάει, για να μετατραπεί σε κερδοφόρο μαγαζί. Και έτσι, ένα κομμάτι από το ευρύτερο κοινωνικό συμφέρον, μετατρέπεται σε ιδιωτικό κέρδος».
    *Στις 20 Φεβρουαρίου 2015, ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε το τίμημα που πρόσφερε η Fraport «δίκαιο». «Αλλά τα αεροδρόμια είναι μέρος της τουριστικής μας βιομηχανίας. Έτσι η Ελλάδα βγάζει τα προς το ζην της. Είναι κάτι που πρέπει επίσης να εξετάσουμε.
    Αυτό που βιώσαμε τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν ιδιωτικοποίηση αλλά αχαλίνωτο ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας σε φίλους του συστήματος», έλεγε στο περιοδικό Στερ.
    ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ..ΨΕΥΤΗΣ???????

  4. ΝΜan. 12:50 16/09/2016

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΙΝΑΙ »ΙΣΟΒΙΟ
    ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ!!!

    Το χρέος δεν ‘’κουρεύεται’’ αν δεν το κάνουν αυτοί που τους το χρωστάμε?
    Και τα μνημόνια δεν σχίζονται με ψευτιές και απάτες, ούτε με ‘’μαγκιές’’ ούτε με ‘’ριχτά σακάκια’’ με σηκωμένους γιακάδες.
    Κανείς δεν έχει το θάρρος να πει την αλήθεια?
    Νομίσαμε ότι η χρεοκοπία Καραμανλή ήταν..εξαμηνιαίας διάρκειας και άντε και γυρίσαμε πίσω εκεί που είμαστε?
    Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι το ΕΓΚΛΗΜΑ Καραμανλή, Σαμαρά και Τσίπρα κατέστη σχεδόν ισόβιο χωρίς καμία περίοδο χάριτος.
    Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούμε, τόσο θα μπορέσουμε να συναινέσουμε και όλοι μαζί θα αγωνισθούμε να πείσουμε τους ‘’κακούς’’ δανειστές μας, ότι βάλαμε μυαλό και θέλουμε να σώσουμε τα παιδιά μας.
    Όποιος έχει ΑΜΕΣΗ λύση να την πεί εδώ και τώρα.
    * Μοιάζουμε με μια οικογένεια τσακωμένη μεταξύ μας, που δουλεύουμε ένας ή δύο και απλώς συντηρούμαστε προς το παρόν και έχουμε και ένα δάνειο πχ. 50 εκατ. ευρώ και μας ζητούν να το αποπληρώσουμε. ΓΙΝΕΤΑΙ? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ…!

  5. ΙΒΑΝ 12:48 16/09/2016

    ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ KAI ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ !

    Πέντε χρόνια πέρασαν από τότε που ΜΑΘΑΜΕ την προδοσία και την χρεοκοπία.
    Έκτοτε, σαν να μην συνέβη τίποτε, το κατεστημένο και η κλίκα της δεξιάς εξακολουθούν να συγκαλύπτουν τον επίορκο που από τότε μέχρι σήμερα ‘’απολαμβάνει’’ προνομίων και ασυλίας που δεν αρμόζει σε ανέντιμους επίορκους και αμετανόητους ανθέλληνες.
    Πέντε χρόνια βουλευτικής και πολιτικής ασυλίας , στον ηθικό αυτουργό της χρεοκοπίας μας και της καταστροφής μας είναι ένα ακόμη δείγμα των ΝΕΟΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ’’ της επάρατης ‘’εθνικοφροσύνης’’.

    Ο Καραμανλής “κυκλοφορεί ανενόχλητος”;
    στα σαλέ της Ελβετίας και της ορεινής Αρκαδίας και στα ακριβά εστιατόρια;
    Η θέση του Καραμανλή είναι στη φυλακή για το όσα διέπραξε σε βάρος του ελληνικού λάου.
    Ο λόγος που κρύβεται ο μουγγός , δεν είναι γιατί είναι συνέχεια μπουκωμένος , είναι γιατί οι δικηγόροι του τον συμβούλεψαν πως όταν αποκατασταθεί η δημοκρατία στη χώρα, θα πρέπει να απολογηθεί στη δικαιοσύνη και άρα ότι πει τώρα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον του.
    Έγραψε έστω ένα άρθρο ο Μπουχέσας εδώ και 2,5 χρόνια για την πολιτική και την οικονομία ,μίλησε έστω και μια φορά στην Βουλή, πρότεινε έστω ένα μέτρο για αποφυγή της χρεοκοπίας , έκανε έστω ένα τηλεφώνημα στους πρώην πρωθυπουργούς συναδέλφους του, άφησε πίσω στο δημόσιο ταμείο έστω έναν από τους εισπραττόμενους μισθούς του (παρότι άεργος ) υπέρ των ανέργων ( 1.200.000 αθώοι πολίτες) ;
    Βαρέθηκα να ακούω και να διαβάζω …σιωπεί ο Καραμανλής… θα μιλήσει ο Καραμανλής.. επιστρέφει ο Καραμανλής.. αθώος ο Καραμανλής

    ΥΓ.
    Και ο Τσίπρας γιατί τον ‘’συγκαλύπτει’’ και τον προστατεύει…???

  6. O ΕΝΤΙΜΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
    ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΦΟΒΟ !!!

    Πέφτουν οι μάσκες των απατεώνων που με στημένες κατηγορίες έστειλαν, με τη βοήθεια της Ζωής, (κόρης του κατήγορου του Ανδρέα) στο Ειδικό δικαστήριο γιατί αποκάλυψε τους κλέφτες και τους νταβατζήδες?’’
    Στις 25 Φεβρουαρίου οδήγησαν τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στο ειδικό δικαστήριο ,οι έντιμοι του Σύριζα, του Σαμαρά, του Βενιζέλου, του συκοφάντη και ψεύτη καμένου και των χρυσοδολοφόνων γιατί δεν …εισέπραξε 120.000 ευρώ από τη Λίστα Λαγκαρντ, ενώ αυτοί επί τρία χρόνια σχεδόν …τι εισέπραξαν?

    ***Κι όμως με τροπολογία ΧΑΡΙΣΑΝ το πρόστιμο 1,2 Δις. ευρώ που είχε επιβάλλει για λαθραία διακίνηση και εισαγωγή πετρελαίου σε Λάτση και Βαρδινογιάννη .

    Και εμείς ‘’οι έντιμοι’’ που ..επαναστατούμε με το παραμικρό όταν θίγονται τα συμφέροντά μας, τι δίδαγμα δίνουμε στα παιδιά μας, στην Ελλάδα του αύριο? Που είναι η ηθική συμπαράσταση, στον έντιμο αγωνιστή που διώκεται από την κλίκα , γιατί είναι ΕΝΤΙΜΟΣ?

    Απλά ‘’κάναμε’’ και τον Χαϊκάλη ..υπουργό και η κωμωδία έγινε τραγωδία.
    Υπουργός εργασίας ο κ. Χαϊκάλης για να μη νιώθει μόνος του σαν μαλάκας, ο κάθε καμένος και ο κάθε λαχαναγορίτης φασίστας τυχοδιώκτης από αυτούς που βρίσκονται στα έδρανα με την ψήφο των ημι-ελλήνων αφού οι Έλληνες έχουν χαθεί στα βάθη των αιώνων

    Ο Γιώργος γυρίζει, εμείς γυρίζουμε να συνεχίσουμε αυτό που ξεκίνησε το 2009 ο Γιώργος και οι ‘’κηπουροί του’’ !!!

  7. ΝΜan. 12:41 16/09/2016

    ΓΙΑΤΙ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ…????????????
    =============================================
    Κύριε Τσίπρα
    όταν ‘’συγκαλύπτεις’’ τους διεφθαρμένους της Καραμανλικής πενταετίας 2004-2009, με τι θάρρος θα ζητήσεις και από τους Έλληνες να κάνουν ΑΥΤΟ! που δεν κάνεις εσύ και σε πιστέψουν?
    *Όταν δεν αναφέρεις ΚΑΝ!!!! τον διπλασιασμό του χρέους από 178 σε 350 δις ευρώ και ταυτόχρονα μέχρι ΧΘΕΣ οργίαζες για το …φουσκωμένο έλλειμμα ,που τελικά όχι μόνο ήταν 15,6% , αλλά ακόμη ..ψαχνόμαστε, πώς να πιστέψουμε όλα όσα μας λές ..το βράδυ και αναιρείς ή….ΞΕΧΝΑΣ την άλλη μέρα?
    *Λογικά θα έπρεπε στο λεξικό να σβήσουμε τις λέξεις ‘’ψευτιά’’ και ‘’απάτη’’και να βάλουμε τη λέξη ..Αλέξης, Πάνος…σαν ελάχιστο δείγμα υπόμνησης προς τις γενιές που έρχονται ‘’ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΕΣ’’ λες και είσαι τουρκος..Σουλτάνος
    *Όταν ο ΜΟΝΟΣ πολιτικός που τιμωρήθηκε ήταν ο Άκης, ενώ …χιλιάδες μας ‘’βγάζουν την γλώσσα’’ αφού το σύστημα και η δικαιοσύνη ήταν μέσα στο άθλιο παιχνίδι της ‘’ΕΘΝΙΚΗΣ’’ διαφθοράς και ιδιοτέλειας, τι περιμένεις να κάνουν οι απλοί και έντιμοι αδύναμοι Έλληνες?
    *Όταν βλέπουν οι Ευρωπαίοι την αχαριστία την εμπάθεια και την ιδιοτέλεια που έχετε επιδείξει όλοι απέναντι στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν και δεν πτωχεύσαμε ,την αθλιότητα και την εγκληματική σας φύση και συμπεριφορά επί πλέον, να επιρρίψετε όλα σας τα εγκλήματα στον έντιμο πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, πιστεύετε ότι δεν θα σας κοιτούν ‘’σαν αναγκαίο σκατό’’ στην αυλή τους?
    Κύριε Τσίπρα,
    απέδειξες σε ελάχιστο χρόνο την ακαταλληλότητά σου και την επικινδυνότητά σου για την ‘’ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ’’ που διαχειρίζεσαι.
    Απέδειξες, τόσο με τις επιλογές σου όσο και με τις πρακτικές σου, ότι αποτελείς την μεγαλύτερη πολιτική αποτυχία, και την πιο επικίνδυνη παρουσία για το μέλλον της πατρίδας μας, αυτή τη δύσκολη στιγμή, για την οποία και ΕΣΥ ! φέρεις μεγίστη ευθύνη.
    Ο Σόϊμπλερ,
    και ο κάθε ..Σόϊμπλερ, απέδειξαν ότι ΠΑΝΩ από όλα βάζουν την πατρίδα τους και αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για το καλό της.
    Εσείς και πολλοί ‘’όμοιοί σου’’ εργαστήκατε βρόμικα, άθλια και προδοτικά εις βάρος της Ελλάδας μας, αφού η ιδιοτέλεια και το πιστεύω σας ανήκουν σε άλλους τόπους και άλλους χώρους.
    Προσπάθησε, κύριε Τσίπρα
    και όλοι όσοι μας εξαπατήσατε για να κλέψετε την εξουσία, να ‘’γίνετε Γερμανοί’’ στην αγάπη, στην αυτοθυσία και στην περηφάνια για την πατρίδα τους , που εσείς ΠΟΤΕ δεν νιώσατε και ποτέ δεν γίνατε.
    Ποτέ δεν είναι αργά, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο, αφού ΠΟΤΕ σας δεν ακούσατε την λέξη πατρίδα μέσα στον ‘’παράδεισο’’ του χουντο-σταλινικού πλουτισμού που ζήσατε και ‘’αναπτυχθήκατε’’…!!!
    Επί τέλους γίνετε Έλληνες , ή, φύγετε όσο είναι νωρίς…..
    ΥΓ.
    Ας μας πεί ο Πάνος γιατί δεν φεύγει και τίνος εντολές εκτελεί?

  8. ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ 180 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΝΕΟ-ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ

    Σήμερα, όπως και χθές, την Ελλάδα ΄΄διαχειρίζεται ’’ η δεξιά και η αδέξια πανσπερμία.
    Η δεξιά της ΕΡΕ, της ΕΚΟΦ, του Καραμανλή, του Παπαδόπουλου, του Αβέρωφ, του Ράλλη, του Μητσοτάκη, του Κωστάκη, του Αντώνη, του Βαγγέλη, της Ντόρας, του Πάκη, του Καμμένου, του Κουίκ, του Μιχαλολιάκου, του Λαγού, του Γερμενή, του Λιάπη, του Ανδριανού , του Βουλγαράκη, του Μεϊμαράκη, του Στυλιανίδη, του Νικολόπουλου, του Βορίδη , του Γιωργιάδη, του Ψωμιάδη , του Παπαγεωργόπουλου, των εθνικοφρόνων και των συνοδοιπόρων που διαμόρφωσαν την Ελλάδα της σημερινής δυστυχίας.
    Οι άνθρωποι αυτοί ή, οι άμεσοι πρόγονοι, ΄η, οι απώτεροι, συγκυβέρνησαν στην Ελλάδα σχεδόν 170 χρόνια. Είναι η ΙΔΙΑ κατάρα που κουβαλάμε σαν προπατορικό αμάρτημα. Κοντά σε αυτούς και όλοι οι ..ανανήψαντες Κύρτσοι , Βουλτέψηδες , Τσίμες , Τσίπρες και τόσοι άλλοι παρθενοραμμένοι ‘’εθνικόφρονες’’ εξ αγχιστείας .Ένα ‘’πατριωτικό πολιτικό’’ συνονθύλευμα, που αναγάγει τον πατριωτισμό και την πατριδοκαπηλία σε ύψιστη ‘’ιδεολογική’’ αφετηρία νεοελληνικής αναγέννησης.
    Αυτοί οι γονυπετείς ‘’ηγέτες’’ ηγετίσκοι και λοιπό χαφιεδότσουρμο, αποτελούσαν και αποτελούν τον ‘’Εθνικό κορμό’’ ! Αυτοί χειρίστηκαν τις κρατικές και εθνικές υποθέσεις και διαχειρίστηκαν τις τύχες μας και την πορεία μας. Αυτοί σε τακτά και έκτακτα χρονικά διαστήματα, ‘’ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΠΟΥΣΑΝ’’ για να πλουτίζουν ακόμη περισσότερο, οι νεοκοτζαμπάσηδες. Αυτοί μας οδήγησαν και το 2009 στη χρεοκοπία και στην εξαθλίωση, αφού κατάκλεψαν το αίμα μας και ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑΝ το χρέος μας σε ..πέντε χρόνια.
    Και εμείς, πέφτουμε στην παγίδα των εμπόρων των ΜΜΕ και αντί να ρωτάμε πως φθάσαμε στη χρεοκοπία του 2009, ..ρωτάμε τι έκανε ο Παπανδρέου και αν διαχειρίστηκε στον ελάχιστο χρόνο που είχε, σωστά ή όχι της ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ πατρίδα μας.
    ΑΣ γίνει μία ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ έρευνα παράλληλα με τα στοιχεία που φέρνουν στο φως οι ΞΕΝΟΙ αρμόδιοι, να μάθουμε ακριβώς ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ την Ελλάδα στη χρεοκοπία μέχρι το 2009 και ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ???
    ΑΣ γίνει έστω μια εξεταστική επιτροπή να κατατεθούν όλα τα στοιχεία και μετά βλέπουμε ποιοι μας ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ !
    Και καλά οι πατριδοκάπηλοι , οι έμποροι της εθνικοφροσύνης, αγωνίζονται για τα αφεντικά τους. Εσύ όμως Έλληνα πολίτη, δεν θέλεις να μάθεις ποιοι και γιατί μας οδήγησαν στην ΠΤΩΧΕΥΣΗ από το 2004-2009 ??
    Δεν θέλεις να μάθεις ποιοι ΣΕ ΕΚΛΕΨΑΝ και ποιοι μας οδήγησαν στην καταστροφή και στις αυτοκτονίες? Τι επί πλέον στοιχεία ζητάς από αυτά που ΑΦΘΟΝΑ ΤΩΡΑ!!! μας παρέχουν οι ξένοι ειδικοί μέσω των επισήμων εγγράφων, αλλά και παραδέχονται δημόσια πόσες φορές πίεσαν , ενημέρωσαν, απαίτησαν τους ‘’ευλύγιστους ‘’ Παπαθανασίου να πάρουν μέτρα για να σωθούμε και να μη χρεοκοπήσουμε?
    Σήμερα ξέρουν να κάνουν ΜΟΝΟ κριτική στα έργα και στο χρόνο διακυβέρνησης των υπολοίπων αγωνιστών της πληγωμένης και καταπατημένης δημοκρατίας μας. Σήμερα θέλουν πάλι να ‘’σε υπνωτίσουν’’ ότι δεν φταίνε αυτοί και ότι μόνο ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ‘’μπορούν να σε σώσουν’’ πάλι, όπως κάνουν τα τελευταία 200 χρόνια.
    Θα αποδεχτούμε την προσβολή και την κοροϊδία ,ή, θα ανοίξουμε τα μάτια μας και θα προστατέψουμε την πατρίδα μας και τα παιδιά μας, ώστε ΠΟΤΕ ΠΙΑ να μη πέσουμε θύματα του φασισμού των συνειδήσεων, των απογόνων εκείνων που έβαλαν και ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΦΥΛΑΚΗ ???

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.